| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |  

| 

07-20-2006, 08:47

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 97%      |  |  

| 
 BeeLord: ha senkinek sem tetszik, akkor kár külön topikot nyitni neki, így is van elég felesleges. 
Szeretem az élőholtat, hangulatos meg minden csak Mf-ként elég nehéz vele.  
Vagy tamagocsi lét, aminek nem sok értelmét látom, akkor inkább elf, vagy marad a vakon megyünk a pontlista alapján, amiből előbb utóbb többsereges rombolás lesz... (tudom béna vagyok meg minden   ) |  

| 

07-20-2006, 09:51

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Massza Rex

BeeLord: ha senkinek sem tetszik, akkor kár külön topikot nyitni neki, így is van elég felesleges. 
Szeretem az élőholtat, hangulatos meg minden csak Mf-ként elég nehéz vele.  
Vagy tamagocsi lét, aminek nem sok értelmét látom, akkor inkább elf, vagy marad a vakon megyünk a pontlista alapján, amiből előbb utóbb többsereges rombolás lesz... (tudom béna vagyok meg minden   ) |  egy mf elfet be nem versz 3 hullával   ez meg valami vicc, hogy kitámadott hullát csak 1, max 2 sereggel lehet beverni? Haotthon vagy, akkor ver be enyni sereg simán, nemhogy még ha kitámadsz. |  

| 

07-20-2006, 11:04

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Láma:  
	Quote: 

| egy mf elfet be nem versz 3 hullával |  Szerintem meg igen.    
Term az élőholtok nem tartanak bányát, raktárt, a barakkon és házon kívül csak kevés bankot és könyvtárat, a pénzt teki írásból keresik a fosztás mellett. 

1000 hekin így kényelmesen lehet 25e fölötti elit létszám.  
Az elf 1000 hekin mennyi íjászt is tart (term mind tornyozva) 6000-7000?

7000 íjász elf max védelemmel kisebb erő mint 40000 elit.  
morál azonos  
10% faji bónusz kapott az élőholt hisz 1e heki már ált. 4 szint  
nincs benne a nagyobb célpontért járó +10% sem 
Azért csak 25e körüli elitszám mert tételezzük fel, hogy üres kocsmát is tartanak az élőholtak a morál magasan tartása miatt, valamint számos könyvtárat (kb 40) a bevétel miatt.

Már pedig ha az egyik élőholt elindul 20e elittel akkor 2 társával ez pont 40e... 
Az elf betámadva, persze hazakísérheti a támadót íjászokkal (hisz csak 5e elit van otthon), de nem sok köszönet lesz neki benne...

Quote: 

| Ha otthon vagy, akkor ver be enyni sereg simán, nemhogy még ha kitámadsz. |  Maradva az előző példánkon 25 e elit van ottthon.  
Óriás támadót számolva kell neki kb 17000 elit a beütéshez. (előző feltételrendszer is tartva, azonos morál, nincs fel-le bónusz, stb)

Szerintem 1000 hekin nem minden szövi tud kiízzadni 4-5 db 17e sereget, sőt jó ha kettőt össze tud hozni (főleg a klasszkis 2 hadi 1 vari 1 toli felállásban) és neki is kell védelmet hagynia otthon, hisz a 40e sereg őt is visszakísérheti, no meg a fránya krónikázok is...

Persze ezek csak számok, meg spekulálás, de azért nem látom én azt a fene nagy "elporoljuk 4-5 sereggel hiába van otthon mind" helyzetet. A betegség pedig viharral kombinálva elég rossz dolog. Főleg mivel a hadis orik ált kevés varit tartanak... 

Azt elsimerem, hogy hiába hagyok otthon 5e elitet, ezt be lehet ütni 5-20 sereggel is, hisz 3,5e elitet seregenként már könnyebb kiizadni...

|  

| 

07-20-2006, 11:32

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 
 én nem akarok nagyon okoskodni...de amit te írsz az elméletbe jó csak gyakorlatba még nem láttam ilyet megvalósítva...mert eddig amit 4be láttam hullákat keményen a 80%kat.morálért harcoltak, meg a pontlistán ugrándoztak h mikor ki verte be öket 2-3serreggel földre... |  

| 

07-20-2006, 13:08

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 
 Massza Rex: ezt számold újra   
7k tornyos mf elf íjász az nem h 40K elites hullát de még 50K-ot is megfog!! 
És akkor még hozzáse adtam azt h esetleg tudós az elf, vagy a morálja magasabb az alapnál. Amii 85% elf esetében   |  

| 

07-20-2006, 13:35

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 Csocsó: meg is van, hol van elcseszve a képletem, az egyik szorzásnál lemaradt egy helyiérték. thx    
Hát igen, így már csúnyább a végkifejlet...  |  

| 

07-20-2006, 14:32

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 
 elf orit annyira nem könnyű beverni   |  

| 

07-20-2006, 14:41

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 
 Meg kell hagyni én szeretem a hullákat, jó velük játszani. Pláne akkor amikor a sok amatrőr kiröhögi a tudós hullámat. Utánna meg én röhögök amikor az 5% bónuszt megkapom a támadásra és beverem őket, na és persze a védelmem számolgatása közbe is vhogy kimarad nekik az a bizonyos 5% bónusz   
Aztán foghatják a fejüket    
Jó a hulla! Igaz vakon megy de meglepetés ereje vele van. Persze jó személyiség is kell hozzá   |  

| 

07-20-2006, 13:27

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 

Persze ezek csak számok, meg spekulálás, de azért nem látom én azt a fene nagy "elporoljuk 4-5 sereggel hiába van otthon mind" helyzetet. A betegség pedig viharral kombinálva elég rossz dolog. Főleg mivel a hadis orik ált kevés varit tartanak...
 |  
Hát nem is tudom...(maradva 3hulla 1vari felállásnál) ha a hulla kitámad viszi a társait is. És láss csodát máris terüljt terülj asztalkám! 3 könnyen üthető orit. Fene se várná meg míg beütnek látom h jönek oszt szembe velük a teljes szövi... varis meg nem hiszem h egyedül olyan nagyon fog kötekedni   |  

| 

07-21-2006, 10:09

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 

Láma:  
Szerintem meg igen.    
Term az élőholtok nem tartanak bányát, raktárt, a barakkon és házon kívül csak kevés bankot és könyvtárat, a pénzt teki írásból keresik a fosztás mellett. 

1000 hekin így kényelmesen lehet 25e fölötti elit létszám.  
Az elf 1000 hekin mennyi íjászt is tart (term mind tornyozva) 6000-7000?

7000 íjász elf max védelemmel kisebb erő mint 40000 elit.  
morál azonos  
10% faji bónusz kapott az élőholt hisz 1e heki már ált. 4 szint  
nincs benne a nagyobb célpontért járó +10% sem 
Azért csak 25e körüli elitszám mert tételezzük fel, hogy üres kocsmát is tartanak az élőholtak a morál magasan tartása miatt, valamint számos könyvtárat (kb 40) a bevétel miatt.

Már pedig ha az egyik élőholt elindul 20e elittel akkor 2 társával ez pont 40e... 
Az elf betámadva, persze hazakísérheti a támadót íjászokkal (hisz csak 5e elit van otthon), de nem sok köszönet lesz neki benne...

Maradva az előző példánkon 25 e elit van ottthon.  
Óriás támadót számolva kell neki kb 17000 elit a beütéshez. (előző feltételrendszer is tartva, azonos morál, nincs fel-le bónusz, stb)

Szerintem 1000 hekin nem minden szövi tud kiízzadni 4-5 db 17e sereget, sőt jó ha kettőt össze tud hozni (főleg a klasszkis 2 hadi 1 vari 1 toli felállásban) és neki is kell védelmet hagynia otthon, hisz a 40e sereg őt is visszakísérheti, no meg a fránya krónikázok is...

Azt elsimerem, hogy hiába hagyok otthon 5e elitet, ezt be lehet ütni 5-20 sereggel is, hisz 3,5e elitet seregenként már könnyebb kiizadni... |  
jajjajjajj. álljunk meg. először is mf tudós elf 15% torony ij eléggé általános dolog, ez már 7800 ijász, tudod hogy ez menyi elitet fog meg felfele támadva ha a hullának 100as a morálja 4. szinten? 54000et! szóval ezt a beverem az mf elfet 3 hullával dolgo gyorsan felejtsük el   Másrészt az óriás táamdó serege 2 szer olyan erős mint a szövis hulla védőserege, szóval nem 17000 elit kell hanem csak 12500, anyni pedig egy szövi simán ki tud állitnai 3 szor is akár. hiába ajnározod a hullát, botrányosan gyenge faj..

|  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|