Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-15-2006, 06:29
Zounok Zounok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Utólag elnézést kérek Tuvalutól ( őt név szerint említettem) és a követőitől, nem ellenük szület szerintem egyetlen javaslat sem, hanem inkább a játék érdekében...

Nekem pl.az összes orim kék 3-as... és ebben a játékban azt hiszem sokan vannak olyanok rajtam kívűl is, akik évek óta játszanak, nem csak Tuvalu...azt az időt, amit ő ráfordított az orijára és a rohanásra ( tisztelet a ráfordított időért neki), azt más a valódi játékra költötte...... én speciel vagy 4 éve folyamatosan ott vok az 1/A-ban...könnyű kiszámolni, hogy hol tarthatnék pl. én is....de sokan vannak ezzel így....

és miután majd mindenki ( aki akar) elér a 9-eshez, utána honorálni kellene azt a szándékot, ha valaki valóban játszani akar, ez által akar hírnevet szerezni magának....

Zou
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 07-15-2006, 06:39
Zounok Zounok is offline
Member

Longevity: 98%

Szerinet az 1/A-ban lehetne az 5% TOP...aki meg akarja szerezni a specvarit plusszban, az küdje be magát oda!!!! Nem 1000 kör lesz neki, az tuti, henem sokkal több, de legalább játszana!!! Ha pedig egy klán segíti ebben, akkor segítsék, ráköltenek erre vagy 80 mrd-ot, mire addig felviszik....nem tudom megéri-e egy klánnak ez......és ne lehessen ezzel az orival a 2/B-ből fordulnia az illetőnek, csak az 1/A-ból szerinetm ! Aki idáig eljut (egyelőre ugye egy emberke tart itt), az tegye ezt meg...
Reply With Quote
Old 07-15-2006, 10:15
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Longevity: 99%

Mondjuk ezen küzdelmekhez nem jön rosszul egy sziesztás ork

Last edited by BeeLord; 07-15-2006 at 10:19..
Reply With Quote
Old 07-15-2006, 10:23
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Na és a tükörvaris fél-elf kit nem lop át?
Reply With Quote
Old 07-19-2006, 20:35
János János is offline
Junior Member

Szerintem lehetne egy építész személyiség, aminek eleme lehetne: gyorsabb építés, és/vagy kevesebb nyersiigény, és/vagy védelem a toli/vari/(hadi) akciók ellen.
Pl. minden akció 25%-kal kevesebb épületét pusztítja el (bár ez a személyiség főleg az óriásnak kedvezne ami nem biztos, hogy jó, így lehet hogy nekik nem kellene engedni a felvételét)
Reply With Quote
Old 07-19-2006, 20:41
Milán™
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by János
Szerintem lehetne egy építész személyiség, aminek eleme lehetne: gyorsabb építés, és/vagy kevesebb nyersiigény, és/vagy védelem a toli/vari/(hadi) akciók ellen.
Pl. minden akció 25%-kal kevesebb épületét pusztítja el (bár ez a személyiség főleg az óriásnak kedvezne ami nem biztos, hogy jó, így lehet hogy nekik nem kellene engedni a felvételét)
A 25% pont hogy nem az óriásnak segítene a legjobban hanem a gnómnak a gyújtogatással szemben
Reply With Quote
Old 07-19-2006, 20:44
János János is offline
Junior Member

A gnómot lehet emberre/varira is tolizni, az óriást nem, így az óriás tényleg gyakorlatilag teljesen védett lenne, amúgy igaz, hogy a tekivédett fajoknak többet számít, hisz a másikat kitekized és kész
Reply With Quote
Old 07-19-2006, 20:58
Milán™
Guest

Longevity: 0%

Quote:
A gnómot lehet emberre/varira is tolizni, az óriást nem, így az óriás tényleg gyakorlatilag teljesen védett lenne, amúgy igaz, hogy a tekivédett fajoknak többet számít, hisz a másikat kitekized és kész
Az óriás már így is nagyon védett, nehéz legyűrni, de egy gnómot felgyújtanak azt gyakorlatilag annyi neki, szal hidd el gnómnak jönne a legjobban az a 25%
Reply With Quote
Old 07-19-2006, 21:07
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Quote:
Óriással ezt a személyiséget venném fel az utolsók között.
Old 07-29-2006, 06:17
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

én meg azt mondom hogy akinek meg van a 9 személyisége az a következö fordulonál ne kék hanem piros jelzéssel forduljon és ne könnyitsük hanem nehezítsük neki a játékot mert elvégre neki má csak rutin annyi személyiséggel a végén még elunják tegyük kihivássá nehzitsük és legyen a cél a tisztelet hogy olyan maságba jut el ahova más nem tud de ehez nehezíteni kell mert különben minde idiota seggelös bolond meg csinálja.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules