|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

05-12-2010, 16:39
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Ez nagy igazság egészen addig, amig ...
|
nem is emlitettem azt, hogy ne kapja meg a bunteteset, hogy ne vegyek el a jogositvanyat, de van itt rengeteg felesleges reakcio, aminek ertelme nincs, illetve...
..az egyik ismerosom mellett ultem mar ugy autoban, hogy ittas volt, es egyeb dolgok is voltak benne, es igen, majdnem otthagytuk a fogunkat.
hibaztam akkor en is, hogy melle ultem, es hibazott o is, hogy volan moge ult olyan allapotban. megtortent, valtoztatni nem lehetett rajta, de ettol fuggetlenul nem tartom alkalmatlannak a vezetesre.
mi tanultunk belole, de a fejem ra, hogy van, aki nem - es hiaba a buntetes, aki hulye, ugyis ugyanugy meg fogja ismet tenni..
egyik rokonom pedig autobalesetben hunyt el, nem reszleteznem, mi hogyan tortent, de akkor sincs bennem harag - jobb lenne a gyulolkodestol, kevesbe fajna? rohadtul nem. Isten nem ver bottal, megkapja azt, amit erdemel a bunos.
|
The Following User Says Thank You to Vent For This Useful Post:
|
|

05-12-2010, 16:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Vent
nem is emlitettem azt, hogy ne kapja meg a bunteteset, hogy ne vegyek el a jogositvanyat, de van itt rengeteg felesleges reakcio, aminek ertelme nincs, illetve...
..az egyik ismerosom mellett ultem mar ugy autoban, hogy ittas volt, es egyeb dolgok is voltak benne, es igen, majdnem otthagytuk a fogunkat.
hibaztam akkor en is, hogy melle ultem, es hibazott o is, hogy volan moge ult olyan allapotban. megtortent, valtoztatni nem lehetett rajta, de ettol fuggetlenul nem tartom alkalmatlannak a vezetesre.
mi tanultunk belole, de a fejem ra, hogy van, aki nem - es hiaba a buntetes, aki hulye, ugyis ugyanugy meg fogja ismet tenni..
egyik rokonom pedig autobalesetben hunyt el, nem reszleteznem, mi hogyan tortent, de akkor sincs bennem harag - jobb lenne a gyulolkodestol, kevesbe fajna? rohadtul nem. Isten nem ver bottal, megkapja azt, amit erdemel a bunos.
|
Elsőre nem is vehetik el végleg, de ez a bucinak már sokadik, és saját magáról is elmondta,hogy nem változott meg.
ezek csak amikor balesete volt. napi szinten járt a rendőrségre a vaskos tárcájával amikor csak simán fenakadt a szondán. Egy barátom 3x kapták el ittasan nem okozott balesetett mégse lehet többet jogsija már, és sztem ez így korrekt, mert bizonyitottan felelőtlen
|
|

05-12-2010, 23:54
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Vent
|
Ha valaki a saját hülyeségébe hal bele, akkor arra áldásom. Tegye meg nyugodtan, nem fogom megsiratni. De ha valaki a saját hülyesége miatt mások életét veszélyezteti, akkor bizony NEM ALKALMAS VEZETÉSRE.
Gondolj bele, mi lett volna, ha az ismerősös elütött volna egy szabályosan közlekedő kerékpárost? Simán benne van a pakliban.
Ha rajtam múlna, bárki, aki ittasan ül volán mögé, SOHA TÖBBET NEM VEZETHETNE. Kivétel, ha rettenetesen nagy indoka van ra, és nincs benne sok.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following 5 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

05-13-2010, 08:37
|
Member
|
|
|
|
A mi esetunkben kar lenne azon gondolkozni, hogy mi lett volna, ha.. Szerencsesen megusztuk, nem halt meg senki, es ami a legfontosabb ezek utan, hogy kepesek voltunk TANULNI az esetbol, hogy meg egyszer ilyen dolog ne fordulhasson elo.
|

05-13-2010, 20:22
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Ha rajtam múlna, bárki, aki ittasan ül volán mögé, SOHA TÖBBET NEM VEZETHETNE. Kivétel, ha rettenetesen nagy indoka van ra, és nincs benne sok.
|
Azért jelöltem nem tetszőnek, mert amikor már oda biggyesztik, hogy 'de...', meg 'kivétel...', az már régen rossz.
Ha ittál, ne vezessél, ha nincs jég a Balatonon ne akarj korcsolyázni!
A mai világban, nem hiszem, hogy ne lehessen ezt megoldani!!!
|

05-13-2010, 20:33
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bobesz bá
Azért jelöltem nem tetszőnek, mert amikor már oda biggyesztik, hogy 'de...', meg 'kivétel...', az már régen rossz.
Ha ittál, ne vezessél, ha nincs jég a Balatonon ne akarj korcsolyázni!
A mai világban, nem hiszem, hogy ne lehessen ezt megoldani!!!
|
Nehéz kérdések ezek, mert mi van, ha életveszélyt kell elhárítani?
Ne érts félre, teljesen elítélem az ittas vezetést.
De ha az erdő közepén piknikezel a hegyekben, és egy pohár alkohol után valami baj lesz, és Te vagy az egyetlen, aki le tudja vinni a segítségre szorulót, vagy Te vagy az egyetlen, aki segítséget tud hozni, akkor azt mondod, hogy "bocs, ittam, hagylak meghalni"? Nem hiszem.
Sajnos pont a mai világban egyre több az olyan helyzet (lásd egészségügy mai állapota), hogy Neked kell ezeket a helyzeteket kezelni.
|

05-13-2010, 20:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
|
The Following 5 Users Say Thank You to Hex For This Useful Post:
|
|

05-13-2010, 22:26
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
|
236nál kiszálltam, jó játék :P
|
The Following 2 Users Say Thank You to Merengő For This Useful Post:
|
|

05-14-2010, 09:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tisztelet63
|
236??? 
Én 71-ig jutottam. Úgy látszik, te jól bírod a piát.
Na, azér sokadszorra 317! 
Már majdnem hazaértem Fótra! 
Last edited by Olasz; 05-14-2010 at 09:26..
Reason: Rekorddöntés:)
|
The Following User Says Thank You to Olasz For This Useful Post:
|
|

05-14-2010, 10:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by tisztelet63
|
Nekem 15 volt a rekord.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|