|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

05-08-2010, 22:11
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by RRRrrr
Azért, mert igy nem jól van:P
Egyébként ha 200hekin tudsz 12.5% bankot tartani, akkor 10k hekin miért nem tudsz? 
Nem azt mondom hogy egyenes arányban kell nőnie a banknak a területtel, de akár azt is elfogadhatónak tartanám.
Mellesleg újra lehetne pénzt is lopni tolikkal, ami eléggé megdobná egy feles használhatóságát szerintem.
|
Viszont mindenki mast szarra gyengitene. A felesbe csak ij kell, mig egy hadisnak mozgaster kell, szukseg eseten cserelni sereget, epitkezesre nyerset venni, fokozni... Ehhez mind mind penz kell. Rengeteg strategiai elemet kukaba dobnal, csak mert ez epp neked nem tetszik...
The Following 2 Users Say Thank You to Remedy For This Useful Post:
|
|

05-08-2010, 22:16
|
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Viszont mindenki mast szarra gyengitene. A felesbe csak ij kell, mig egy hadisnak mozgaster kell, szukseg eseten cserelni sereget, epitkezesre nyerset venni, fokozni... Ehhez mind mind penz kell. Rengeteg strategiai elemet kukaba dobnal, csak mert ez epp neked nem tetszik...
|
Miért gyengítene mindenki mást? Max annyival, amennyit szerintem megérdemelnek. Akinek rengeteg pénze van, vigyázzon rá, és ezért áldozzon is. Ne legyen már elég annyi, hogy ha jön valaki sereggel akkor eldugom 3körig. Új elemeket hozna a játékba, nem pedig kukázná őket. A játék pedig attól, hogy lehetővé teszi a seregcserét a nagyon gazdag oriknak, ez egyáltalán nem szükségszerű mint ahogy Te vázoltad.
|
|
The Following User Says Thank You to RRRrrr For This Useful Post:
|
|

05-08-2010, 22:18
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 5%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by RRRrrr
Miért gyengítene mindenki mást? Max annyival, amennyit szerintem megérdemelnek. Akinek rengeteg pénze van, vigyázzon rá, és ezért áldozzon is. Ne legyen már elég annyi, hogy ha jön valaki sereggel akkor eldugom 3körig. Új elemeket hozna a játékba, nem pedig kukázná őket. A játék pedig attól, hogy lehetővé teszi a seregcserét a nagyon gazdag oriknak, ez egyáltalán nem szükségszerű mint ahogy Te vázoltad.
|
Vannak csoportok, ahol a katonapiac üres, így nincs mit cserélni
A-ban meg engedtessék már meg nekem, hogy cseréljek, ha kell
|
|
The Following 2 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|

05-08-2010, 22:22
|
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Vannak csoportok, ahol a katonapiac üres, így nincs mit cserélni
A-ban meg engedtessék már meg nekem, hogy cseréljek, ha kell
|
Vannak, és vannak ahol nem.
Valamint meg lenne engedve ezután is a seregcsere, nem mondtam én hogy az rossz. Csak ha annyi pénzt akarsz tartani bent, amiből meg is tudod csinálni, akkor áldozz arra hogy azt megvédd. Tolikkal, vagy bankkal. De semmiképp ne annyi bank védjen már A-ban is mint 5.szinten. Nem hiszem el, hogy Nektek ez természetes. Inkább csak hasznos, mert hozzászoktatok a hatalmas tartalékokhoz.
Nekem az a logikus, ha sokkal több bank kell nagy hektáron, mint egy kezdő 200hekisnek
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|