Quote:
Originally Posted by Ati
Hát ez egy érdekes hozzászólásra sikeredett. Örülök, hogy ezzel a stílussal nem akarsz játszani.
|
Bocs az utolsó szóért, magamra értettem...
De mindig kiugrik azért, hogy ha valaki és ahogy láttad nem egyedül vagyok.. mert vannak itt még régi játékosok ezek szerint...azok inkább menjenek el...nem kötelező játszani...
Csak tudnám miért fáj, hogy valaki véleményt mondd.
Nem szégyen az, hogy valami nem olyan lett mint gondoltátok... mindig van lehetőség átgondolásra és változtatásra.. erre ti inkább fenyegettek, hogy lezúztok vagy egyszerűen csak menjek el...
És igazából én nem is azért csináltam ezt a topikot, hogy veszekedés legyen.. én csak felhivtam a figyelmet arra, hogy ezek a módositások, meg az irány SZERINTEM nem jó és igy a fajok el fognak tűnni és nincs már rájuk szükség... mert az ember alkalkazkodik... De nem kéne neki. ha már van több faj... mert ez egy nagyon jó dolog akkor lehessen is őket, és minden funkciójukat használni....
Azt mondtátok, hogy ez a játék azért jó és nem "travi" mert ott csak katonázni lehet... Nagyon megy arra az irány... és ez a játék mindig is azért volt jó mert az ember azt csinált belőle amit akart és mindig mindennel tudott érvényesülni és megélni....