Amit írtál az 1 órás párbajra gondoltad?
Mert ott nem biztos, hogy össze lehet hozni 4-500 varit, amit átképzel lóra, úgy, hogy még védelem/tolvaj és némi vari is maradjon
Arról nem is beszélve, hogy 400 lohoz kell 1.200 fegyver és akkor más egységed még nincs is...
Én javaslom a lutrikezdést is:
100 ijjas, 50 tolvaj, 100 vari
így lesz 110 vari/60 toli, amivel sok fősnél már bőven lehet lopkodni/gömbözni
építeni így szoktam: 2 kocsma, ha kiütnék az 1-et alólam, 14 templom, 8 kovács, 6 író, 5 kórház(annyi elég, 1 óráson úgyis sokáig 1.500 alatt a néped)
Intéző fontos, olyan 3 kör után le lehet rakni a tanyát alulra, úgyis pár 100 bála a fogyasztás, ami rakiból 10 körig is megoldható 0% tanyaműködéssel
sőt, ha sikerül lelopni vkit (ne embert lopjatok, mert elején jön 4-5-6, hanem rakit--->kaja, nyers, fém, fegyo miatt), akkor akár egész párbajon se gáz, ha tanya nem megy...
Lehet elején is ütni, 160 katona a min. az alatt ne menjetek ki
mindenképp alulról
a maradék 90 katonából én csinálnék 60 ijjast és 30 tolit, az ártó nem tényező
a 100 katonaképzést is elindítanám és az beér 09-re, mehet varinak
az ütő sereg (kb. 150 fő) óra 12-re otthon, mehet még vagy 70 ijjas és 80 vari
így lesz óra 21-re 214(213-212) hekid és 130 ijjad, 40 tolid és 190 vari
ez már elég jó, főleg, ha az ütés miatt te vagy az 1. mert akkor csak egy irányból lophatnak a 3. már nem nagyon férhet be a kis létszám miatt...
építésnél érdemes a sok ház, még ha nem is telik meg a végére, mert az nem növeli a néphiányt, de a pontod igen

szép fokozatosan lehet növelni a védelemt minden téren, és figyelni a pontlistát, ha vkit oskat ütik, akkor valószínű gyenge védelem--> mehet gömb--->kis támadógyártás és menni rá
minden körben legyen távol így a tornyokat is le lehet tenni a 0%-os épületek közé...
végére esetleg lehet gyúrni 250-300 tolit, lelopni utsó percben a szomszédot népre
ha ügyes vagy, akkor 1 óráson bőven elég a győzelemhez 200 tornyos ijjas, 250 vari és 250-300 toli
én 1 óráson nem képeznék katonát már 45-től, legyen 5-6 kör, hogy jöjjön befelé a nép--->nőjön az értékem...
hirtelen ennyi jutott eszembe, most már alszok