|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-27-2010, 20:49
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
az a baj, hogy lövésed sincs a piac működéséről.
|
Ühüm, lehet 
De hogyan passzolod át a 200k-s létszámot, ha nem tudsz rajta túl sokat kasszálni? És hogy jön ide a rúna?
Legyen hülyeség, amit írtam elsőre, de én akkor is úgy gondolom, hogy ha elvágjuk a gyökereket, meghal a fa automatikusan. Nem kell külön méreggel is terhelni.
|

02-27-2010, 20:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by nagytomi369
Ühüm, lehet 
De hogyan passzolod át a 200k-s létszámot, ha nem tudsz rajta túl sokat kasszálni? És hogy jön ide a rúna?
Legyen hülyeség, amit írtam elsőre, de én akkor is úgy gondolom, hogy ha elvágjuk a gyökereket, meghal a fa automatikusan. Nem kell külön méreggel is terhelni.
|
ki mondta, hogy újrázás előtt az a cél, hogy kaszáljak rajta? újrázás előtt az a cél, hogy a szöviben maradjon a pénz, a rúna meg kell hozzá, hogy ne 10 év alatt adjam át a szövimnek a katonákat, hanem mondjuk 5 perc alatt
|

02-27-2010, 20:57
|
Junior Member
|
|
|
|
Hex, ne viccelj! A szöviben marad a MOSTANI pénz, és megkapod újra a kezdetit. Mi ez, ha nem kasszálás? Hát erről szól az egész topik, nem?
|

02-27-2010, 21:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Hex, ne viccelj! A szöviben marad a MOSTANI pénz, és megkapod újra a kezdetit. Mi ez, ha nem kasszálás? Hát erről szól az egész topik, nem?
|
te nem érted a dolgokat. Csak tudnám, akkor miért szólsz hozzá egy témához. Az egyáltalán nem kaszálás, hogy a szöviben marad a pénz, vagy átpasszolom a katonákat.
akkor a példámban a 200k katit, írjuk át 2.000.000 katira. REmélem, így már megérted
|
The Following User Says Thank You to Hex For This Useful Post:
|
|

02-27-2010, 21:15
|
Junior Member
|
|
|
|
Hát, sajnos nem. Nem a mennyiség a lényeg, hanem a tranzakció maga. Akár 200k-t, akár 2 milla katit passzolsz át a piacon, az eredmény ugyanaz: megmarad a mostani vagyonod (ideiglenesen a szöviknél), és megkapod újra a lépéskorit.
Ezért kellene sztem az átpasszolást megnehezíteni inkább. Ha nem az árakkal, akkor máshogy, nemtom. Ezzel ki lenne lőve az újrázás lényege, mármint a vagyontöbbszörözés céljából újrázásé.
|

02-27-2010, 21:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Hát, sajnos nem. Nem a mennyiség a lényeg, hanem a tranzakció maga. Akár 200k-t, akár 2 milla katit passzolsz át a piacon, az eredmény ugyanaz: megmarad a mostani vagyonod (ideiglenesen a szöviknél), és megkapod újra a lépéskorit.
Ezért kellene sztem az átpasszolást megnehezíteni inkább. Ha nem az árakkal, akkor máshogy, nemtom. Ezzel ki lenne lőve az újrázás lényege, mármint a vagyontöbbszörözés céljából újrázásé.
|
a példával arra akartam rávilágítani, hogy hiába szabályozod le az árat így, akkor is meglehet oldani a dolgot, ha van rá pénzed. De Ati ezt úgy sem fogja megtenni, mivel azért piac, hogy mi játékosok alakítsuk az árakat.
|

02-27-2010, 21:28
|
Junior Member
|
|
|
|
Jóvan, Hex, beláttam már, hogy az a 25%-os korlát nem oldaná meg a problémát. De ezzel együtt 100-ról 25%-ra csökkentené az elérhető többletet újrázáskor.
Keressünk akkor másik, jobb kiutat. Változatlanul úgy gondolom, hogy a gyökerek kiirtásával lehet a lombot a legjobban tönkretenni  Az újrázás bármilyen korlátozása azokat is sújtaná, akik nem a gigavagyon felhalmozása miatt újráznak. Emiatt gondoltam, hogy inkább a vagyon átmentését lehetne valahogy elrontani.
|

02-28-2010, 14:45
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Ühüm, lehet 
|
Eddig nem nagyon láttalak a topikban, szerintem át sem olvastad alaposan az eddigi javaslatokat.
De most nagy erőt fordítasz rá, hogy teljesen szétoffold.
Kérlek ne írj másról, főleg ne erőltess butaságokat, mert csak követhetetlenné teszed a témát.

02-28-2010, 16:45
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Eddig nem nagyon láttalak a topikban, szerintem át sem olvastad alaposan az eddigi javaslatokat.
De most nagy erőt fordítasz rá, hogy teljesen szétoffold.
Kérlek ne írj másról, főleg ne erőltess butaságokat, mert csak követhetetlenné teszed a témát.
|
Nem, valóban nem olvastam végig, mert másfél óra alatt a 80 oldalból a 20.-ra jutottam el, és az alatt nem láttam, hogy közelednénk valami megoldáshoz.
Sajnálom, ha 3 életbeli példa ellenére nem értettétek meg, hogy (igen, Tsobi) az utalás korlátozásával gondolom megakadályozni a felhalmozást. Mert így újra előtt sokkal nehezebben lehetne szerintem átpasszolni a szövinek a vagyont. Így tehát pontosan a témához szóltam hozzá, még ha ez neked-nektek nem is tűnt föl!
De nem szólok többet, megnyugodhatsz. Elnézést, hogy véleményem volt!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|