|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-26-2010, 10:14
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ezt most latom. Csak a pontossag kedveert: tolunk egy orszag sem ujrazott, soha. 
|
ja persze még a végén el is hiszem  Ati tudja és ez a lényeg... szerintem itt vmi kompromisszum kéne és vmi közös okos megoldás nem pedig leredukálni az egészet 0ra... nem korrekt ez...
|

02-26-2010, 10:18
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Senator
ja persze még a végén el is hiszem  Ati tudja és ez a lényeg... szerintem itt vmi kompromisszum kéne és vmi közös okos megoldás nem pedig leredukálni az egészet 0ra... nem korrekt ez...
|
Nem nulláról van szó, hanem 24 millióról.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

02-26-2010, 10:24
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Miert hazudnek? Ne magadbol indulj ki...
Ati: amugy ugylatom, jo a javaslat, mindenkinek tetszik, egyszeruen epp azok kapaloznak ellene mondvacsinalt ervekkel, akik ezt kokemenyen ki akarjak hasznalni.
Eszerveket meg ugy latom, teljesen felesleges mondani nekik, csak hajtogatni fogjak a sajat velt igazukat, foggal korommel ragaszkodva, hogy ez ne legyen valtoztatva. (raadasul ahogy olvastam, rosszindulatuak is...)
Szerintem minden el lett mondva, ami lehetett... Hajra.
Tibu, a kozos okos megoldas megszuletett, egyedul Neked, es a brancsodnak nem tetszik. Sajnalom. 
Last edited by Remedy; 02-26-2010 at 10:26..
|

02-26-2010, 10:25
|
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem nulláról van szó, hanem 24 millióról.
|
a mostani árak mellett a 24 millio nem ér semmit Ati, én megértelek hogy a játékot akarod védeni ,ezzel nincs is baj ,de mint tudod minden A top ellen irányul akik tisztán vagy nem de ott vannak, vethetnet rám követ de én is amellett vagyok mint az elöttem szólók hogy ujránként felezödjön amit felvitt a derikvens az pl korrekt ,nem pedig leredukálni a sokat szinte 0ra... hidd el ha te is korrekt leszel mindenki más is ugy fog hozzáállni a játékhoz, legalábbis a barátaim és én az tuti
Szoval most akkor mi a tényállás részedröl Ati teki, runa, kati ügyben... ? 
|

02-26-2010, 10:29
|
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Miert hazudnek? Ne magadbol indulj ki...
Ati: amugy ugylatom, jo a javaslat, mindenkinek tetszik, egyszeruen epp azok kapaloznak ellene mondvacsinalt ervekkel, akik ezt kokemenyen ki akarjak hasznalni.
Eszerveket meg ugy latom, teljesen felesleges mondani nekik, csak hajtogatni fogjak a sajat velt igazukat, foggal korommel ragaszkodva, hogy ez ne legyen valtoztatva. (raadasul ahogy olvastam, rosszindulatuak is...)
Szerintem minden el lett mondva, ami lehetett... Hajra.
Tibu, a kozos okos megoldas megszuletett, egyedul Neked nem tetszik. Sajnalom. 
|
egyedül nekem ? sok mindenkinek nem tetszik teso...
kompromisszumos megoldás kell vagy hagyni az egészet és maradjon az ujra a régiben...
1000köröket várni és lépegetni nem nehéz, de több honapos kemény melok terményét igy lekorlátozni...
az ujrázást is lehet gátolni lásd Liverpool testvért aki keményen ezt is csinálja... akadályozzátok és kész... nem pedig leredukálni... 500 1000 2000 kör ujránként asse rossz megoldás...
ész érveket hoztunk fel nem is egyet...
|

02-26-2010, 10:40
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
a mostani árak mellett a 24 millio nem ér semmit Ati, én megértelek hogy a játékot akarod védeni ,ezzel nincs is baj ,de mint tudod minden A top ellen irányul akik tisztán vagy nem de ott vannak, vethetnet rám követ de én is amellett vagyok mint az elöttem szólók hogy ujránként felezödjön amit felvitt a derikvens az pl korrekt ,nem pedig leredukálni a sokat szinte 0ra... hidd el ha te is korrekt leszel mindenki más is ugy fog hozzáállni a játékhoz, legalábbis a barátaim és én az tuti
Szoval most akkor mi a tényállás részedröl Ati teki, runa, kati ügyben... ? 
|

Azert ezen berohogtem erosen.
1. Ki tehet szerinted a mostani arakrol?
2. Fenyegeted Atit? LOL!! 

02-26-2010, 10:41
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
a mostani árak mellett a 24 millio nem ér semmit Ati
|
Nem ér semmit az a 24 millió, amit maximum megduplázhatsz? Tehát akkor így összesen lesz ugye 48 millió tekercsed. Plusz amit még hozzáírsz, hiszen ez nem egy határ, ennél sokkal többed is lehet, és sokkal többet vihetsz fel.
9 (kilenc) ország van, akinek 1/A-n kívül ennél több tekercse van. Ebből a 9 országból 5 (öt) játszik most is aktívan. Őket érinti a változás negatívan. A 4. szint játékosait, a 3. szint játékosait, a 2. szint játékosait és az 1. szint játékosait vagy nem érinti, vagy akik tartanak tekercset, azokat mind pozitívan.
A mérleg elég egyértelmű irányba billen itt, én úgy látom, erről nem nagyon van mit beszélni.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

02-26-2010, 10:42
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
a mostani árak mellett a 24 millio nem ér semmit ol:
|
nem tudom te merre játszol, NEKEM soha nem volt 24 milla tekim egyszerre, és az 5. szemem fele tartok a főországommal....és van másik többszemes orim, sőt több is lehetne...
biztos én vagyok a kispályás, meg minden, de mi a szarnak neked 24 milla tekinél, 4 mrd kp-nél, rengeteg egységnél és rúnánál nagyobb vagyon ÚJRÁZÁSHOZ!
ha előtte több volt és mégis szétszedtek, akkor rajtad a világ összes aranya se segít...
nem számolom ki mennyi ez a limitált vagyon mostani értéken, de nagyon balfasznak kell lenni ahhoz hogy ne legyen elég...
|
The Following 6 Users Say Thank You to Gabro For This Useful Post:
|
|

02-26-2010, 10:43
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
egyedül nekem ? sok mindenkinek nem tetszik teso...
|
Mint például? Itt a fórumon két ember ellenzi.
|

02-26-2010, 10:47
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
1000köröket várni és lépegetni nem nehéz,
|
És 500 köröket várni és újrázgatni?
Áhh, hagyom is, akire felfelé ujjat nyomok ezután azzal egyet értek, nem koptatom a billentyűzetet... amit lehet elmondtuk, ez már csak vergődés
|
The Following User Says Thank You to Alg For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|