|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-25-2010, 23:50
|
Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Senator
én ezt csak példaként hoztam fel... tekivel is rohadt sok a macera ezt is tudja mindenki...
ezek után nem fogok csodálkozni ha páran majd érdekes dolgokat fognak tenni a játék érdekébe
|
1 milliárd tekivel lehet hogy sok,de lásd a jó oldalát 30 milla tekivel semmi gondod nem lesz...
|
The Following 5 Users Say Thank You to Serg For This Useful Post:
|
|

02-25-2010, 23:53
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Senator
én ezt csak példaként hoztam fel... tekivel is rohadt sok a macera ezt is tudja mindenki...
|
Még mindig nem annyi a macera vele, mintha megtanulnál játszani az újragombok nyomogatása helyett 
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

02-25-2010, 23:56
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Nemhiszem hogy az ilyen hazudozasoknak helye lenne a kulson, plane a megbeszelesek kozott.
Tibu, probalj szemelyeskedesek nelkul ervelni, meg ha nehez is...
Latom az egysegek ellen van par ellenvetes. Szerintem oda is kell korlatozas.
Nem ertek egyet Serggel, hogy az megdolgozas, hogy egy napig megnyomod az ujrakepzes gombot... 
|
Ha egy napig csinálod akkor nem tudom miről beszélünk nem is marad egységed!
Szerinted a 3 milla egység belerepül az oriba?Olvass vissza légyszi kifejtettem elég hosszan néhány oldallal hamarabb,és hacsak egyszer is csináltál volna ilyet értenéd miről beszélek.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Serg For This Useful Post:
|
|

02-25-2010, 23:59
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Ha egy napig csinálod akkor nem tudom miről beszélünk nem is marad egységed!
Szerinted a 3 milla egység belerepül az oriba?Olvass vissza légyszi kifejtettem elég hosszan néhány oldallal hamarabb,és hacsak egyszer is csináltál volna ilyet értenéd miről beszélek.
|
Ahogy gondolod, nem ez a lenyeg, es ezt Te is tudod. Felolem lehet 3 nap is...

02-26-2010, 00:01
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Amondó vagyok, hogy ha már csináljuk, akkor az teljes körű legyen. Egységeket se lehessen korlátlanul újrázni.
Nem tudom, lehet bennem van a hiba, de eddig egyetlen alkalommal írtam több, mint 1milla tekercset. Azt hiszem valami 1,2-1,4millát. BŐVEN elég volt a B-ből fordulásig, úgy, hogy nem voltam tf, de éheztetős, nem képeztem, mert W után már egységben tartottam. Nem tudom, hogy miért szükséges több 100millió tekercset felhalmozni...
Ja, tudom, kell A-ra... Csak nem értem, hogy miért. Ha mondjuk ott ülnék egy klánban, ahol 200mrd-os tartalék van, mert felhozta valaki, és azzal felkerülnék mondjuk 2000kör alatt a top 10 ország közé, lehet hogy nem értékelném annyira, mint azt, hogy egy olyan klánt építettünk ki a srácokkal annak idején 4 rettentesen csóró országból, ami képes volt egyszer a top 2. klán lenni. Ha csak rövid időre is, és más klánok hanyatlása miatt, de akkor is elértem ott azzal azt, amire azt tudom mondani, hogy megérte hónapokat termelni az A-ban, és igen, a semmiből hoztuk fel.
Jah, és a véleményem az, hogy a pénz akkor igazán értékes, ha nincs belőle kifogyhatatlannak látszó mennyiség. Lásd a pékek és a mi harcunkat. Végülis az én bakim miatt buktunk egy hatalmasat, de mi elköltöttünk ezalatt olyan 10mrd aranyat, míg a pékek szerintem 10x ennyit.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

02-26-2010, 00:02
|
Member
|
|
|
|
Jelenleg az 1A problémájára egy teljes újraindítás lenne a megoldás,amikor is mindenki egyforma országot kap ugyan annyi pénzel,tekercsel,rúnával egységekkel mondjuk 2400 hekin.
Lenne csata dögivel senkinek nem lenne előnye illetve csak annyi amennyit ki tud harcolni magának...
|
The Following User Says Thank You to Serg For This Useful Post:
|
|

02-26-2010, 00:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ahogy gondolod, nem ez a lenyeg, es ezt Te is tudod. Felolem lehet 3 nap is...
|
Amikor értetlen vagy akkor nagyon: ahhoz hogy az oda kerüljön neked elég 3 hónap neki meg 3 év
|

02-26-2010, 00:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Jelenleg az 1A problémájára egy teljes újraindítás lenne a megoldás,amikor is mindenki egyforma országot kap ugyan annyi pénzel,tekercsel,rúnával egységekkel mondjuk 2400 hekin.
Lenne csata dögivel senkinek nem lenne előnye illetve csak annyi amennyit ki tud harcolni magának...
|
Serg, a Pannonnal sem így lettetek topklán, és a Big Gun sem így lett topklán utánatok, illetve előttetek sem lett senki így topklán. Erre ott van az aréna és a párbaj, illetve a hétvégi játék, amik egyenlő feltételekről indulnak, és mindenkinek ugyanaz a kezdeti esélye.
Most mondd meg, ha ilyen feltételekkel harcoltátok volna ki a topklán pozíciót, az ugyanannyira boldogított volna, mintha hátrányból indultok? Persze lehet, de kötve hiszem, sokkal nagyobb eredmény pozíciós hátrányból elérni ugyanazt. Éppen ezért ez szerintem irreális amit mondasz, és úgy gondolom, hogy ha mélyebben belegondolsz, te is így érzed. Persze lehet tévedek, mert nyilván nem tudom megmondani hogy érzed, de tippelni azért bátorkodom 
Nekem semmi közöm ahhoz, hogy a Big Gun topklán lett, mielőtt valaki azzal gyanúsítana meg, hogy felvettem a mellényt...
Hm, de ez megint off, egyszercsak ki fog Ati tiltani a fenébe 
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

02-26-2010, 06:10
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Bocs, visszatérve ide, sokat írtatok az este, majd du. elolvasom, de erre reagálnék:
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Dus, én nem akarlak megbántani, de Tőled fedezgető elf bunkeren kívül más orit még nem láttam. Ennek fényében nem hiszem, hogy van fogalmad arról, hogy egy aktív és háborúskodó szövinek mennyi lehet az átlagos "fogyasztása".
|
Egy orim elf a négyből; igaz most kettő szabin van, de az elfemet sem mondhatom bunkeres fedezgetősnek. A föld több mint felét ütéssel szereztem, vagy a szövim, amiből kaptam... De érdekes, hogy ilyen orikat látsz tőlem, nagyon érdekes.
Az pedig csak a ráadás, hogy még mindig arról van szó, hogy mennyit lehet leújrázni, és nem arról, hogy mennyit lehet felvinni. Ha olyan nagyon kemény az a szövi, hogy ennyi pénz kell neki, akkor figyeljen is rá, meg saját magukra, hogy ne kelljen újrázniuk, és máris megoldva. Senki sem kötelez arra, hogy újrázz, márpedig, a javaslat csak arra szólt. 
Last edited by Dus; 02-26-2010 at 06:19..
|

02-26-2010, 07:46
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mert ez az, amivel más játékát kézzelfogható módon tönkre lehet tenni, ahogy erre már több példa is volt. Nem azzal, hogy hatalmas tartalékokat felviszel az A-ba, és ott másoknak nincs annyi. Hanem az addig vezető úton. Mások heteket, hónapokat, éveket foglalkoztak a tekercsírással, amit egy-egy ilyen manőver egyetlen nap alatt képes semmissé tenni. Nem azért, mert olyan mennyiségű tekercset írtál, amivel ezt okozhatnád, hanem azért, mert olyan mennyiségű tekercset dupláztál újra és újra.
|
ez miért is indok? ilyen alapon, ha egy tekizőt kitekizek, vagy vkit lefosztok, is tönkretehetem hetek hónapok munkáját.. (vagy akár ha leföldelnek is tönkretehetik hetek munkáját.. akkor földelést, fosztást, lopást is vegyük ki..  )
miért kéne lennie egy 99%ossan biztos helynek (piac) ahol sose érheti semmi a tartalékodat (ha nem akarod)? elvégre a piac nem raktár.. le van írva a súgóban is.. (azt hittem a stratégiai játék arrol szól ki tud jobban gondolkozni lehetőséget, helyzetet felismerni.. kihasználni..)
bocsi de ezt nem tartom egy stabil, erős érvnek részedről.. 
((sőt ha annyi tekit írattam, hogy ezzel el tudjam úsztatni a piacot az már ezek szerint rendben van..))
|
|
Posting Rules
|