Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-20-2010, 22:17
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Itt is felteszem a kérdésemet, hátha ezt a topicot nem offolom.

Mástól is szívesen fogadok választ, ha tudtok segíteni nekem!
köszönöm előre is!
mit jelent, hogy a te nevedben?
olyan orit regélt, aminek neve hasonló a tiedhez?
mert sztem ez nem szabálytalan
Sponsored Links
Old 02-20-2010, 22:19
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
mit jelent, hogy a te nevedben?
olyan orit regélt, aminek neve hasonló a tiedhez?
mert sztem ez nem szabálytalan
Nem, nem olyan orit regelt, aminek a neve hasonlít az enyémhez.

Olyan orit regelt valaki, amely konkrétan, teljes egészében, hiánytalanul, és módosítás nélkül tartalmazza a játékon belüli (igen sok éve használt) nevem. (Tekintve, hogy az első országom, amit ebbe a játékba regeltem, már tartalmazta a becenevem. Ha jól emlékszem, Gee Land vagy Gee Force Land - vagy valami hasonló volt a neve... 50.000 alatti sorszámmal. Sőt, g-force666@******.hu e-mail címre volt regisztrálva...)

Ez pedig szerintem nem szabályos. (Legalábbis az "abbahagyásom-visszatérésem" előtt még nem volt az. 2009 közepén hagytam abba, és nemrég indultam megint.)
Nagyon bízom benne, hogy azóta nem is lett!!

Last edited by [HTPA]GeeForce; 02-20-2010 at 22:23..
Old 02-20-2010, 22:32
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Longevity: 92%

Quote:

Olyan orit regelt valaki, amely konkrétan, teljes egészében, hiánytalanul, és módosítás nélkül tartalmazza a játékon belüli (igen sok éve használt) nevem. (Tekintve, hogy az első országom, amit ebbe a játékba regeltem, már tartalmazta a becenevem. Ha jól emlékszem, Gee Land vagy Gee Force Land - vagy valami hasonló volt a neve... 50.000 alatti sorszámmal. Sőt, ********** e-mail címre volt regisztrálva...)

Ez pedig szerintem nem szabályos. (Legalábbis az "abbahagyásom-visszatérésem" előtt még nem volt az. 2009 közepén hagytam abba, és nemrég indultam megint.)
SZerintem sem szabályos, de a mail-t szedd ki, biztonságosabb úgy
Old 02-20-2010, 22:33
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
jah, itt volt alattam, még mnt-s is volt
Akkor jó.
Nekem csak pár foszti az emlékem róla(adott egy kis zsetont), de ez a törlés szerintem nagy butaság volt.
9 szemes ori nem egy hét munkája..
Old 02-20-2010, 22:36
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Redback View Post
SZerintem sem szabályos, de a mail-t szedd ki, biztonságosabb úgy
nem számít, azon az e-mail címen egyetlen jelentős országom sincs már. (ha egyáltalán van rajta egy is....)
pusztán azért említettem meg, mert az egy régi e-mail cím, amely szintén tartalmazza a neten (egyébként 1998 óta, mivel [!KJ]GeeForce** néven teszter voltam a Counter-Strike nevű FPS játék pre-alfa verziójában, majd ezen a néven egészen 2007-ig játszottam a CS-t, valamint ) használt becenevem.
De a lényeg még mindig a következő:

Amennyiben valaki olyan országot regisztrált, amely tartalmazza az én nevem, és ehhez én nem járultam hozzá, akkor azt hol, és milyen formában tudom jelezni?

Last edited by [HTPA]GeeForce; 02-20-2010 at 22:43..
Old 02-20-2010, 22:37
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Longevity: 86%

Leregelt egy

Lord Hex nevű ori is, még sem érdekel annak ellenére, hogy mindenkinek ingyenföld

Bár Ati átnevezhetné
Old 02-20-2010, 22:40
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 19%
Longevity: 94%

Quote:

Olyan orit regelt valaki, amely konkrétan, teljes egészében, hiánytalanul, és módosítás nélkül tartalmazza a játékon belüli (igen sok éve használt) nevem. (Tekintve, hogy az első országom, amit ebbe a játékba regeltem, már tartalmazta a becenevem. Ha jól emlékszem, Gee Land vagy Gee Force Land - vagy valami hasonló volt a neve... 50.000 alatti sorszámmal. Sőt, g-force666@******.hu e-mail címre volt regisztrálva...)

Van egy olyan kitétel ebben a szabályban, hogy az egyébként is gyakran használt szavakból alakított orinevekre ez nem vonatkozik (pl. killer, hóhér, mészáros..).
Egyszer *vad* regelt egy kardszárnyúlepkék nevű országot, jelentettem és Noname lett belőle, hisz ez elég jellegzetes. Ennek már 2-3 éve, de mai napig szoktak nekem írni, hogy emlékszik rám, én vagyok az a szemét..

Szerintem a Gee (ejtsd: dzsí) elég gyakran használatos szó, Vityut pl. én magam is szoktam így szólítani, ill ismerek pár Gábort, akik élőszóban is így hívatják magukat.

Ha valakit Bélának hívnak, mindenki Bélának hívja a játékon belül és kívül, akkor az, aki regel egy Béla nevő orit még nem lesz kitiltva.

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
Old 02-20-2010, 22:46
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Szerintem meg ha nem akarsz, vagy nem tudsz válaszolni a kérdésemre, akkor ne kezd el megmagyarázni, hogy nincs igazam............

Magasról teszek a killerre, meg a többire, az utóbbi 9-10 évben egyszer se regeltek rajtam kívül olyan országevet, amely a "Gee" szót tartalmazza.
Ebből kifolyólag úgy tekintem, hogy a Hódítón belül ez NEM minősül gyakori országnévnek.
Az meg, hogy élőben kit hívsz így, halvány lila elképzelésem sincs, hogy hogy a viharba jön ide............... Így: SEHOGY.

Az, hogy Hex-et nem érdekli, hogy a nevével országot regisztrálnak, SZINTÉN nem tartozik hozzá a kérdésem megválaszolásához. Ő dolga. Majd ha érdekelni fogja, nyilván jelzi ezt a megfelelő helyen. Hadd ne elleőrizzek végig mindenkit, hogy kinek a nevével regisztráltak országot.

Biztos önző vagyok, de mivel kevés időm van, jelenleg csak a saját nevemben regelt országnevek érdekelnek....

Last edited by [HTPA]GeeForce; 02-20-2010 at 22:49..
Old 02-20-2010, 22:49
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 19%
Longevity: 94%

Quote:
Szerintem meg ha nem akarsz, vagy nem tudsz válaszolni a kérdésemre, akkor ne kezd el megmagyarázni, hogy nincs igazam............

Magasról teszek a killerre, meg a többire, az utóbbi 9-10 évben egyszer se regeltek rajtam kívül olyan országevet, amely a "Gee" szót tartalmazza.
Ebből kifolyólag úgy tekintem, hogy a Hódítón belül ez NEM minősül gyakori országnévnek.
Az meg, hogy élőben kit hívsz így, halvány lila elképzelésem sincs, hogy hogy a viharba jön ide............... Így: SEHOGY.
Akkor elmondom egyszerűbben: nem olyan jellegzetes a neved, hogy emiatt bárkinek megváltoztassák a már leregisztrált országát.

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
Old 02-20-2010, 22:50
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Én is egyszerűsítek: ha nem akarsz segíteni, ne szólj hozzám. Köszönöm.
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules