|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

01-25-2010, 09:09
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 81%
|
|
Rendben. Én is szeretném ha korlátoznák az ujrázást arra, amire eredetileg ki lett találva. És még érdekelne, mi alapján döntöd el, hogy valakit ember számba veszel-e, vagy sem. Nem szeretem ha egy tudatlan 10évesnek néznek...
|

01-25-2010, 09:12
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by RRRrrr
Rendben. Én is szeretném ha korlátoznák az ujrázást arra, amire eredetileg ki lett találva. És még érdekelne, mi alapján döntöd el, hogy valakit ember számba veszel-e, vagy sem. Nem szeretem ha egy tudatlan 10évesnek néznek...
|
Ezt már ezerszer leírtam, de mivel ezek szerint azokat sem olvastad, leírom ezeregyedszer is:
Ha valaki odanyom egy "igen"-t, vagy egy "nem"-et, esetleg "tetszik", vagy "nem tetszik"-et, akkor az értelemszerűen teljesen használhatatlan, és ezáltal felesleges hozzászólás, ahogyan ezt már sokszor leírtam.
Csak az olyan hozzászólásoknak van bármi értelme, ahol a hozzászóló indoklással együtt kifejti részletesen a véleményét. Miért gondolja azt, amit, és szerinte a másik lehetőség miért nem jó.
Ahogy ezt már nagyon sokszor leírtam ugyebár...
Last edited by Ati; 01-25-2010 at 09:17..
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

01-25-2010, 09:14
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Köszi 
Én saját részről hasznosnak tartom a szavazást, de ez már off. Attól függetlenül elolvasok mindent, mégha oly ritkán kommentelek is valamit. További szép napot!
|

02-06-2010, 19:43
|
Administrator
|
|
|
|
Értékelném, ha a fórum nem menne át súlyos szabályszegésként értékelendő szabálytalan információkiadásokba! (Szabálytalan üzenet törölve.)
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

02-06-2010, 21:51
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Értékelném, ha a fórum nem menne át súlyos szabályszegésként értékelendő szabálytalan információkiadásokba! (Szabálytalan üzenet törölve.)
|
Ezt miért ide írod?
|

02-06-2010, 21:58
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Lett innen törölve egy hsz.
Lehet lemaradtál róla 
|
The Following User Says Thank You to J.Ati For This Useful Post:
|
|

02-06-2010, 23:35
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Én elvenném mindenkitől az újrázás lehetőségét. Vagy személyiségenként adnék egyet.
Több biztos nem kell, nincs az a szétvert ori, amit csak egy fajváltás és újrázás menthet meg. Illetve legalább a 2000körök nem unatkozással telnek, ha beüt a gond...

02-07-2010, 08:05
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Én elvenném mindenkitől az újrázás lehetőségét. Vagy személyiségenként adnék egyet.
Több biztos nem kell, nincs az a szétvert ori, amit csak egy fajváltás és újrázás menthet meg. Illetve legalább a 2000körök nem unatkozással telnek, ha beüt a gond...
|
Azért hidd el, csinálnék Neked olyan orit, amit csak újrázással érdemes tovább tolni...
Gyorsban 1 nap és szar se marad egy oriból, ha úgy állnak neki...
Azért jó, ha van 1 restart gomb, minden játék alapja lassan.
De csak addig, amíg nem élnek vissza vele és ez a topic emiatt nyílt...
|
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|

02-08-2010, 19:23
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
kiváncsian várom ebből mi fog megvalosulni  D
amugy példát irok nekem is a szövim kettőt is mondhatok ujrázot, csak mert a szemi rosz választás volt. Manit átnyomták elég kevés volt, többhöz vagyok szokva, majd ujráztak
csak azért hogy többet tudjanak termelni később mig utolérnek abba a 3 napba
elvileg erre nagyon jo az ujra, más kérdés hogy pár ember azt hiszi hogy huu de kafi lesz azzal hogy 10x beujrázza a maniját amit lenn harácsolt
háát nem tudom,
visszaolvastam mégegyszer, de most akkor pontosan melyik irányba is megyünk??
- időeltolás?? ha már szabálytalanul szedett valaki össze manit akkor ugyis ráér ergo tökmindegy hogy pár körrel tovább termel harácsol, kivárja az idejét
- vagyonka elkobzás?? ua a véleményem amit már irtam mit nevezünk hatalmas , lehetetlen vagyonnak?? lesz egy képlet ?? vagy lesz egy szabály hogy max ennyi?? csoporttol függöen
- nagyon szét van verve az orim és akkor ujrázhatok majd?? (ezt már irták, lebontok 0-ra hoppá szétvertek, ugyhogy ujrázhatok
- elveszem az ujrát?? max akkor törlök, na ja ez a cél? nem hiszem
kihagytam valamit?? sok a sallang egyes hozzászolásokba
remélem nem irtam szabályszegést sehol se, csak megprobáltam összefoglalni mely most az irány
|

02-08-2010, 19:28
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
- időeltolás?? ha már szabálytalanul szedett valaki össze manit akkor ugyis ráér ergo tökmindegy hogy pár körrel tovább termel harácsol, kivárja az idejét
|
Nem szabálytalan, hogy valaki akár 3-4 évig is tekercset írjon.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|