|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-26-2006, 21:55
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Üdv mindenkinek!
Wand az általad leírt 3 feltételnek mi is megfelelünk, de kijelentem, hogy a klánonból senki nem törte fel az orijaitokat. A többiről meg nem írom le a véleményem, de teljesen egyetértek Feoval. Ha gondod van keress meg egy számítógépes szakembert, hátha tud segíteni, és akkor kiderül, hogy ki volt az. Addig meg nem kell vádaskodni még név nélkül se.
Csongor
|

06-26-2006, 21:57
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egy dolgot bizton le lehet ezek után szűrni.  A moderátorok se jksz-elnek egymással mások ellen. 
|
Haat ezek itt ketten biztos nem! Alapjaban veve egyikkel sincs bajom! Csak nem mutatnak jo peldat! Es ha en ilyet vagy hasonlot csinalok akkor nincs lehetosegem ujjal mutogatni, hogy nekik lehet??? Mert mar hasonlo hangvetel utan le pirosoznak es nem tudok a forumra irni!   
|

06-26-2006, 22:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyerek
...de teljesen egyetértek Feoval. Ha gondod van keress meg egy számítógépes szakembert, hátha tud segíteni, és akkor kiderül, hogy ki volt az.
|
Higgy neki hisz ZSARU! 
|

06-26-2006, 22:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Roni
Az én beírásomat idézted be, majd utána írtad h ez Wandra is vonatkozik...
Monro, legalább ne csinálj úgy minha hülye lennél, tudom h nem vagy az... Bizti nem jutott eszedbe h nem egyszerre mentek el a seregek... Én mindig is egy normális embernek tartottalak, ezt nem vártam volna h van képed azt mondani h csak kitaláltuk... Jó, h nem azt mondod h megijedtünk, oszlottunk, majd erre kellett nekünk vmi fedősztory...De mind1, engem már nem érdekel, egy nyűggel kevesebb, így meg Ti lettetek a kiskirályok, örülhettek...
|
miért,eddig is nem mi voltunk már?  )))
|

06-26-2006, 22:17
|
Member
|
|
|
|
Viccet félretéve...
Tényleg igen sajnálatos dolog, ha ilyen történik.
Számomra 2 lehetőség tűnik valószínűnek...:
1. kamu az egész story
2. tényleg elment a sok-sok ( 4-5 milla) pacitok
Ebben az esetben viszont már elnézést a kifejezésért, de ti is benne vagytok. Állításotok szerint is több adagban mentek el...ha ezt nem csekkoljátok le az első, de max. a 2. eset után, akkor no comment. Valóban ha egyszerre mennek el, a hülyének is feltünt volna... Őszintén bevallva én 2 esetet láttam, illetve most másik kettőt, de ezt már a kilépésetek óta ( újabb jó hír ). Szóval kettő ilyet láttam. Mindkettő értéke 30K körüli volt, tehát egyik sem volt több 150K seregnél....na jószívű vagyok, legyek 200 K, ha késve egy kört vettem észre  ))) szal ez igen messze van a több milla egységtől.
Mint említettem már, hibásnak tartalak titeket is, ha ez megtörténhetett, de sajna én is amondó vagyok, hogy ez így nem igaz  ((
Tudom milyen ha feltörik az ember oriját, nekem is előfordult már, akkor Attila segített nekem egyáltalán visszaszednem az orimat  (( Ilyeneknek nem szabadna előfordulnia, de itt sztem nem is ez történt.
Zou
|

06-26-2006, 22:21
|
Junior Member
|
|
|
|
hmm idéznék a súgóból
" A piac nem raktár. "
|

06-26-2006, 23:04
|
Member
|
|
|
|
érdekesek vagytik ti...
Quote:
Originally Posted by Zounok
1. kamu az egész story
Mint említettem már, hibásnak tartalak titeket is, ha ez megtörténhetett, de sajna én is amondó vagyok, hogy ez így nem igaz  ((
Tudom milyen ha feltörik az ember oriját, nekem is előfordult már, akkor Attila segített nekem egyáltalán visszaszednem az orimat  (( Ilyeneknek nem szabadna előfordulnia, de itt sztem nem is ez történt.
Zou
|
Quote:
Originally Posted by monro
Tudod mi a gyanum? Nem is volt semmilyen feltörés... Valószínűleg feltűnt volna sok millió egység pontszámnövelő hatása! Ritka az olyan kör amikor nem nézek pontlistát vagy én vagy valamelyik szövim.
|
Quote:
Originally Posted by SzaTo
Sok seregetek tűnt el nyomtalan ?
Láttam hirtelen nőni az orikat mikor éjjel nyomtam.
Többször is volt erre példa a múlt hetekben,
De maximum éberségetekben kételkedtem.
Nevettem magamban : Biztos lejárt a VIP 
De részemről ez csak egy lehetséges TIPP.
|
egyikőtök látja a másik meg nem...
sőt eljuttok oda, hogy mi találtuk ki.. 2 hónapja több millió egységünk nem fért volna el..azóta nem volt koptatás, nem vett fel senki sok sereget. és mégis most úgy mentünk SZK-ra, hogy nemhogy tele vannak az orik, de a legtöb helyről hiányzik sereg.. tudtok pár orit gömbözni nézzétek meg.
|

06-26-2006, 23:14
|
Member
|
|
|
|
Mit nem értessz ezen???
1. Monro leírta, hogy nem hiszi el, meglátszana a pointszámon...
erre közöltétek, hogy több darabban ment el...
2. Szato ír egy versikét....ez ugye vicc, hogy annak minden sora komoly?  ))
rímbeszedte, amik elhangzottak...ennyi.
3. Én meg azt kétlem, hogy darabokban ment el ennyi... a fentebb leírtak miatt...mit nem értessz ezen Wand?
Hova tünhettek esetleg seregek? Legyen ez a te gondod, nem mintha nagyon zavarna minket, csak próbáltam arra rávilágítani, hogy ez így akkor a ti hibátok is volt, kár a sárdobálásért...
de mint általában, megint nem a lényeget fogtad meg, megint csak ferdítettél, holmi versikébe kötöttél bele.....hogy nyugodtan aludj, elárulok valamit neked... Szato életében nem láthatott éjjell nőni orikat, mert ő az egyik, aki éjjel nincs itt, és nem figyel, csak ha felkeltjük, mikor kell  )))Nyugodtan alszik a felesége, gyermeke mellett  ))
Ezek után milyen szóba fogsz még belekötni ahelyett, hogy magatokat is megvizsgálnátok?
Last edited by Zounok; 06-26-2006 at 23:18..
|

06-26-2006, 23:32
|
Member
|
|
|
|
Zou, ha jól rémlik az első beírásomba be is írtam, hogy "elismerjük bénaságunk, hogy ennyi idő kellet ahhoz, hogy észrevegyük"
viszont tetszik, nem tesziik a tény ettől még tény, a seregek azért mentek el ,mert minden oriban ahol több sereg volt a piacon mint ami elfér ki volt ixelve a ht katona eladása és nem mi ixeltük ki...
emellett másik tény, hogy valaki aki nem közülünk volt belépkedett hozzánk, végig nézte a piacot, a klánfórumot, és az összes országot.
és velek szemben amikor az "inget magatokra vettétek" én kiírtam, hogy nem gyanusítunk
ti meg jöttök itt azzal, hogy nem is igaz...
mondjuk úgy enyhe hányinger kerülget olvasva írásaitokat
részemről a téma lezárva, mostanra eljutatatatok odáig, hogy biztosra veszem közületek volt aki tudott róla vagy benne volt.
további jó játékot.
|

06-26-2006, 23:34
|
Member
|
|
|
|
Szép estét !
tanulságos volt végig olvasni a sok mindent.
Atinak nagyon tetszett a beírása hogy mit szűrt le, a moderátorokkal kapcsolatban ( hogy nem jksz eznek )
egy pár észrevételt én is megjegyeznék ha szabad...
a legszembetűnöbb, hogy Wand elköszönt tisztességesen mielőtt elmentek nyaralni, de mégsem mentek el , sőt addíg provokálták a találgatást, és utalgattak klánokra, hogy azt már nem hagyhatták egyesek szó nélkül.
A másik dolog a legutóbbi hódítós bulin Wand mindekit kinevetve , szinte dicsekedve ecsetelte melyik orikat viszi az 1/a ban illetve hány aktív játékos viszi azt a sok orit...
most legalább tudjuk kik az aktív játékosok...
én nem hittem el , mert ez nem lehetsésges azt gondoltam csak vetít...
de a mai beírások elgondolkodtattak...
először is engem bármikor felkeltenek éjjel akármikor tudom az összes épületem miből mennyi van fejből tudom az egységeimet, mikor jönnek vissza a cuccokat mindent kapásból, de főleg a barakkok és őrtornyok számát.
ha csak 1 tanyát lebontanak nálam észre veszem hogy valaki járt az orimba...
kizárt hogy ilyen régi, jó játékosok ezt ne vegyék észre
és csak később veszik azt is észre , hogy gyengült az országuk védelme...
gondolom ésszerű magyarázat erre, hogy EGY nagyon fontos országot könnyebb irányítani , mint többet...
a másik dolog amit Roni írt :
hogy nem fórumra írták ki a jelszavakat
kérdezném akkor hová??
valami olyasmit olvastam hogy a saját jelszómat soha ne adjam ki senkinek...
márpedig ezt a moderátorok is tudják gondolom...
valamint azt is hogy ők a játék felügyelői, és köszönettel tartozunk a munkájuknak, sőt felnézünk rájuk, egyes kezdő játékosoknak pedig példaképük is 1-1 moderátor , és kitűzik maguknak hogy ők is elszeretnének jutni oda.
nem hiszem, hogy ilyen példát kéne mutatni nekik
mindezek mellet sajnálom a dolgot
de azt tanácsolom majd akkor gyertek vissza játszani, ha minden országot a saját tulajdonosa tudja irányítani, és ideje is van a játékra
jó pihenést
Last edited by Hóhér; 06-26-2006 at 23:38..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|