Quote:
Originally Posted by Von
Erről pedig az jut eszembe, hogyha sehogy sem lehet játszhatóvá tenni a hullát (játszhatóvá, nem überdurva brutál fajjá), akkor Alggal értek egyet, miszerint szinte teljesen felesleges is, hogy egyáltalán benn legyen a játékban 
|
személy szerint egyáltalán nem hiányozna...
amit előtt írtál, ha vki tart piacon dolgokat, ügyeljen rá, hogy ha hazaér, biztonságban kitegye
ez fajtól független
a hullának is lehetnek milliós tekijei, de akkor vigyázzon is rá
más sem sír, pedig tudok olyat, hogy vkiről leírtottak 800.000!!! katonát B-ben passzióból...
ezt az ország tulaja írta meg nekem, de nem sírásként...
Nem ismételgetem többet, ezért utoljára összefoglalom, ami a véleményem és ehhez tartom is magam:
-Legyen erősebb a hulla, de ne úgy, ahogy Ati felvetette (az nem érdekel, mennyi ember döglik, ha beütöm akár A-ban), a %-okat rábízom a nagy "újítókra"
-Ne legyen ilyen esztelen ötlet, hogy lopástól is lehet betegedni...
-Ne fertőzhessen hulla más orit azzal, ha Ő támadja meg...
Most már nem is fogok ilyen beírásokra reagálni, hogy hagy halmozzon már fel vagyont...
Mások és én is szeretnék gyarapodni, de ez senkit nem érdekel, akkor a hulla se engem ezügyben
Aki B-ben is hulla, az tudjon rá, hogy kapja az áldást...
Most jutott eszembe, hogy olvastam vkitől egyszer egy okosságot a hullával kapcsolatban, kb. ezt: " aki hullával van, játszom úgy, hogy ha ne álljon egy helyben, hanem menjen mindig, akkor a baszakodás nem sokat ér ellene"
A faj olyan kb, mint az ork, kell hozzá kellő aktivitás, tehát akinek ez nincs meg, ne sírjon, ha hullát választotta és épp lelopják a rakit, vagy begyújtják, mert ez is egy taktika része
hulla és hulla között is van különbség, láttam már olyan hulla gömböt, hogy "az igen", meg olyat is, amit nagyapám is csinálna...
Jah és ez még mindig nem a Holtak hajnala, azt hiszem van másik 7 faj a játékban, ezt is vegyük figyelembe, mielőtt elindítj(átok)uk a kamikaze hullákat ezzel a sok "fantasztikus" ötlettel felvértezve...
Na kb, ennyi ami még bennem volt a hullatuninggal kapcsolatban...