|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-26-2006, 19:47
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Roni
monro: Te nem állsz szóba velünk? Meg anyáznál? Gratu... Tömören röviden csak ennyit tudok mondani. Egyébként meg van egy nagyon jó mondás: Akinek nem inge nem veszi magára...
|
Mi lett belőled Baba?  oo
Egyébként nem neked lett címezve, de ezután neked is szól természetesen. Nehéz olyan inget nem felvenni amire "ráírjátok az ember nevét".
Tudod mi a gyanum? Nem is volt semmilyen feltörés... Valószínűleg feltűnt volna sok millió egység pontszámnövelő hatása! Ritka az olyan kör amikor nem nézek pontlistát vagy én vagy valamelyik szövim. És egy 1millás elvándorlás minimum 5 körig FELTŰNŐ! Egyszóval az egész bűzlik nekem. De volt itt egy srác aki javasolta a szoftverrendőrséget vagy mi a szöszt! Egyetértek, tegyetek feljelentést! És javasolnék még egy dilidokit is mindkettőtöknek, mert picit besokaltatok... ugy tűnik kivülről.
Szóval akkor mostantól veled sem, ha már "magadra vetted" azt az inget amire Wand neve volt írva.
|

06-26-2006, 19:55
|
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Mi lett belőled Baba?  oo
Egyébként nem neked lett címezve, de ezután neked is szól természetesen. Nehéz olyan inget nem felvenni amire "ráírjátok az ember nevét".
Tudod mi a gyanum? Nem is volt semmilyen feltörés... Valószínűleg feltűnt volna sok millió egység pontszámnövelő hatása! Ritka az olyan kör amikor nem nézek pontlistát vagy én vagy valamelyik szövim. És egy 1millás elvándorlás minimum 5 körig FELTŰNŐ! Egyszóval az egész bűzlik nekem. De volt itt egy srác aki javasolta a szoftverrendőrséget vagy mi a szöszt! Egyetértek, tegyetek feljelentést! És javasolnék még egy dilidokit is mindkettőtöknek, mert picit besokaltatok... ugy tűnik kivülről.
Szóval akkor mostantól veled sem, ha már "magadra vetted" azt az inget amire Wand neve volt írva.
|
Az én beírásomat idézted be, majd utána írtad h ez Wandra is vonatkozik...
Monro, legalább ne csinálj úgy minha hülye lennél, tudom h nem vagy az... Bizti nem jutott eszedbe h nem egyszerre mentek el a seregek... Én mindig is egy normális embernek tartottalak, ezt nem vártam volna h van képed azt mondani h csak kitaláltuk... Jó, h nem azt mondod h megijedtünk, oszlottunk, majd erre kellett nekünk vmi fedősztory...De mind1, engem már nem érdekel, egy nyűggel kevesebb, így meg Ti lettetek a kiskirályok, örülhettek...

06-26-2006, 20:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Akkor olvasd el ujra mire válaszoltál... (segítek: 681-es bejegyzés) Semmi köze a bejegyzésedhez és név szerint leírtam kié az "ing".
Ha egyszer rájöttök, hogy mekkora luftot rugtatok, nem sértődöm meg ha felhívtok és elnézést kértek. Nagyon szarul esik az egész. Utánna talán lesz megint közös témánk addig meg jó szórakozást és fórumozgatást.
|

06-26-2006, 20:30
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Akkor olvasd el ujra mire válaszoltál... (segítek: 681-es bejegyzés) Semmi köze a bejegyzésedhez és név szerint leírtam kié az "ing".
Ha egyszer rájöttök, hogy mekkora luftot rugtatok, nem sértődöm meg ha felhívtok és elnézést kértek. Nagyon szarul esik az egész. Utánna talán lesz megint közös témánk addig meg jó szórakozást és fórumozgatást.
|
Rendben, majd ha bocsánatot kér tőlünk az a vki vagy vkik, akkor én is bocsánatot fogok kérni mindenki mástól aki magára vette azt az inget, amit mi nem adtunk rá senkire! Nem értem miért nehéz felfogni egy olyan egyszerű dolgot h senkit sem vádoltunk meg.
Amúgy érdekelne h sztetek ki lehetett... Ahogy Wand is mondta, tuti olyan aki hódos, és aki utál minket. Nem mondom kevés ilyen ember van, de nem is végtelen sok...

06-26-2006, 20:54
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
senkit sem vádoltunk meg.
|
Üdv!
"Lehet hogy egy kicsit jelentősebb klán jelentősebb országairól van szó, mint az átlag"
Ezt Xeper írta 67-oldalon asszem.Ha ez nem vádaskodás akkor én vagyok Gyurcsány Ferenc 
|

06-26-2006, 20:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Milán™
akkor én vagyok Gyurcsány Ferenc 
|
figyi akkor el kée beszélgetnünk egykét dologról... 
|

06-26-2006, 21:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Milán™
Üdv!
"Lehet hogy egy kicsit jelentősebb klán jelentősebb országairól van szó, mint az átlag"
Ezt Xeper írta 67-oldalon asszem.Ha ez nem vádaskodás akkor én vagyok Gyurcsány Ferenc 
|
Valóban én írtam, csakhogy akkor éppen arról volt szó, hogy miért törne fel bárki is egy klánnyi országot, miért éri meg valakinek is országot feltörni... erre írtam az általad idézett részt, hogy nem "egy" klánt törtek fel, hanem egy "jelentősebbet" -nem kellene kiragadni a környezetéből ennyire.... -ha meg félreértetted, remélem hogy a többség úgy értette ahogyan szerettem volna.

06-26-2006, 22:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Monro, legalább ne csinálj úgy minha hülye lennél, tudom h nem vagy az... Bizti nem jutott eszedbe h nem egyszerre mentek el a seregek... Én mindig is egy normális embernek tartottalak, ezt nem vártam volna h van képed azt mondani h csak kitaláltuk... Jó, h nem azt mondod h megijedtünk, oszlottunk, majd erre kellett nekünk vmi fedősztory...De mind1, engem már nem érdekel, egy nyűggel kevesebb, így meg Ti lettetek a kiskirályok, örülhettek...
|
miért,eddig is nem mi voltunk már?  )))
|

06-26-2006, 22:17
|
Member
|
|
|
|
Viccet félretéve...
Tényleg igen sajnálatos dolog, ha ilyen történik.
Számomra 2 lehetőség tűnik valószínűnek...:
1. kamu az egész story
2. tényleg elment a sok-sok ( 4-5 milla) pacitok
Ebben az esetben viszont már elnézést a kifejezésért, de ti is benne vagytok. Állításotok szerint is több adagban mentek el...ha ezt nem csekkoljátok le az első, de max. a 2. eset után, akkor no comment. Valóban ha egyszerre mennek el, a hülyének is feltünt volna... Őszintén bevallva én 2 esetet láttam, illetve most másik kettőt, de ezt már a kilépésetek óta ( újabb jó hír ). Szóval kettő ilyet láttam. Mindkettő értéke 30K körüli volt, tehát egyik sem volt több 150K seregnél....na jószívű vagyok, legyek 200 K, ha késve egy kört vettem észre  ))) szal ez igen messze van a több milla egységtől.
Mint említettem már, hibásnak tartalak titeket is, ha ez megtörténhetett, de sajna én is amondó vagyok, hogy ez így nem igaz  ((
Tudom milyen ha feltörik az ember oriját, nekem is előfordult már, akkor Attila segített nekem egyáltalán visszaszednem az orimat  (( Ilyeneknek nem szabadna előfordulnia, de itt sztem nem is ez történt.
Zou
|

06-26-2006, 22:21
|
Junior Member
|
|
|
|
hmm idéznék a súgóból
" A piac nem raktár. "
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|