Quote:
Originally Posted by none
ez nem törlésig ütés, ez inkább a más játékának szándékos tönkretétele kategória..
nyersit + sok milla katit nem újrázással fognak összehozni azt inkább topozással lehet..
|
Topozás, ujrázás, cak egymást erősitik, amit összetopoz azt meg is ujrázhatja nem? már ha ügyesen csinálja.
Quote:
Originally Posted by none
de a kérdésedre reagálva.. ha vki fellép 4.re szövibe 4-4 mrd-al, és belenyúl nyersi + katipiacba, akkor neked jogod lesz addig csapkodni amíg jólesik?(bár ez ritkább eset)
vagy ha vki átépít, vagy háború miatt kiszedi egy szövi a nyersit(akár csak üres hekik beépítésére, vagy taktikázás), akkor neked jogod lesz ezt megbosszulni, mert befolyásolták a játékod? szép kis hozzáálás 
|
Senki nem mondott ilyet, annyi pénzről beszéltem, amivel akár B-ben mondjuk 2K körön keresztül teszik tönkre a játékomat.
Szóval szerinted más játékának jogos tönkretétele, amit azért csinálok, mert ő is szándékosan tönkreteszi az én játékomat. Ismétlem nem a pitiáner összegekről van szó. Bár te mondjuk godolom szeretsz ugy játszani ha tudod hogy 1 embernél van minden az adott pacon és kénye kedve szerint kiveheti az egész piacot. Engem bizony zavar, szerined akor nem teszek ellene semmit és játszom ahogy mások engedik nekem, az ő szabályaikkal? Ez a helyes hozzáállás? Nem mellesleg, ha ennyi pénze van valakinek akkor nem tudom mitől lenne ez tönkretétel. Bármikor ujjá tud épülni.