Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Ezek szerint tényleg mást nézel.
Persze nem arról van szó, hogy naponta lennének ütések 15k körül, de mostanában volt jó pár.
De ha nem lett volna, akkor is meg kell vizsgálni, hogy milyen hatással lenne a 15k hekin hadakozókra egy módosítás, mert ott van elvileg a legtöbb anyagi forrás egy-egy pénzigényes taktika kihasználására.
|
Akkor mást jelent nektek a 'mostanában' és a 'volt jó pár', mint nekem
Egy szóval sem mondtam hogy nem kell az ő érdekeiket is szem előtt tartani. De a semmisem jó anélkül hogy utánanéznénk, mást javasolnánk mentalitás sem vezet sehova. Itt most konkrétan arra gondolok, hogy sokan igy elmerevedve ellenzik a 20* os lakosság beleszámitást a 70 helyett, de nem azt mondják, hogy miért jó a 70 és miért nem jó akkor mondjuk az 50, vagy a 40 vagy a 30, hanem hogy miért rossz a 20. Nekem nicns ketvem belemenni egy képzeletbeli számitásba. Sosem voltam olyan helyzetben, hogy elfokozás alternativ taktikaként szerepeljen, tehát erre vonatkozó számitást az mondhat aki már cisnálta. De tudom, hogy baromira zavarna ha valaki elfokoz 100K pontra, de ha tudom, hogy max 120K pontra tud fokozni, akkor lehet hogy énis elfokozok 50K pontot, hogy üssek róla ettől függetlenül némi földet. Viszont ha tud fokozni akár 200K pontot is akkor megsem próbálok utána menni, mert nincs rá akkora keretem mondjuk.