|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-25-2006, 23:26
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by wand
Fegya, egyértelműen 100%.
emellett nem vádoltam senkit, de az is biztos, hogy egy 5-ös szintű játékosnak nem sok érdeke fűzödött volna ehhez.
|
De igen, megvádoltatok... nagyjából az 1/a csoportot és éppen most, ami őszíntén szólva nem csak pofátlanság, de jogotok sincs hozzá. Már ne haragudj meg Wand, de ugyanezért másokat minden további nélkül ki szoktunk tiltani a rendes fórumon (és ez most rád is vonatkozik Baba). Kémprogramok sokaságát találták mások is a gépükön, sőt mikor anarchban pár orit feltörtek, akkor Atis válasza az volt, hogy ha a felhasználó nem védi rendesen a gépét, akkor az az ő baja... én azzal sem értettem egyet és most azzal sem, ha valaki tényleg betört hozzátok és belepiszkált az orijaitokba, mert mindkettő gerinctelenség... de ettől még szépen tessék, vagy a supporton feljelentést tenni (ezt neked mint supportosnak Baba főleg tudnod kéne) és ne a fórumon vádaskodni.
Annyit még hozzá tennék, hogy nem véletlen van benne a szabályokban az sem, hogy nem anarchista orit átadni tilos (ugyibár aki kicsit is ért a számítástechnikához, ha megvan a felhasználó név, akkor a jelszót kikeresni már csak idő kérdése)...
És születnek emberek.
|

06-25-2006, 23:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Annyit még hozzá, hogy nálam is volt sok kémprogi, de elég védelmet szedtem hozzá és a gépemet is rendszeresen szűröm, így már jó ideje 1 db sem jutott fel hozzám... amúgy pedig én elég jól tudom, hogy mennyire idegesítő ha feltörik az oridat, lévén nekem még réges-régen feltörték az orimat és lebontottak benne szinte mindent és ki is árulták... 2 hetes kemény szövi munka volt, mire rendbe tettük... de akkor sem a fórumra kell jönni vádaskodni.
És születnek emberek.
|

06-25-2006, 23:54
|
|
Junior Member
|
|
|
|
CL, nem csalódtam Benned. Látom Neked mint moderátornak ide is be kell szólnod, az egy dolog h közöd nincs az egészhez! A véleményemet rólad kb tudod, úgyhogy most nem írnám le ide, azonban ha nagyon érdekelne priviben nagyon szívesen megírom h minek tartalak.  Az meg h mi tartozik ide, és mit lehet ide írni, ahhoz Neked mint sima fórumra irkálónak sok közöd nincs, moderáld csak a játékbeli fórumot, ha Atit ez nem zavarta, akkor ne zavarjon Téged sem, az meg h a supportra mi tartozik, megint más téma. Gondolom azért annyira nem nézel hülyének h elkezdek majd magamnak irkálni mert szted ide nem lehet!

06-26-2006, 07:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Roni
CL, nem csalódtam Benned. Látom Neked mint moderátornak ide is be kell szólnod, az egy dolog h közöd nincs az egészhez! A véleményemet rólad kb tudod, úgyhogy most nem írnám le ide, azonban ha nagyon érdekelne priviben nagyon szívesen megírom h minek tartalak.  Az meg h mi tartozik ide, és mit lehet ide írni, ahhoz Neked mint sima fórumra irkálónak sok közöd nincs, moderáld csak a játékbeli fórumot, ha Atit ez nem zavarta, akkor ne zavarjon Téged sem, az meg h a supportra mi tartozik, megint más téma. Gondolom azért annyira nem nézel hülyének h elkezdek majd magamnak irkálni mert szted ide nem lehet!
|
Nos Baba, nekem is megvan rólad a véleményem, de az nem erre a fórumra tartozik..
Tudodo miért zavar, mert elvileg ugyanazok a szabályok itt is, mint a rendes fórumon, ott pedig egy ilyenért símán repül egy "átlag" játékos.
Ha pedig itt is azok a szabályok, akkor ezeket be kéne tartani itt is...
"Ha bármi problémád merülne fel a játékkal, akkor a support@hodito.hu címre írj, NE a fórumra!"
"Üzeneted semmilyen módon ne sértse a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjét, és a hatályban lévõ jogszabályokat (rágalmazás, pánikkeltés, stb.). "
Ha bizonyítékok nélkül vádolsz csak úgy akár egy embert, akár egy egész csoportot (1/a), akkor az mindkettőt megsérti.
És születnek emberek.
|

06-26-2006, 14:42
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Wand, Méry, Zoli és a többiek!
Monro megkért mindenkit, hogy ne reagáljunk a leveledre, de én ezt nem igy gondolom! Engedj már meg pár szót nekem!
1.
Nekem is feltörték már az országomat, legutoljára 3 hete változtattam jelszót (mellesleg az egész szkarabeusz megváltoztatta) Csak mi nem verjük nagy dobra... Ati mondta nekem, hogy van ott egy gombocska amit ha beixelsz akkor 1 db próbálkozás után nem enged belépni.
2.
Nekünk nem az a célunk, hogy titeket eltűntessünk!!! Nem azért tettük amit tettünk hónapok óta, éjt nappallá téve, hogy titeket ,,kiirtsunk,,.
Tudom, hogy csalódott vagy (vagytok) de ez akkor is sértő, hogy bár nem mered leirni szó szerint, hogy mi voltunk, csak utaló megjegyzéseket teszel rá!
3.
Egy biztos ! Én még új vagyok a szkarabeuszban, de ha megtudom hogy tőlünk tette valaki, azt személyesen köpöm szembe!!!
4.
Másrész meg szedjétek össze magatokat és ne nyavajogjatok...
Mi is összeszedtük magunkat... (úgy ahogy)
Last edited by GOD; 06-26-2006 at 14:49..
|

06-26-2006, 15:26
|
|
Member
|
|
|
|
Suzy, na akkor leítrom még 1x: NEM MONDJUK, HOGY TI VOLTATOK. Lévén nem tudjuk ki volt, csak találgathatunk és megismétlen amit iwiwen írtam:
(ezzel talán te sem szállsz vitába)
minden bizonnyal olyan volt, aki:
1 biztos: Hódítós volt
2 biztos: enyhén szólva nem kedvel mineket
3 valószínű 1/A-ban játszik
ennyi amit mondnuk és nem több (egyelőre). ez még mindig elég tág kör, és megismétlem nem tudjuk ki volt.
Last edited by wand; 06-26-2006 at 15:48..
|

06-26-2006, 15:43
|
|
Member
|
|
|
|
És megismételten csak az vegye magára, aki a játék adta lehetőségeken túl okozott kárt nekünk 

06-26-2006, 16:30
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Xeper
És megismételten csak az vegye magára, aki a játék adta lehetőségeken túl okozott kárt nekünk 
|
Akkor mi nyugodt lelkiismerettel mehetünk aludni, mert csak a kereteken belül tettük  )
|

06-25-2006, 23:48
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by aúú
De igen, megvádoltatok... nagyjából az 1/a csoportot és éppen most, ami őszíntén szólva nem csak pofátlanság, de jogotok sincs hozzá.
|
CL, én már láttalak tréged kirohanni a fórumra, csak azért mert megtámadott egy klán akinek az egyik tagjával mnt-d volt egyéniben..
kiváncsi lennék ha több millió egységed tüntetnék el, hogy reagálnál...
és még 1x hozzáteszem, semmi vádaskodás nem volt simán elköszöntem.
+ megköszöntem a dolgokat. akinek nem inge ne vegye magára.
és úgy látom a pofátlanságról elég más az elképzelésünk...
|

06-26-2006, 06:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by wand
CL, én már láttalak tréged kirohanni a fórumra, csak azért mert megtámadott egy klán akinek az egyik tagjával mnt-d volt egyéniben..
kiváncsi lennék ha több millió egységed tüntetnék el, hogy reagálnál...
és még 1x hozzáteszem, semmi vádaskodás nem volt simán elköszöntem.
+ megköszöntem a dolgokat. akinek nem inge ne vegye magára.
és úgy látom a pofátlanságról elég más az elképzelésünk...
|
Az elköszönéseddel semmi baj nem volt, amit utána írtatok azzal van baj (ugyibár én azt is idéztem be)...
Wand, igen, voltam már a fórumon azért, mert klánban nekünk jöttetek, miközben 2 ori is mnt-s volt a klánommal, sőt az egyikük volt klántagom volt, miközben pont ez a kettő ország volt 2 körre minden klántagomtól (míg klánban csiki-csuki volt a támadásotok) és igen, felháborodtam rajta, hogy még annyira sem voltatok képesek, hogy az mnt-t bontsátok legalább.... és igen, tényleg úgy tűnik más az elképzelésünk a pofátlanságról.
És születnek emberek.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|