|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

01-16-2010, 10:08
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 2%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mert szabi nélkül sem mennek azonnal el, míg az el nem férő seregek igen.
Mert azzal nem tudsz visszaélni, hogy van +1000 embered, míg ha nincs, akkor tönkremegy esetleg az országod.
|
Akkor menjenek el úgy, ahogy nem szabi alatt, feleződve...
Értem én, hogy az anarchosoknak jó dolog, hogy orikat néppel töltve leszabiznak jóval magasabbra, mint nem szabin állna...
De sztem egy anarchos, aki komolyan veszi a játékot, biztos meg tudnál oldani ezt a "kismillió" orijával másképp is, ha határvédőket vagy miket akar egy helyre...
Vhol tényleg nem értem, miért lenne olyan óriási probléma, ha megvalósulna ez a dolog...
Most még sokan könnyen hárítják ezt el, de ha majd ők is szembesülnek azzal, hogy top1-nek kellene lenni, de van egy régóta SZ_es ori +15.000-el előttem, akkor gondoljanak erre az ötletre...
Nem kellene majd 30+ körökre támadni, és kiváltani mások nemtetszését, hogy "reménytelen háború" van...
Nah, részemről ez a téma is befejezve...
Quote:
Originally Posted by Dynosaur
Ne bántsátok nonet, ő egy jó ember... 
|
Ha alszik, enni se kér 
|
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|

01-16-2010, 10:14
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
sztem pedig visszaélés ha valakire ráfokozok elmegyek szabira és bármikor előjöhetek a 3 nap után és betámadhatom pedig lehet hogy tök életképtelen az országom az övé meg teljesen normálisan felépített ország. Az én országom nagyobb mégis ő van 2 lépés előnyben hozzám képest!
|
Ennek semmi köze a szabihoz. Szabi nélkül is ráfokozhatsz valakire, és megtámadhatod.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

01-16-2010, 10:14
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
|
azt írod olvastad a topikot, aztán leírsz egy olyan dolgot, amire már jó párszor reagálva lett előtted..
én a személyes ellenszemvemet kihagyom a javaslatokból, és a személytől függetlenül a tartalom nem tetszik azt jelzem..
egyébként a súgóban is benne van, hogy ugyanazt az orit kapod vissza, mint szabi előtt..
Hogy ne legyen off a 20-25szörös elfokozási határ tökéletessen megoldhatná az alap "problémát", nem lenne logikátlan se, és egy másik logikátlanságra is megoldást jelentene(0 hekis ütés), bár nem erről szól a topik, de a problémára majdnem teljes megoldást ad, a +2000-3000 pontot meg tényleg tudni kéne behozni egy 9+os orinak..

01-16-2010, 10:20
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ennek semmi köze a szabihoz. Szabi nélkül is ráfokozhatsz valakire, és megtámadhatod.
|
Aha, de arra számíthat az ellenfelem ha elmegyekj szabira visszajöhetek 3 nap 2 perc után is vagy 4 nap után pont kv előtt kiküldöm a sereget képezek éhezek kv előtt 10 seccel megcsinálom jó embernek esélye sincs se szembe jönni se védeni csak szépen nézi ahogy baktat felé a sereg  bár ha szerinted ez így van jól akkor rendben nem szólok egy szót se többet 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Last edited by Dragi; 01-16-2010 at 11:12..
|
The Following User Says Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|

01-16-2010, 10:21
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by none
a
Hogy ne legyen off a 20-25szörös elfokozási határ tökéletessen megoldhatná az alap "problémát", nem lenne logikátlan se, és egy másik logikátlanságra is megoldást jelentene(0 hekis ütés), bár nem erről szól a topik, de a problémára majdnem teljes megoldást ad, a +2000-3000 pontot meg tényleg tudni kéne behozni egy 9+os orinak..
|
Cserebe nem tudnad visszautni azt, aki tamad, de O sikeresen tud Toled foldet foglalni. Biztos megeri?
Ja, es 100%ig biztos vagyok benne, hogy az anarchosok ezt olyan 40x jobban ellenzik mint az eredeti felvetest. 
Last edited by Remedy; 01-16-2010 at 10:23..
|
The Following 2 Users Say Thank You to Remedy For This Useful Post:
|
|

01-16-2010, 10:32
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Akkor menjenek el úgy, ahogy nem szabi alatt, feleződve...
Értem én, hogy az anarchosoknak jó dolog, hogy orikat néppel töltve leszabiznak jóval magasabbra, mint nem szabin állna...
De sztem egy anarchos, aki komolyan veszi a játékot, biztos meg tudnál oldani ezt a "kismillió" orijával másképp is, ha határvédőket vagy miket akar egy helyre...
Vhol tényleg nem értem, miért lenne olyan óriási probléma, ha megvalósulna ez a dolog...
Most még sokan könnyen hárítják ezt el, de ha majd ők is szembesülnek azzal, hogy top1-nek kellene lenni, de van egy régóta SZ_es ori +15.000-el előttem, akkor gondoljanak erre az ötletre...
Nem kellene majd 30+ körökre támadni, és kiváltani mások nemtetszését, hogy "reménytelen háború" van...
Nah, részemről ez a téma is befejezve...
Ha alszik, enni se kér 
|
nah.. akkor nekifutok még 1*, hátha most sikerül jobban megfogalmaznom..
bármelyik 3. csoportban maximum 2550 hektárra lehet felmenni, ha egy ekkora ország, aki épp mondjuk törpe és 30% házzal szeretne képezni, elszabizza magát, de előtte lebont 850hektárt, ami nem ház. igy 8+k pontra lesz az 1700 hektáros országoktól (miközben neki is ennyire kopik), ugy hogy 1 darab felesleges embere sincs.

01-16-2010, 10:34
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
nah.. akkor nekifutok még 1*, hátha most sikerül jobban megfogalmaznom..
bármelyik 3. csoportban maximum 2550 hektárra lehet felmenni, ha egy ekkora ország, aki épp mondjuk törpe és 30% házzal szeretne képezni, elszabizza magát, de előtte lebont 850hektárt, ami nem ház. igy 8+k pontra lesz az 1700 hektáros országoktól (miközben neki is ennyire kopik), ugy hogy 1 darab felesleges embere sincs.
|
amivel szépen rá is bakkerol, mert bekopik a min földje alá...
de ezzel végülis mit akarsz mondani?
de ha 1 törpe felmegy 2250-re G, I vagy lassúban az tud vmit, vagy az én szövim 
|
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|

01-16-2010, 10:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
amivel szépen rá is bakkerol, mert bekopik a min földje alá...
de ezzel végülis mit akarsz mondani?
de ha 1 törpe felmegy 2250-re G, I vagy lassúban az tud vmit, vagy az én szövim 
|
1700 hektárra kopik 765 házzal (megmarad neki ennyi). tekikkel számold ki, h hány ponton lesz és mennyin lesz egy normálisan felépített 1700 hekis ország.

01-16-2010, 10:39
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
1700 hektárra kopik 765 házzal (megmarad neki ennyi). tekikkel számold ki, h hány ponton lesz és mennyin lesz egy normálisan felépített 1700 hekis ország.
|
Ez egy fantázia ori, nem hiszem, hogy ilyen bármikor is előfordulhat(na).
Aki utána egy ilyen orival visszajön, az se a felépő hekijét nem éri el, sem az estét nem éri meg 
Sztem próbáljunk arra figyelni, ami az alapötlet...
|

01-16-2010, 10:42
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Meg egyszerűen leírhatod, hogy nem tetszik az ötlet 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|