|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

01-14-2010, 20:48
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Mert? Mi bajod van Norbival? Hogy lefordult előletek?
Szerintem teljesen érthető ok, hogy ha valaki nem akar 5 ellenséges hadis ország között maradni egy másik bajtársával az oldalán. (Ellenben én sem tartottam a legjobb lépésnek, de ez egy játék, és amikor valakinek már szenvedés, akkor nem érzi igazán játéknak, és jobb, ha kicsit átgondolja máshol.)
|
Mi a baj vele? 
Neked nem probléma, hogy elvitt a klánodból 450K egységet mielött lefordult? Elötte 2 körrel még agresszor és kiáll a klántársáért aztán hirtelen fut mint Forrest? És mindez miért? Mert beverte volna mégegy sereg és ez már rontaná az ázsióját? Engem tudod hányszor vertek már be?? És mit számít az? A lényeg, hogy te mindig egyel többször tudj ütni és akkor haladsz...
Végül a kérdésre a válasz: Semmi, csak tudni akartam a nevét. 
|
The Following 7 Users Say Thank You to monro For This Useful Post:
|
|

01-14-2010, 20:51
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Mi a baj vele? 
Neked nem probléma, hogy elvitt a klánodból 450K egységet mielött lefordult? Elötte 2 körrel még agresszor és kiáll a klántársáért aztán hirtelen fut mint Forrest? És mindez miért? Mert beverte volna mégegy sereg és ez már rontaná az ázsióját? Engem tudod hányszor vertek már be?? És mit számít az? A lényeg, hogy te mindig egyel többször tudj ütni és akkor haladsz...
|
Engem is bevertél pl.  kettővel kísértelek abból csak az egyik ment be sajna 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

01-14-2010, 21:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Engem is bevertél pl.  kettővel kísértelek abból csak az egyik ment be sajna 
|
Ja emlékszem szerencsém volt, hogy a kisebbet küldted előre 
|
The Following User Says Thank You to monro For This Useful Post:
|
|

01-14-2010, 21:21
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ja emlékszem szerencsém volt, hogy a kisebbet küldted előre 
|
azért volt szerencséd mert nem ment fel a vérszomj  
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

01-14-2010, 22:03
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Hát ez ilyen, hol kettő, hol öt.
A körrel remélem még vártok azért, mert szeretnélek leverni, és még ütnöm kell hozzád párat...utánna kerülhetsz te is 
|
Állok eléd, csak előzd meg monroékat, mert ők hamarabb odaérnek. Vagy nem mersz eléjük menni?  Ja, és akkor legyen tiszta, ne fokozz rám 50k pontról, ha lehet!  Megígérem, én sem fogok elfokozni.
Quote:
Mi a baj vele? 
|
De, igen, RETTNETESEN bosszantott, hogy lefordított annyi egységet. De nem állhatok a másik feje mellett egy pisztollyal, hogy márpedig maradsz. Ez egy játék, majd máskor lehet meggondolom, hogy ilyenek után kit veszek be a klánba.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following 2 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

01-14-2010, 22:12
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Ja, és akkor legyen tiszta, ne fokozz rám 50k pontról, ha lehet!  Megígérem, én sem fogok elfokozni. 
|
Mi nem tiszta abban, hogy rád fokoz?
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|

01-14-2010, 22:24
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Mi nem tiszta abban, hogy rád fokoz?
|
Akkor átírom: legyen teljes mértékben fair játék, egyenlő esélyekkel, fokozások nálkül. (Kivétel, ha harc közben utána kell menni a másiknak)
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

01-14-2010, 22:30
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Akkor átírom: legyen teljes mértékben fair játék, egyenlő esélyekkel, fokozások nálkül. (Kivétel, ha harc közben utána kell menni a másiknak)
|
Akkor én is átírom: mi köze a fair játéknak és a fokozásnak egymáshoz? De legfőképp a ráfokozásnak mi köze?
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|

01-14-2010, 22:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Én se értem....
Amúgy meg...Monróék valszeg hamarabb odaérnek érted, mint én érnék. Ez ellen nem tudok semmit se tenni, max mosolygok majd ha teljest nézek.
Monrótól/Monróéktól, nem félek, régen sem féltem, akkor most miért féljek? Nagyon jó játékosnak tartom, amit ő is tud, és tisztelem. Én sohasem leszek akkora játékos, de igyexem...majd egyszer.
Fair játék...nekem fair az is, ha 50k értékről fokozok rád és buksz sok földet. Neked más a Fairség az nem az én dolgom. Engem ez annyiból érdekel, hogy biztos verek rajtad még egyet-kettőt 
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
|

01-15-2010, 13:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
De, igen, RETTNETESEN bosszantott, hogy lefordított annyi egységet. De nem állhatok a másik feje mellett egy pisztollyal, hogy márpedig maradsz. Ez egy játék, majd máskor lehet meggondolom, hogy ilyenek után kit veszek be a klánba.
|
Látod ez volt a célom azzal, hogy rákérdeztem a nevére nyilvánosan  Így derült ki, hogy milyen mentalitású játékos... Hogy gondolkodjanak el rajta a klánvezérek, hogy biztosan kell e olyan játékos a csapatba hosszútávra aki simán a klánérdek helyébe helyezi a saját presztízsét...
|
The Following 2 Users Say Thank You to monro For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|