Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-14-2010, 20:48
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Batu View Post
Oké. Gondolom ez nem vádaskodás. Ha mégis, akkor felvilágosítanál milyen nem tiszta dolgot tettem?
Harcoltam ellenetek, pontosan tudom és te is jössz a dumával, hogy A-ban akartok alkotni, de a cél nem szentesíti az eszközt, főleg nem ilyen formában. Ne meséld már be nekem, hogy képesek voltatok mondjuk egy szövin belül elintézni a tekik átrakását, mikor milliárdos fogók voltak kinn tekiből, gabonából...

mielőtt leírnád, pontosan tudom, hogy hogyan működik a keresztbe utalás
The Following User Says Thank You to Hex For This Useful Post:
Sponsored Links
Old 01-14-2010, 20:54
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Valaki felvetette, hogy az emberek értéke -- a legújabb párbajbeállítási lehetőséghez hasonlóan -- legyen nulla, és ez rengeteg mostani "problémát" megoldana. Ezt is, és az 1/A-s fokozgatásokat is. Lehet, hogy ezt kellene kipróbálni.
Viszont így a piacnak is lehetne szerepet adni... Lehetne vele változtatni (bizonyos keretek között) mondjuk az ország értékét, akár a népességtől függően
(direkt off topicba... ha valakinek mégis tetszene, hajrá )
Old 01-14-2010, 20:57
Batu's Avatar
Batu Batu is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
Harcoltam ellenetek, pontosan tudom és te is jössz a dumával, hogy A-ban akartok alkotni, de a cél nem szentesíti az eszközt, főleg nem ilyen formában. Ne meséld már be nekem, hogy képesek voltatok mondjuk egy szövin belül elintézni a tekik átrakását, mikor milliárdos fogók voltak kinn tekiből, gabonából...

mielőtt leírnád, pontosan tudom, hogy hogyan működik a keresztbe utalás
Ha kételkedsz, hogy 2 ember 2 orival nem tudja megcsinálni, akkor nem tudod hogyan működik. Max pénz mind a kettőben, az sok mindenre elég. Esetleg akad valami eladni való tartalék is, ha megszorul az ember.
Szóval javakat átpakolni szövin belül szabálytalan, irreális áron befogózni a piacot az nem. Érdekeseket mondtok.
Old 01-14-2010, 21:03
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Quote:
Ha kételkedsz, hogy 2 ember 2 orival nem tudja megcsinálni, akkor nem tudod hogyan működik. Max pénz mind a kettőben, az sok mindenre elég. Esetleg akad valami eladni való tartalék is, ha megszorul az ember.
Szóval javakat átpakolni szövin belül szabálytalan, irreális áron befogózni a piacot az nem. Érdekeseket mondtok.
nem hiszem, hogy két orival lett volna elég pénz megcsinálni az átpakolást, főleg, hogy kb. 10 percbe sem telt.

nem hinném, hogy szabálytalan lenne x árut 30-40k-ért kitennni, max elviszi a rabló.

hidd el, pontosan tudom, hogy működik. Anarchba így teszek az orijaimba pénzt, mivel vannak termijeim
The Following User Says Thank You to Hex For This Useful Post:
Old 01-14-2010, 21:11
Batu's Avatar
Batu Batu is offline
Member

Quote:
nem hiszem, hogy két orival lett volna elég pénz megcsinálni az átpakolást, főleg, hogy kb. 10 percbe sem telt.

nem hinném, hogy szabálytalan lenne x árut 30-40k-ért kitennni, max elviszi a rabló.

hidd el, pontosan tudom, hogy működik. Anarchba így teszek az orijaimba pénzt, mivel vannak termijeim
Hmm. Nem tudom honnan szeded, hogy 10 percbe sem telt. 3 napig tartott. Szóval hagyjuk ezt. Értem én, hogy hadjárat folyik ellenem, sok az irigy és haragos ember. Csináljátok, csak tessék. Nem kívánok hozzá többé asszisztálni. Nem hinném, hogy érdemes lenne beszélgetni olyan emberekkel, akik folyamatosan hazugságokat állítanak vagy erősen ferdítik az igazságot, miközben lövésük sincs semmiről.

Last edited by Batu; 01-14-2010 at 21:13.. Reason: helyesírás
Old 01-14-2010, 21:14
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Quote:
Hmm. Nem tudom honnan szeded, hogy 10 percbe sem telt. 3 napig tartott. Szóval hagyjuk ezt. Értem én, hogy hadjárat folyik ellenem, sok az irigy és haragos ember. Csináljátok, csak tessék. Nem kívánok hozzá többé asszisztálni. Nem hinném, hogy érdemes lenne beszélgetni olyan emberekkel, akik folyamatosan hazugságokat állítanak vagy erősen ferdítik az igazságot, miközben lövésük sincs semmiről.
az első napról beszéltem csak, hogy kb. 10 perc volt, na jó kicsit több, a másik két nap már nem is figyeltem a piacot
Old 01-14-2010, 21:26
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 1%

Quote:
Engedd meg, hogy azt csináljak ami nekem tetszik, a büntetés dolga a supporté és meg is teszik, amikor kell. Megint piaci infót adsz ki, sárt dobálsz és hazudozol. Blablabla, blablabla......
Felejts el légyszíves, ha csak ennyi telik tőled. Tudtommal nem szabálytalan sem újrázni sem piacolni.
Melyik az a mondat, ahol hazudok?
A piaci info meg már nem info, mert 2-3 napja volt Mr.Blablabla...
Igen, ennyi telik tőlem, mert nem tetszik, hogy szórtad itt a fejedre a hamut, közben ugyanazt folytatod, vagyis Tibut követed (remélem Y-ba is)...
Nem bírom az ilyen kétszínűséget.
Engem sokan utálnak, de én legalább nem játszom meg magam, azt adom, amilyen vagyok...
Ezért vagy ennyire az újrázás korlátozás ellen is, csak a hülye és a hozzád húzók nem látják...
De ezzel az írásoddal végülis beismerted amit leírtam, nekem ennyi elég is, köszi...
Bár eddig is tudtam...
The Following 2 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
Old 01-14-2010, 21:31
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Quote:
Én ugyan nem irigylek semmit tőled, nem is haragszom Rád, mint emberre, én arra a játékstílusra "haragszom", amit képviseltek....

Hex, nem lehetett nehéz átpakolni a tekit két orinak
"A" ori vette az olcsót, amikor megtelt lével "B" ori, az meg vette "A" 50.000.es tekijét és go mégeccer...
Az más tészta, hogy lehettek kinn fogók, na de van még G-ben pár olyan ori, akik szintén "csapattagok"...
Old 01-14-2010, 21:34
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Quote:
az első napról beszéltem csak, hogy kb. 10 perc volt, na jó kicsit több, a másik két nap már nem is figyeltem a piacot
Nem is kellett, Te már jól jártál az első nap
Old 01-14-2010, 22:21
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Andrew View Post
Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Valaki felvetette, hogy az emberek értéke -- a legújabb párbajbeállítási lehetőséghez hasonlóan -- legyen nulla, és ez rengeteg mostani "problémát" megoldana. Ezt is, és az 1/A-s fokozgatásokat is. Lehet, hogy ezt kellene kipróbálni.
Viszont így a piacnak is lehetne szerepet adni... Lehetne vele változtatni (bizonyos keretek között) mondjuk az ország értékét, akár a népességtől függően
(direkt off topicba... ha valakinek mégis tetszene, hajrá )
Naaa, a sok veszekedés miatt elveszik a csodás ötletem
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules