Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-14-2010, 12:08
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by siQ View Post
de van probléma
Éspedig mi?

Eddig EGY érintett ország jelentkezett ezzel kapcsolatban, és szerinte ne változtassunk.
Sponsored Links
Old 01-14-2010, 12:11
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Éspedig mi?

Eddig EGY érintett ország jelentkezett ezzel kapcsolatban, és szerinte ne változtassunk.
Szerintem igazán nem esne nehezére senkinek életképes országokat építeni normálba is meg anarchba is. Valaki írta hogy több 10 milla egységeket kell befokozni hogy rá lehessen állni a giga termelő orika Fedezni nem lehet abból a sok milla katiból ? legalább nem kell annyit szabizni...
Az meg hogy normálba vannak ilyen országok és megtehetik... az meg szerintem nem fair másokkal szemben de persze tudom ha megteheti miért ne tegye ?????

de egyébként mondhatnám azt is amit itt már olvastam " nem játszom normálban nem érint"
Én meg nem játszom anarchba úgyhogy mondhatnám engem sem érint hogy melyik anarchos mit szól hozzá ... már bocs az anarchosoktól
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...

Last edited by Dragi; 01-14-2010 at 12:13..
Reply With Quote
Old 01-14-2010, 12:13
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Osszefoglalom a velemenyem: Ez egy jo regota benn levo logikatlansag a jatekban. (Ne magyarazzuk felre, hogy az a logikatlan, ha semmi sem megy el egyaltalan, hitvitak nem erdekelnek)

Emiatt olyan orszagok is keletkezhetnek, amik a normal jatekmenetet befolyasoljak, zavarjak, es jkszre sarkallnak. Azoknak az orszagoknak _semmi_ keresnivalojuk nincs ott a pontlistaban.

Az, hogy emiatt mashova forduljon vki, mint szeretne, egyszeruen nonszensz ervkent. Ugyan mar!

Ezt a logikatlansagot kihasznaljak (foleg) az anarchosok, miert ne tennek, hiszen van ra lehetoseg. Nem egy kiskapu volt mar bezarva, sokaknak nem tetszett, de a jatek jobb lett tole. Most is errol van szo. (Lasd sereg tultoltes, stb....)

Szoval ha egy kis 9esnek az lesz mondva, hogy: "Figyelj haver, van egy par eletkeptelen orszag szabadsagon, nem is jatszik, ne fordulj mar oda, ahova akarsz, mert nagyot szivsz", akkor az egy nagyon rossz dolog.

Plusz ez az erv azert nem er semmit, mert a tobbi csoportokban barmikor keletkezhet ilyen orszag, ha ezt a kiskaput nem vesszuk ki a jatekbol.

Ati, mi lenne az erved, ha minden csoportban lenne 4-5 ilyen orszag? Vagy 10, vagy 20, hogy mar a kis 8asoknak is szar legyen.

Akkor mit csinaljanak az emberek?

Remelem Te is latod, mit akarok mondani.
Old 01-14-2010, 12:19
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Szerintem igazán nem esne nehezére senkinek életképes országokat építeni normálba is meg anarchba is. Valaki írta hogy több 10 milla egységeket kell befokozni hogy rá lehessen állni a giga termelő orika Fedezni nem lehet abból a sok milla katiból ? legalább nem kell annyit szabizni...
Az meg hogy normálba vannak ilyen országok és megtehetik... az meg szerintem nem fair másokkal szemben de persze tudom ha megteheti miért ne tegye ?????
Fair vagy nem fair. A maga módján teljesen logikus, és ami a legfontosabb: szabályos az ilyen ország. Nincsen teljesen összhangban más elmenetelekkel, emiatt érdemes lehetne összhangba hozni, hogy ilyen téren minden egységesen működjön. Nem sikerült eddig arról meggyőzni, hogy ezen kívül más is indokolná ezt a változtatást. A kérdés az, hogy ez az egységesítés megéri-e annak a néhány országnak a fejreállítását, akik egyébként valóban életképtelenek egyfajta megfogalmazás szerint.

Quote:
de egyébként mondhatnám azt is amit itt már olvastam " nem játszom normálban nem érint"
Én meg nem játszom anarchba úgyhogy mondhatnám engem sem érint hogy melyik anarchos mit szól hozzá ... már bocs az anarchosoktól
Nem is kell, hogy érdekeljen. Bőven elég, ha mindenki a saját álláspontját képviseli. Pont ezért szóltam direkt az anarchosoknak külön, hogy fejtsék ki a véleményüket, mert más nem fogja helyettük megtenni.
Old 01-14-2010, 12:21
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ati, mi lenne az erved, ha minden csoportban lenne 4-5 ilyen orszag? Vagy 10, vagy 20, hogy mar a kis 8asoknak is szar legyen.

Akkor mit csinaljanak az emberek?
Ez se egy ütős érv
Mi lenne, ha....ezt kár ragozni, mert nincs ha.

10-20 orit el se tudnék képzelni így a csopik tetején, de nem is kell, mert nincs ilyen.
Reply With Quote
Old 01-14-2010, 12:22
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Attila(: View Post
Ez se egy ütős érv
Mi lenne, ha....ezt kár ragozni, mert nincs ha.

10-20 orit el se tudnék képzelni így a csopik tetején, de nem is kell, mert nincs ilyen.
de még lehet ...
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 01-14-2010, 12:22
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
(Ne magyarazzuk felre, hogy az a logikatlan, ha semmi sem megy el egyaltalan, hitvitak nem erdekelnek)
A szabadságnak az a lényege, hogy azt kapd vissza, amivel szabira mentél. Az ezzel kapcsolatos visszaélések miatt szükségszerű volt ezt a teljesen egységes és világos rendszert agyonszabályozni, és olyan logikátlanságokat betenni, amire szükség volt ugyan, de az eredeti logikusságot és átláthatóságot nagyban rontotta. Most az a kérdés, hogy tov ább folytasusk-e a logikátlanságok bepakolását annak érdekében, hogy legalább egységes legyen, vagy ne piszkáljuk azt, amivel egyébként semmi probléma.
Old 01-14-2010, 12:24
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Quote:
de még lehet ...
jajjjj!
De még az is lehet, hogy lesz 50 db 9 szemes ori, és nem tudnak top1 lenni egyszerre

Én nem érzem még most se problémának, hogy L-ben vagy egy ori +6k ponton.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to J.Ati For This Useful Post:
Old 01-14-2010, 12:26
siQ siQ is offline
Member

Longevity: 80%

Quote:
Éspedig mi?

Mégegyszer elismétlem a problémát.
Ha szerzek annyi személyiséget, hogy első kell hogy legyek és ott van a csoport tetjén egy elfokozott szabis ori, akkor jksz nélkül kevés az esélyem elsőnek lenni.

Eddig még senki sem reagált érdemben Remy példájára az 1700on lévő orikkal, hogyan oldaná meg a kérdést. Sehogy, de biztos hogy nem harccal, hanem tömeges mntvel és jkszes ütésekkel.

és nem egy országot érint, engem mér nem érint.. mindenkit érint. Vagy az érvnek számít, hogy majd csak 1 év mulva fog érinteni? Akkor egy év mulva bevezeted? Rossz a rendszer, minek huzzuk el a végletekig.

Nem mellesleg, ha megdolgoztam érte miért ne érhetne olyan dicsőség, hogy első vagyok egy csoportban és nincs fölöttem egy elfokozott szabis ori a pontlistában.
Reply With Quote
Old 01-14-2010, 12:27
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
A szabadságnak az a lényege, hogy azt kapd vissza, amivel szabira mentél. Az ezzel kapcsolatos visszaélések miatt szükségszerű volt ezt a teljesen egységes és világos rendszert agyonszabályozni, és olyan logikátlanságokat betenni, amire szükség volt ugyan, de az eredeti logikusságot és átláthatóságot nagyban rontotta. Most az a kérdés, hogy tov ább folytasusk-e a logikátlanságok bepakolását annak érdekében, hogy legalább egységes legyen, vagy ne piszkáljuk azt, amivel egyébként semmi probléma.
Szamomra ez nem kerdes, most foleg a jatszhatosagrol van szo, nem a logikarol. (elfogadva ezt a gondolatmeneted)

Ha szerinted meg nincs problema, akkor egyszeru a dontes. Csak biztos aki ide ir, hogy problema van, mind hulye.

Attilanak meg nem is valaszolok, mert annyira onzo modon es naivan latja a dolgokat, hogy maximum csak melegebb eghajlatra tudnam elkuldeni valaszkent, hogy ott gondolkodjon picit.
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules