Quote:
Originally Posted by none
nem is olyan régen első voltál gben, te hogyan oldottad meg? 
ha te meg tudtad csinálni miért gondolod, hogy akinek 9 személyisége van ne tudná?
de pl mondok neked egy hirtelen ötletet..
gben mindig van 1700on néhány ori.. 1600rol elindítasz 100 hekit fedezni ráfokozol 1700as orira bevered, egy másik alá bontasz bevered, bejön a 100 hekid, és kb első is vagy.. ha nem, építesz +1-2-3% házat.. ha szöviben is vagy, szövid leveszi a földből a %ot(mivel 1 db 9 szemes lehet csak egyszerre első) akár ők 1700ra fedeznek/ütnek előzőleg, és csak neked kell fokoznod, így még drágának se nevezhető igazán..
de ne vedd állásfoglalásnak, csak nem értem a kérdést egy olyan embertől, akinek nem is olyan régen bőven első volt az orija gben..(nem infókiadás, mert már elléptél  )
de egy kérdés.. az a cél, hogy kilenc szemes orinak csak fedeznie kelljen ahhoz, hogy első legyen?  (meg persze 1-2 mnt  )
|
En ugy voltam elso, hogy egy bepunnyadt, nem figyelo termelot bevertem 8 sereggel. Ez nem mindig adatik meg mindenkinek, sot, ami azt illeti, igen ritka esemeny. De nem is rolam szol ez, egyaltalan... (Szal ezt kar volt idekeverni) (Raadasul akkor tobben is voltak efolott a szabis orszag folott, igy sima utesekkel es fedezessel is elso lehetett volna barki)
Ami kihagysz, hogy egy szovetsegben tobb 9+ szemelyisegu is lehet, plane majd a jovoben. Nem mindig a jelenben kell gondolkodni, ez esetben a taktikad maris nem mukodik.
(mondjuk ez eleg zavaro lesz a jovoben, hogy a szovik elete szet lesz szabdalva emiatt, hogy egyszerre nem telhet a topkore egy szoviben a tagoknak... siman lehetne olyan, hogy ha vki a szovidbol van elotted 9+ szemmel es Neked is annyi van, mindannyiotoknak teljenek a topkorok)
A cel az, hogy a nem odavalo szabis orszagok eltunjenek. Ha vhogy neheziteni akarod a tobb szemelyusegu orszagok eletet, nyiss nekik uj topicot, es talalj ki vmit ra...