Quote:
Originally Posted by Ricsi MUD
Szerintem aki kivár x köröket és unatkozik az orijával, az is meg is érdemli a kiújrázott "segélyt".
Ne legyünk álszentek, mindenki élne a lehetőséggel, ha nem kéne sok-sok kört kiszenvedni, ahhoz hogy újrázhass. Éppen ezért senki nem teszi meg, csak akinek valóban egy kis plusz jövedelemre van szüksége.
Hülyeség lenne korlátozni, ez így jó ahogy van.
|
A probléma ott kezdődik, hogy egyre többen élnek ezzel a "megérdemelt" plusz jövedelemmel. Ennek eredményeként egyre erősebb gazdasági kényszerpályára kerül az átlagos játékos, aki nem újrázza a vagyonát. Látva szűkös lehetőségeiket, láncreakció jelleggel egyre többen fogják választani a +500 kör árán szerezhető többletet. (történik ez most is... nem robbanásszerűen, de észrevehető mértékben) Idővel tényleg csak az tud majd érvényesülni, aki egyre többször újrázik, ezért sokan fogják megtenni -ezzel egyre erősítve ezt a hatást.
Akik folyton az A-t emlegetik: a téma szempontjából irreleváns, hogy az A-ban fog kikötni a legnagyobb mennyiségű áru. Út közben a többi csoport piacán is káoszt okoznak ezek a vagyonok, ezzel rontva az átlagos játékosok játékát.
Ne mondja nekem senki, hogy normális módon egy nagyon dörzsölt szövetség össze tudna szedni a 3. szintig több, mint 1 milliárd tekercset. Egyedül a hatványozásként működő újrázás korlátok nélküli (tudom, 500 kör...

) használatával érhető ilyesmi el.