Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-30-2009, 00:48
szinkoly szinkoly is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Szerintem akkor egyetértés lett abban, hogy a pénz mennyisége nem számít, hanem sokkal fontosabb a játékbeli tudás. Akkor viszont mi lesz az oka annak, hogy vannak, akik újrázással sokszorozzák a tőkéjüket. Annyi, hogy a plusz pénz segítségével könnyebb lesz nekik feljebb haladni. Márpedig ez, mint múltkor megkaptam:P, nem csalás, nyitott a lehetőség mindenkinek, nincs tiltva sehol. Mégis az említett "átlagjátékos" nemigen tud a lehetőségről, bele se gondol szerintem egy új játékosokból álló szövi (hacsak belső fórumon nincs ilyet téma, ezt nem tudom), hogy hoppá itt a lehetőség hatalmas pénzekre szert tenni. Épp ezért élveznek anyagi!! előnyt azok, akik mégis rendszeresen vagy kevésbé rendszeresen, de mégis újráznak.

És ha az ellenindok tényleg az lenne, hogy ott a lehetőség bárkinek, akkor meg adnék neki akkora publicitást, hogy valóban mindenki tudjon róla (bele kéne tenni a stratégiai kézikönyvbe is), és így ezzel teljesen egyenlőek legyenek az esélyek.

Csak akkor nagy valószínűséggel egyre többen választanák ezt az igen könnyű módszert a pénzszerzésre, és így tömegesen lenne újrázás. A pénzek hova kerülnének majd? Nem lehetne használni a piacot mentésre, raktárnak (márpedig az újrázott vagyon jó része is ott pihenget, ott nincs baja csak), hiszen bármikor bárki összedönthetné az egészet a sajátjával.

Ebből adódóan szerintem ismét nem érné meg újrázgatni a vagyont.
Reply With Quote
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules