Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

View Poll Results: Támogatnád e az elfek tornyokban lévő íjászainak 6 pontra csökkentését 8 helyett
Igen, mert szeretném ha más fajokkal is lenne esély foglalni tőlük 2 szemes orkon kívűl. 4 8.89%
Igen mert jelenleg az elf átüthetetlen akkor is ha nincs kihegyezve. 6 13.33%
Nem, mert az alsóbb csoportokban prédává válna 19 42.22%
Nem, mert tök jó jelenleg, hogy nincs más dolgom csak VIP-elni és felfedezni 7 15.56%
Tudnám támogatni ha visszakapná a toliakciók teljes értékű sikerességét 9 20.00%
Voters: 45. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-26-2009, 20:17
Kics Kics is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Azert, mert a tobbi szinten joval kevesebb idovel is lehet sikeresnek lenni. (Nem veletlen van lassu csoport sem)

Nem mindenkinek van annyi penze, tartaleka, haveri kore, hogy A-ban 5k koronkent feljusson x hektarrol fordulasig. Boven eleg, hogy egyszer feljut, es utana csak a "tempot" probalja tartani.
És emiatt vesztették el a jelentőségüket és "erejüket" a kisszámos országok. Csak idő kell hozzá, egyszeri "bizonyítás" majd minimális aktívitás.

Valahogy én is gondnak érzem és (ahogy az 1a felpörgetése topicban írtam is) változtatnék a fellépési feltételeken a kisszámos országok "kárára".
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-26-2009, 20:21
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Kics View Post
És emiatt vesztették el a jelentőségüket és "erejüket" a kisszámos országok. Csak idő kell hozzá, egyszeri "bizonyítás" majd minimális aktívitás.

Valahogy én is gondnak érzem és (ahogy az 1a felpörgetése topicban írtam is) változtatnék a fellépési feltételeken a kisszámos országok "kárára".
azért azt sem kellene elfelejteni, hogy régen nem 7-8k hekiig kellett felmenni egy kis kettesért A-ban, plusz tartalék és jó társak nélkül G-től már elég nehéz haladni, főleg ha dolgozol is és egész nap nem is tudsz ránézni az országra.

az elfek még sem jönnek ide és nyitnak topicot, hogy csökkentsék A-ban a top30% határát... vagy hogy hozzá nyúljanak az orkhoz, vagy valami más egyebet.

Ha 8k akkor 8k, majd meglesz előbb-utóbb, ha nem lesz meg, nem lesz meg. ilyen az élet

Last edited by Hex; 12-26-2009 at 20:27..
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Hex For This Useful Post:
Old 12-26-2009, 20:28
Kics Kics is offline
Junior Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
azért azt sem kellene elfelejteni, hogy régen nem 7-8k hekiig kellett felmenni egy kis kettesért A-ban, plusz tartalék és jó társak nélkül G-től már elég nehéz haladni, főleg ha dolgozol is és egész nap nem is tudsz ránézni az országra.

az elfek még sem jönnek ide és nyitnak topicot, hogy csökkentsék A-ban a top30% határát...
Sokszor azt mondták A nagyon csapatjáték. Sokszor szemére vetették másnak, hogy éjjel támad. A válasz, aki többet foglalkozik vele, többet ér el. Ez viszont változatlan. Akinek kevés ideje van rá, az is lehet sikeres, csak több idejébe telik.

(egyedül jöttem fel 5-től, tartalékok nélkül, Aban is elf vagyok, nem lázadok. Az elfek lehurrogása miatt "lázadtam" és azoknak az életét akarom "nehezíteni" akik miatt -én meglátásom szerint- a probléma kialakult. és akik miatt a kisszámok sokasodtak anélkül, hogy tényleges tudás lenne mögötte)
Reply With Quote
Old 12-26-2009, 20:44
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Kics View Post
Sokszor azt mondták A nagyon csapatjáték. Sokszor szemére vetették másnak, hogy éjjel támad. A válasz, aki többet foglalkozik vele, többet ér el. Ez viszont változatlan. Akinek kevés ideje van rá, az is lehet sikeres, csak több idejébe telik.

(egyedül jöttem fel 5-től, tartalékok nélkül, Aban is elf vagyok, nem lázadok. Az elfek lehurrogása miatt "lázadtam" és azoknak az életét akarom "nehezíteni" akik miatt -én meglátásom szerint- a probléma kialakult. és akik miatt a kisszámok sokasodtak anélkül, hogy tényleges tudás lenne mögötte)
én is elf vagyok meg ugye én elfként addig tudok menni, míg engedi a rendszer és az másoktól függ, hogy meddig fogok tudni felmenni
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Hex For This Useful Post:
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules