|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

04-26-2006, 18:53
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Az őrposzt nem emelte a morált. Ha volt őrposztod, akkor a néped kevésbé lázongott, ha jól emlékszem. Senki sem használta.
|
Szal olyan felesleges volt mint a piac...
|

04-26-2006, 18:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Azert nem egybol vagtak ki az orszagokat.
Volt olyan hogy a fomenube pirossal ki volt irva hogy hany hibapontja volt az oridnak, es az mindig pirosan ott viritott...
|
Igen, voltak hibapontok és akinek még nem volt, az nyugodtan beléphetett a szövijéhez akciózni. De egyből kivágás is volt. Akkori orimnak, Fegyalandnek nem volt hibapontja és mégis törölték "Ilyen stílust inkább az oviban" szöveggel. Még ma sem tudom, hogy mit csináltak az orimmal... De nem baj, azóta ovis lettem! 
|

04-26-2006, 19:50
|
 |
Member
|
|
|
|
 aháááá! szóval így lettél Ovis Kém_Egér
jó visszaolvasni ezeket a régi dolgokat. volt egy szövim aki velem kezdte újra a hódítót. tiszta mókás volt ahogy próbálta feltenni a növekedést de nem sikerült több körre feltennie. mert ügye nem olvasta újra a súgót, azt hitte minden a régi 
|

04-26-2006, 23:09
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Az őrposzt nem emelte a morált. Ha volt őrposztod, akkor a néped kevésbé lázongott, ha jól emlékszem. Senki sem használta.
|
Morált emelt az. Jobban, mint a kocsma. Aztán a kocsma megkapta a magasabb morálemelést, és az őrpost ki lett véve, két épületnek ugyanaz a funkció felesleges.
|

04-27-2006, 07:30
|
Member
|
|
|
|
Senk ismeros a helyzet en is 50% ig varazsolgattama növekedést magamra es semmi.Aztan rajottem hogy mia bibi 
|

04-27-2006, 09:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Morált emelt az. Jobban, mint a kocsma. Aztán a kocsma megkapta a magasabb morálemelést, és az őrpost ki lett véve, két épületnek ugyanaz a funkció felesleges.
|
Hehe, hehe, mondtam én    
|

04-28-2006, 10:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Hehe, hehe, mondtam én
|
Kisbér, már másodszor van igazad velem szemben! 
|

04-28-2006, 10:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Kisbér, már másodszor van igazad velem szemben! 
|
Nem is értem, hogy hogy lehet (6)-od Egérkével 
|

06-20-2006, 02:11
|
Member
|
|
|
|
Több országot sem lehetett tartani a normál csoportban -ez is új divat fanatikusoknak 
A segéllyel kapcsolatos hibáról ki tud pontos infókat? -bevezetésekor egy darabig élt állítólag, bár csak futólag hallottam róla
Amúgy még a körváltás lezárásáig élt egy olyan hiba, hogy ha pont akkor küldted ki a sereget mikor az eltávolodott, akkor otthon is maradt sereg, és ment is sereg -tehát ha volt elég helyed, akkor a pár mp-cel későbbi létszámellenőrzés alkalmával maradt egy kis potya egység 
Klántámadás közben szabira lehetett menni, és így egészen érdekes népességet lehetett produkálni túltöltött seregekkel -ezért lett bevezetve (gondolom  ) hogy a népesség csak a terület*70 mennyiségig számít be a pontozásba. (10 milliós népességet is láttam már)
Last edited by Xeper; 06-20-2006 at 02:22..
|

06-21-2006, 07:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
...
Amúgy még a körváltás lezárásáig élt egy olyan hiba, hogy ha pont akkor küldted ki a sereget mikor az eltávolodott, akkor otthon is maradt sereg, és ment is sereg -tehát ha volt elég helyed, akkor a pár mp-cel későbbi létszámellenőrzés alkalmával maradt egy kis potya egység 
...
|
illetve volt hogy a létszámellenőrzésbe a kint lévő seregek nem számítottak bele, így ez nem volt túl nagy akadálya a duplázásnak 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|