Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

View Poll Results: Támogatnád e az elfek tornyokban lévő íjászainak 6 pontra csökkentését 8 helyett
Igen, mert szeretném ha más fajokkal is lenne esély foglalni tőlük 2 szemes orkon kívűl. 4 8.89%
Igen mert jelenleg az elf átüthetetlen akkor is ha nincs kihegyezve. 6 13.33%
Nem, mert az alsóbb csoportokban prédává válna 19 42.22%
Nem, mert tök jó jelenleg, hogy nincs más dolgom csak VIP-elni és felfedezni 7 15.56%
Tudnám támogatni ha visszakapná a toliakciók teljes értékű sikerességét 9 20.00%
Voters: 45. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-26-2009, 13:54
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Padlócsempe View Post
Az elfek eltűnnének, ha nem lenne szükség 1/A-s orira a forduláshoz, illetve nem lenne lehetőség B-ből fordulni, mert semmi értelme nem lenne tamagocsi orival üldögélni A-ban.

Az 1/A csoport játékosállománya szerintem elég ügyes ahhoz, hogy megoldja, ha eltűnik az elfek egy része.

Viszont ezt a 2/C csoportot rossz ötletnek tartom. Egyrészt semmi sem változik, ugyanaz, mintha 2000 kört lennél B-ben, csak így 1000 kör B-ben, 1000 kör C-ben. Az 1/A pedig a játék szerves része. Ne lehessen sehogy sem kihagyni.
Itt önmagadnak mondasz ellent, az elfek eltünnének ha nem lenne szükség 1/A-s orira a forduláshoz, ez igaz, aztán meg a 2/C-t rossz ötletne tartod.

Mégis szerinted mi lenne a jó ötlet?
Attol meg agylobot kapok, hogy ez ugyan az mintha a 2/B-ben kellene 2k top kört eltölteni?
Ezt a hülyeséget honnan veszed? Azt irtam, hogy igy a 2/B-ben meg kellene csinálni a top x%-ot hogy tovább tudjon lépni és utánna a másik 1. szintü csoportban is meg kellene csinálni a top x % -ot.

Nem azt mondtam, hogy ez azon nyomban megoldaná az 1/A problémáját, időbe telni mig az A-ban tamagocsizok lefordulnának. De ugye a tamagocsizók mellett mindig az az érv, h ők szeretnek játszani és az alsóbb szinteken játszanak csak valamiért az 1/A klánrendszerében válnak tamagocsizókká, ebböl számomra az következik, hogy ha hagyományos 4 fös szövis játékot játszhatnák 5 szinten keresztül akkor játszanának.

Az eredeti ötletben valóban 2/C csoportnak neveztem azt ahová a B-böl tovább lehetne lépni, de úgy látom, hogy ez sokak fejében zavart okoz és nem értik a lényeget, ezért ne nevezzük 2/C-nek, lényeg az h 2/B-böl egy másoik első szintü csoportbe lépnének tovább a játékosok.

Pool: Evidens, hogy ha valaki a 2/B-böl tovább lép a másik csoportba, ami nem az 1/A akkor onnan nem léphet A-ba, hanem le kell fordulni.

Részemről lehet úgy is h egyszer kötelező legyen az A-ba menni, de nem feltétlen jó ötlet ez. A jelenlegi helyzet azért alakult ki mert olyan játékosok vannak fent akik kényszerböl jöttek az A-ba. Nekik sem jó hogy olyan közegben vannak ahol nem tudják felvenni a versenyt. A rendesen játszóknak sem jó, hogy van egy hatalmas passziv tömeg amivel túl nehéz bármit kezdeni.

Valaki felvetette, h mi lesz akkor az A-ban a katona meg a gabona termeléssel. akkor most hogy van ez, ha fent van ez az elf kupac akkor az a baj h nem lehet átütni őket, ha nincs fent akkor meg kitermeli a gabonát?
Szerintem a csoport gabonatermelésének a javát nem ők adják. Mondom ezt azért mert látom, hogy a saját klánom mennyi gabonát katonát termel a piacra és h mennyit termelnek a környező nagy országok klánok. Az becsületes bunkert felépítő elfek termelése ehez képest semmi. Mert ugye a bunker elfek miatt sir mindenki és nem termelő elfek miatt.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-26-2009, 13:56
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Saját magamból kiindulva: Semmi
Ez csak egy vélemény a sok közül.

Téged nem is sorolnálak azok közé akik a 10fős elf bunker klánban ülnek és fedezgetéssel tolják fel a topot.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Gyula For This Useful Post:
Old 12-26-2009, 14:29
Padlócsempe Padlócsempe is offline
Member

Longevity: 84%

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Itt önmagadnak mondasz ellent, az elfek eltünnének ha nem lenne szükség 1/A-s orira a forduláshoz, ez igaz, aztán meg a 2/C-t rossz ötletne tartod.
Quote:
Mégis szerinted mi lenne a jó ötlet?
Attol meg agylobot kapok, hogy ez ugyan az mintha a 2/B-ben kellene 2k top kört eltölteni?
Ezt a hülyeséget honnan veszed? Azt irtam, hogy igy a 2/B-ben meg kellene csinálni a top x%-ot hogy tovább tudjon lépni és utánna a másik 1. szintü csoportban is meg kellene csinálni a top x % -ot.
Az is megoldja az elf problémát, ha megszüntetjük az elf fajt, de mégis rossz ötlet. Nincs itt ellentmondás.

Jelenleg az a szabály, hogy B-ben 2000 kört kell eltölteni, és meg kell csinálni a top x %-ot. Nehezen bírom felfedezni, hogy milyen változást hozna, ha 1000 kör kellenne B-ben, és 1000 kör egy tök ugyanolyan csoportban, mint a B. Valószínűleg azért, mert semmi lényegeset.
Ez a 2/C, vagy akármilyen elnevezésű új csoport ötlet ugyanaz, mintha A-s ori nélkül lehetne forogni B-ből. Szinte semmi különbség, így nem támogatom.

Megoldási javaslatot pedig már tettem.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
Reply With Quote
Old 12-26-2009, 14:36
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Az is megoldja az elf problémát, ha megszüntetjük az elf fajt, de mégis rossz ötlet. Nincs itt ellentmondás.

Jelenleg az a szabály, hogy B-ben 2000 kört kell eltölteni, és meg kell csinálni a top x %-ot. Nehezen bírom felfedezni, hogy milyen változást hozna, ha 1000 kör kellenne B-ben, és 1000 kör egy tök ugyanolyan csoportban, mint a B. Valószínűleg azért, mert semmi lényegeset.
Ez a 2/C, vagy akármilyen elnevezésű új csoport ötlet ugyanaz, mintha A-s ori nélkül lehetne forogni B-ből. Szinte semmi különbség, így nem támogatom.

Megoldási javaslatot pedig már tettem.
Én továbbra sem érzem ugyan annak, ha neki kell futni egy 5. csoportnak is magasabb követlményekkel, mert gondolom magasabban lenne a top 30. Magasabb lenne a minimum heki stb..

Változás annyi lenne, hogy idővel megszünne az elf mocsárnak nevezett jelenság az A-ban, és akik nem akarnak A- csoportban játszani igy tennének valamit a kék számért, tennének annyit ami számomra elfogadható lenne.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 12-26-2009, 14:51
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Az a baj, mi itt jót beszélgetünk, a témáról, mikor azt se tudjuk Atinak mi a véleménye erről. Lehet nagyon nem akar/fog csinálni másik csopit, neki tökéletes, mert másképp látja, vagy akármi, akkor meg felesleges itt beszélgetni, vésni a betűket.
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
Reply With Quote
Old 12-26-2009, 15:04
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Iron View Post
Az a baj, mi itt jót beszélgetünk, a témáról, mikor azt se tudjuk Atinak mi a véleménye erről. Lehet nagyon nem akar/fog csinálni másik csopit, neki tökéletes, mert másképp látja, vagy akármi, akkor meg felesleges itt beszélgetni, vésni a betűket.
Ennek kb ugyan annyi értelme volt, vagy még annyi sem... Mi sem tudjuk, hogy Ati mit szeretne, de Te most jól megmondtad
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Andrew For This Useful Post:
Old 12-26-2009, 15:16
Wu:) Wu:) is offline
Junior Member

Longevity: 88%

Quote:
Én továbbra sem érzem ugyan annak, ha neki kell futni egy 5. csoportnak is magasabb követlményekkel, mert gondolom magasabban lenne a top 30. Magasabb lenne a minimum heki stb..

Változás annyi lenne, hogy idővel megszünne az elf mocsárnak nevezett jelenság az A-ban, és akik nem akarnak A- csoportban játszani igy tennének valamit a kék számért, tennének annyit ami számomra elfogadható lenne.
Úgy beszéltek a kis kék számokról, mintha valami misztikus dolog lenne.
Az első kis kék kettest felpakolni az országra teljesítmény, de az, hogy onnantól
kezdve milyen nagy is az a kék szám?! Csak és kizárólag azt mutatja, hogy ki,
mennyi időt ölt bele az adott országba, jobb játékos nem leszel tőle.
Most lehet sorolni, hogy milyen szépen lehet a szemcsikkel orikat erősíteni ...
Tény, valóban 2-3 szemcsi nagyot tud lendíteni az adott országon, de a többiért
való MÁNIÁKUS forgás szerintem csak az adott ember függőségét mutatja, semmi többet. Ha valaki letett annyit az asztalra, hogy tud forogni a többi országával, akkor tegye. Ettől nem lesz se kisebb, se nagyobb értéke a kis
kékségnek.
Az elfek által alkotott réteg pedig aktív, kitartó játékkal eddig is áthidalható
volt és ezután is az lesz.
Az pedig, hogy rohamosan emelkedik az 1A ban a top, szerintem nem probléma, elvileg az a legkeményebb csoport, akkor legyen benne kihívás.
In memoriam Pééékek! (#3130) 1/A klán
313915 ANARCH 2 Menő Manó (3)
339733 1/A Wu gyilkos hordája (2)
384132 2/B Wu harcos hordája (3)
300919 5/W Wu pusztító hordája (3)
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Wu:) For This Useful Post:
Old 12-26-2009, 15:18
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Jó nekem mind1, beszélgessetek csak róla. Engem nem érint, nem vok elf, ütni meg tudom őket, max a betonokat kihagyom, elférnek mellettem. Nincs az, hogy egyet nem tudok beverni, és idejövök irni, hogy le kell gyengíteni mindenképp, legyengítik netán, és jajj bevertem ezaz, király vagyok

Van aki azt szereti, elég sok hátránya van, mégis azzal szeretne lenni, úgy építi ahogy akarja, tegye meg. Elég baj az, aki nem tud megférni az olyan elf mellett. Klánban tény nem lehet beverni a betonelfeket, egyénibe be lehet..lehet ork kell hozzá, naés, akkor oda kell vinni egy orkot mellé és leverni...ott vannak az elf társai? Naés...engedni kell el sereget, vagy játszani az értékekkel, elrontani vele a kiküldést, satöbbi, ilyen a játék. ALKALMAZKODJ!

Erről ennyi a véleményem...jó betűvésést a továbbiakban is
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Iron For This Useful Post:
Old 12-26-2009, 15:27
none none is offline
Member

Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Iron View Post
Nem arról szól a megbeszélések, hogy beszélgetünk? Ilyen alapon bármi új felvetés értelmetlen..

Quote:
Az elfek eltűnnének, ha nem lenne szükség 1/A-s orira a forduláshoz, illetve nem lenne lehetőség B-ből fordulni, mert semmi értelme nem lenne tamagocsi orival üldögélni A-ban.

Az 1/A csoport játékosállománya szerintem elég ügyes ahhoz, hogy megoldja, ha eltűnik az elfek egy része.

Viszont ezt a 2/C csoportot rossz ötletnek tartom. Egyrészt semmi sem változik, ugyanaz, mintha 2000 kört lennél B-ben, csak így 1000 kör B-ben, 1000 kör C-ben. Az 1/A pedig a játék szerves része. Ne lehessen sehogy sem kihagyni.
lehet hogy igazad van.. de az hogy semmi nem változna biztos nem igaz.. aki csak azért van A-ban, hogy bből foroghasson az lefordulna..
ezzel szemben a te javaslatod tényleg nem változtatna semmit..
és őszintén.. ha az új csoport olyan lenne, ahol tényleg játszani kellene, és nem azért járna a plusz személyiség, mert top30ba fedezett valaki, és Bből forog, szerintem elfogadható lenne..
a jelenlegi tamagocsi játékot nyugodtan lehessen kihagyni.. a beüthetetlen elf neked se hasznos, és aki rá van kényszerítve annak se élvezet..
aki meg bből forgott ugyan annyi idő alatt le tud fordulni ezután is..
sőt talán sokkal kockázatválalóbbak lennének az emberek A-ban, hiszen nem kell attol félni, ha kicsúszik a top30bol megakadnak az orijai lejebb..
Old 12-26-2009, 16:39
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Annyit azért még hozzátennék, hogy ha egy másik csoportba kellene fellépni, akkor ott kellene teljesíteni a 30%-ot, ami kb olyan, mintha most a B-ben a top30% 30%-a (azaz valójában a top 9%) fordulhatna le (kék számosoknak megfelelően szigorúbban), ami nehezen hasonlítható egy A-s ország nélküli forduláshoz. Mindenképpen érdekes csoport alakulna ki, mert a vagyont sehova nem lehetne tovább görgetni, és elvileg mindenki azonnal fordulna a követelmények teljesítése után.
Nekem pusztán az a gondom ezzel, hogy most ahol sokak számára üthetetlen országok vannak, ott egy idő múlva semmi nem lesz, csak egy nagy szakadék. Ez szerintem ártalmasabb, mint ahogyan most a játékban vannak. Korábban kifejtettük páran, hogy az elfek így is a végzetükbe rohannak kb, mert a 30% és a 10% határok közelednek egymáshoz, előbb-utóbb kialakul az a helyzet, hogy elfnek szívás lenni, betonból támadó országgá kell alakulni, különben esélytelen a követelmények teljesítése, azaz rengeteg kombinációs lehetőség fog kialakulni záros határidőn belül a betonelfek kárára. Efölött valahogy a többség átsiklott.
The Following 4 Users Say Thank You to Xeper For This Useful Post:
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules