Quote:
Originally Posted by Serg
Látom annyival többre tartod magad mintha legalább is 5 egyetemet végeztél volna...(ha mégis meg van az öt egyetem akkor csak az embertársaid iránti tolerancia veszett el benned a sok könyv között)
Nekem egyszer egy öreg professzor azt mondta hogy soha senkit nem szabad lenézni valamely hiányossága miatt ugyanis Ő, bár azt mondják nagyon okos,de nem tud kaszálni, kovácsolni, autót szerelni és ha ilyen közegbe kerülne valamiért akkor ott bizony nagyon buta lenne...
Remélem érted mit szerettem volna mondani...
|
Kedves Serg,
sajnálom, de nagyon nemzeti érzelmű vagyok, és bántja a szemem, ha valaki
magyar létére nem tudja helyesen használni az anyanyelvét! Tolerancia van
bennem, nem is kevés, sőt jelenleg Angliában azzal keresem a kenyerem,
hogy embereknek segítek, és nem esik nehezemre. Nincs 5 diplomám, de kereskedelem és marketing szakos közgazdász vagyok, nyáron kapom meg a
vállalatirányítási szakos szakközgazdász mester diplomámat, 2 nyelven felsőfokon beszélek, és van 4 egyéb gazdasági szakmám. Magyarországon
is vezetőként dolgoztam. Szóval szerintem ez a rész ok. A másik fele, amit írtál? Nos, édesapám kőműves, de van a családban villanyszerelő, autószerelő és ács is, és képzeld, 14-22 éves korom közt mindegyik szakmában dolgoztam a családommal. Szóval nem vagyok buta
abban a közegben se. Tehát értem mit akarsz mondani, csak jelen esetben
a valós életemet nézve kétlem, hogy sikeresség, vagy képzettség tekintetében lehetne bárkinek velem szemben kifogásolni valója.
Hidd el, sepregetek a saját portámon is, ne aggódj, mielőtt mást megszólok
a stílusa, értelmi szintje, magyar nyelv készsége miatt.