12-03-2009, 10:08
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Janesz
Nem tudom, anno valaki feszegette azt a részét, hogy a kitámadó klánseregnek legyen tábi.
Ha azt nézitek vmennyire ez sztem javítani az elfmocsár helyzetén, mivel nem lenne beüthetetlen klánban az elf! Neki megvannak az előnyök ugyebár a toronybónusz, de a kitámadónak viszont nincs meg a tábi bónusz.
Igy eshet meg hogy szinte egy 80% barakkos ork klán lepattan egy elf szöviről ami azért kicsit vicces!
De ha viszont lehetne vinni tábit és járna rá a megszokott bónusz mindjárt kiegyenlítettebb lenne, és nem lenne beüthetetlen egy bunkerelf sem klánban, így lehetne őket ütni és sztem nem tornyosulnának fel a top 30% környéken.
Én úgy látom a támadó fél nem kap annyi előnyt mint a védő.
Támadásnál számít:
* a katonák ereje,
* katonai morál,
* hadügyi tudomány,
* faji sajátosságok.
Védésnél:
* a katonák ereje (szabadságon levő ország esetén csak ennek egyharmada!),
* őrtornyokba vonuló íjászok bónuszai,
* katonai morál,
* őrtornyok védőértéke,
* hadügyi tudomány,
* faji sajátosságok.
Azt hiszem nem kell tovább magyaráznom, hogy védésnél több bónusz számít.
Úgyhogyha lehetne vinni tábit, akkor sztem vmennyire orvosolná a kialakult helyzetet. Vélemény?
|
Drága Janesz.Az igaz hogy az 1/A ban rengeteg bunkerelf van akiről elég könnnyű lepattani.De ne akard már azt hogy annyira megerősítsük az orkot, hogy leszedjenek bármilyen elfet mint a gombát.Egy elf azért hogy biztonságban legyen sok mindent feláldoz.Pont amiatt mert torony barakkra van kihegyezve így alig jut termelésre, marad a képzés.Egy rok meg ne csak az izmát használja hanem az eszét is.Tessék tolvaj országot szerezni és támadás előtt kifüstölni a bunkerokat.Megoldható.
|