Quote:
Originally Posted by Von
Hisz a kis 1 milka pontos klánomnak igenis számít az a rettenet mennyiségű teki akkor is ha csak olyan áron lehet eladni mint a szemetet, meg az a sokmillió egység is számít! És ilyen klánokból van több, nem az 5-10 millió pontosokból.
|
Megmondom őszintén én mindig annak örültem, ha olcsó a teki. És a kis 1M pontos klánod nem tudom mit szólna, ha 2000 lenne a tekercs, és vagy meg kell vegye a nagy klánoktól jó pénzért, vagy könyvtárat kéne tartson a védelme rovására.
a sok millió egységre csak annyit, hogy amikor bevezették azt, hogy a képzés alatt lévő sregek nem vesznek el szintlépéskor, egyedül én vizionáltam 2-3M varival fellépő országokat.. mindenki más szerint ez volt a jó.
Mostanra viszont azt látom, hogyha van akár 10 ilyen ori is az álltaluk 500 körönként picra tett egységek száma töredéke csak az A katona képzésének. amit jól mutat az is, hogy mióta lehetőség van felvinni őket, az alapkatonák és a varázslók ára semmivel sem csökkent, sőtt inkább nőtt.
Mindazonáltal én még mindig azon a véleményen vagyok, visszakéne állítani azt az állapotot, hogy szintlépéskor vesszenek el a képzés alatt lévő egységek.
És, hogy újrainduláskor maximálva legyen a megmaradó tekercs, és rúna szám.