|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Szerinted okozhat-e gondot a jellenlegi helyzet a jövöben?
|
Elffel játszom és szerintem igen
|

|
13 |
26.53% |
Elffel játszom és szerintem nem
|

|
10 |
20.41% |
Nem elffel játszom és szerintem igen
|

|
15 |
30.61% |
Nem elffel játszom és szerintem nem
|

|
3 |
6.12% |
Nem játszom A-ban, de szerintem igen
|

|
6 |
12.24% |
Nem játszom A-ban, de szerintem nem
|

|
2 |
4.08% |

12-01-2009, 21:56
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Azt hiszem ez lenne az a pont, ahol a személyiségek elértéktelenednének.. 
|
Ja most olyan értékesek, hogy csuda 
|

12-01-2009, 21:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Főleg, ha nem tud moccanni (mint én) 
|
Még akármikor leüthetnek... 
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
Last edited by Von; 12-01-2009 at 22:09..
|

12-01-2009, 22:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Ha valaki már fenn van 11k felett, akkor az nem kapna semmit visszamenőleg?
Főleg, ha nem tud moccanni (mint én) 
|
Nézd ez nem konkrét javaslat. Csak 5letbörzézek... Biztos ki lehet ennél sokkal jobbat is találni nem is a javaslat maga a lényeg, hanem hogy olyan szisztéma jót tenne ha az 1A-ban lévő orik is juthatnának szemekhez. Nem sok kedve van lefordulni egy 12-15K hekis orival senkinek csak azért, hogy uj szemért menjen így ha akar magának fel sem fog menni odáig csak amíg muszály aztán lefordul és talán 5 év mulva ha "elég kék" már a végvár akkor elkezdhet játszani fenn. De addigra már ugy belefásul a forgolódásba, hogy alkalmatlan kiégett ember lesz az 1A ambícióihoz.
|
The Following 3 Users Say Thank You to monro For This Useful Post:
|
|

12-01-2009, 22:05
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Nézd ez nem konkrét javaslat. Csak 5letbörzézek... Biztos ki lehet ennél sokkal jobbat is találni nem is a javaslat maga a lényeg, hanem hogy olyan szisztéma jót tenne ha az 1A-ban lévő orik is juthatnának szemekhez. Nem sok kedve van lefordulni egy 12-15K hekis orival senkinek csak azért, hogy uj szemért menjen így ha akar magának fel sem fog menni odáig csak amíg muszály aztán lefordul és talán 5 év mulva ha "elég kék" már a végvár akkor elkezdhet játszani fenn. De addigra már ugy belefásul a forgolódásba, hogy alkalmatlan kiégett ember lesz az 1A ambícióihoz.
|
Erre az is jó lenne ha az állandó A-ba játszó választhatna hogy a B-ból forgó orija vagy az A-s orija kapja az új szemet.
de asszem ezzel off voltam
|
The Following 4 Users Say Thank You to Reni For This Useful Post:
|
|

12-01-2009, 22:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Erre az is jó lenne ha az állandó A-ba játszó választhatna hogy a B-ból forgó orija vagy az A-s orija kapja az új szemet.
|
Persze ha van "forgó" orija 
Nekem pld nincs, persze tudom "fehér holló" vagyok ezzel.
|

12-01-2009, 22:16
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Eddig még ez a legszimpatikusabb. Persze ezt lehet bonyolítani azzal, hogy ha már többszemélyiségű az A-ban lévő ország, akkor a "helyette fordulónak" is többszemélyiségűnek kell lennie, így 2x annyi időbe telik az A-s ország fordulás nélküli személyiségnövelése.
|

12-01-2009, 22:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Eddig még ez a legszimpatikusabb. Persze ezt lehet bonyolítani azzal, hogy ha már többszemélyiségű az A-ban lévő ország, akkor a "helyette fordulónak" is többszemélyiségűnek kell lennie, így 2x annyi időbe telik az A-s ország fordulás nélküli személyiségnövelése.
|
Ellenére annak, hogy engem ez nem fog érinteni valóban jó megoldás az 1A-s játékosok javának személyiségnövelésének problémájára. De sztem felesleges duplázni az ráfordítandó időt.
|

12-01-2009, 22:29
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ellenére annak, hogy engem ez nem fog érinteni valóban jó megoldás az 1A-s játékosok javának személyiségnövelésének problémájára. De sztem felesleges duplázni az ráfordítandó időt.
|
Csak az A miatt felesleges lenne, de egy 5 személyiségű országnak alsóbb szinteken is magasabb feltételeknek kell megfelelnie, ezért ha egy 1 személyiségű végigmegy "helyette", az nem ugyanaz. Azért max egy második személyiség járna, nem egy hatodik, de az meg már van neki. Persze ha van egy 6 személyiségű országa, akkor azzal teljesíthet helyette, nem kell egy kevesebb személyiségűvel bajlódnia.
Ez persze mind csak hangos gondolkodás.
|

12-01-2009, 23:35
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nekem ez a 2/C-s otlet nagyon nem tetszik, es nem oldana meg semmit sem.
Az hogy az As orszag kapjon szemelyiseget, a Bs helyett, meg azert nem tartom jonak, mert pl 4 forgo orszaggal 1000 koronkent lehetne szemelyiseget adni az A-s orszagnak, amit eleg furanak tartok... 
|
|

12-02-2009, 00:17
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
|
Ez az ötlet nagyon tetszik. Bár még nem játszom az A-ban, de úgy terveztem, hogy először forgok, hogy majd több személyiséggel játszhassak fent... így játszhatnék fent, miközben egy másikkal forgok azért a több személyiségért.
Quote:
Originally Posted by Remedy
... pl 4 forgo orszaggal 1000 koronkent lehetne szemelyiseget adni az A-s orszagnak, amit eleg furanak tartok... 
|
Viszont ebben teljesen igazad van. Valahogy ki kéne védeni a visszaéléseket, mert amúgy nagyon jó az ötlet.
Lehetne mondjuk korlátozni, hogy 4000 körönként lehet egyszer "személyiségetnövelni" az A-s orin. (Mintha mindenhol a kötelező 1000 kört teljesítettük volna, vagy esetleg 5000 kör, mintha A-ban is a kötelező alatt végigfutottunk volna)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|