Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Szerinted okozhat-e gondot a jellenlegi helyzet a jövöben?
Elffel játszom és szerintem igen 13 26.53%
Elffel játszom és szerintem nem 10 20.41%
Nem elffel játszom és szerintem igen 15 30.61%
Nem elffel játszom és szerintem nem 3 6.12%
Nem játszom A-ban, de szerintem igen 6 12.24%
Nem játszom A-ban, de szerintem nem 2 4.08%
Voters: 49. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-01-2009, 16:10
siQ siQ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
A 2/C jó ötlet, de csak úgy, ha SEMIKÉPP nem lehetne onnan A-ba lépni, csak 5-re...
Sokan tudják, mi van most B-ben, ne legyen még egy csoport ilyen....
Ezzel teljesen egyetértek!

Amúgy aki helyeselte, meg támogatta, kitalálta ezt a 2/C-s ötletet mire gondolt:
- sima B szerű magasabb heki határral?
- mini A heki határral?
- valami köztes?
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-01-2009, 16:11
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 14%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by siQ View Post
- mini A heki határral?
Az "A" csoport az az 1/A, ha valakinek az kell, oda megy, ez sehol máshol nem elérhető.
Old 12-01-2009, 16:16
siQ siQ is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Az "A" csoport az az 1/A, ha valakinek az kell, oda megy, ez sehol máshol nem elérhető.
viszont, ha a 2/C csoport ugyanaz mint B csak 2K hekivel feljebb, akkor mi értelme van egyáltalán, mitől nyújtana valami pluszt ami miatt neked is tetszett az ötlet, viszont az A sima kihagyását meg nem támogatnád.

Szerintem akkor lehetne értelme, ha a 2/C is valamiképpen más lenne mint a másik 4 szint.
Reply With Quote
Old 12-01-2009, 16:29
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
viszont, ha a 2/C csoport ugyanaz mint B csak 2K hekivel feljebb, akkor mi értelme van egyáltalán, mitől nyújtana valami pluszt ami miatt neked is tetszett az ötlet, viszont az A sima kihagyását meg nem támogatnád.

Szerintem akkor lehetne értelme, ha a 2/C is valamiképpen más lenne mint a másik 4 szint.
Azzal nyújtana többet, hogy akik most az A-ban vannak mert muszály de utálják, nem rontanának az A helyzetén a passzivitásukkal. Mennének a 2/C-be, ők is öt csoportot játszanának végig mint azok akik az A-ban vannak. Természetesen a 2/C csoportban is a zárt négyfős szöviket játszanák, nincs klán nincs klánraktár, hisz ők ezt nem szeretik.

Teljesítenék az 1000 kört
plusz megszereznék a szükséges top köröket.
Személyiségek Feltétel
2 336 kör a top22%-ban
3 336 kör a top15%-ban
4 336 kör a top10%-ban
5 336 kör a top8%-ban
6 336 kör a top6%-ban
7 336 kör a top4%-ban
8 336 kör a top1%-ban
9 és több 336 kör a csoport első helyén

Ha ez meg van akkor természetesen lefordulhatnak valamelyik 5. szintü csoportba. Minden szabály ugyan úgy vonatkozna rájuk mint az alsóbb csoportokban. Lenne morál romlás, hogy ne lehessen ott élni évekig.

Gondolom ki alakulna idővel a csoport max és min hekije, esetleg be lehet vezetni annyit, hogy a leforduláshoz meg kell lennie a Bcsoport max hekijének (2400 hektár) de ez nem feltétlen szükséges.

Jelen pillanatban ennél jobb lehetőséget nem látok.
Az elfeket nem lehet ütésre kényszeríteni, az orkokat nem lehet felfedezésre kényszeríteni. Igy két különböző célall bíró játékosok nem zavarnák egymás köreit.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 12-01-2009, 17:09
siQ siQ is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Azzal nyújtana többet, hogy akik most az A-ban vannak mert muszály de utálják, nem rontanának az A helyzetén a passzivitásukkal. Mennének a 2/C-be, ők is öt csoportot játszanának végig.
Ezzel, hogy ráfogjuk hogy akkor ez az 5. csoport amit végigjátsznak nincs senkisem előrébb. B-ben ugye 2K kört kell eltölteni, tehát olyan, mintha kétszer végigjátszanád. Minél magasabb hektáron folyik a játék, annál többet számít a pénz. Én A-ban is ezért nem játszom aktivan, mert jól játszani (felszabadultan) topban 8K heki környékén csak pénzből lehet.

Szóval szerintem, ha ez az ötlet meg is valósulna, és létrejönne egy 2/C jelű csoport, valamivel másabbnak kéne lenni, mint a másik 4 csoportnak. Én például bármilyen formában támogatnám azt ha legalább ebben a csoportban normális keretek között szabályozva lenne a pénzmennyiség, nem lehetne felhozni ide végtelen mennyiségű tekercset és készpénzt. Úgy egyáltalán meg lenne oldva (nyilván megbeszélés tárgya hogy meg lehet-e egyáltalán oldani értelmesen), hogy ez a csoport valamilyen szinten tényleg a játékosok pénz független tudását hozná ki.
Reply With Quote
Old 12-01-2009, 17:12
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 14%
Longevity: 100%

Quote:
ez a csoport valamilyen szinten tényleg a játékosok pénz független tudását hozná ki.
Rengeteg ilyen lehetőség van: hétvégi játékok, párbaj, aréna. A normál játékmenetben a pénz gyűjtése ugyanolyan játéktudási tényező, mint bármi más.
Old 12-01-2009, 17:19
siQ siQ is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Rengeteg ilyen lehetőség van: hétvégi játékok, párbaj, aréna. A normál játékmenetben a pénz gyűjtése ugyanolyan játéktudási tényező, mint bármi más.
akiben megvan ez a fajta játék tudás, az egy ilyen csopiban is ugyanúgy tudna előnyt szerezni, csak mégse lenne senkinek annyi pénzze, hogy bármilyen ártó szándékú akciót szemrebbenés nélkül benyel, mert nem véges sok pénze van, hanem már-már helyenként végtelen.
Reply With Quote
Old 12-01-2009, 17:24
Nagyoszvald Nagyoszvald is offline
Junior Member

Longevity: 86%
Unhappy

Quote:
Ezzel, hogy ráfogjuk hogy akkor ez az 5. csoport amit végigjátsznak nincs senkisem előrébb. B-ben ugye 2K kört kell eltölteni, tehát olyan, mintha kétszer végigjátszanád. Minél magasabb hektáron folyik a játék, annál többet számít a pénz. Én A-ban is ezért nem játszom aktivan, mert jól játszani (felszabadultan) topban 8K heki környékén csak pénzből lehet.

Szóval szerintem, ha ez az ötlet meg is valósulna, és létrejönne egy 2/C jelű csoport, valamivel másabbnak kéne lenni, mint a másik 4 csoportnak. Én például bármilyen formában támogatnám azt ha legalább ebben a csoportban normális keretek között szabályozva lenne a pénzmennyiség, nem lehetne felhozni ide végtelen mennyiségű tekercset és készpénzt. Úgy egyáltalán meg lenne oldva (nyilván megbeszélés tárgya hogy meg lehet-e egyáltalán oldani értelmesen), hogy ez a csoport valamilyen szinten tényleg a játékosok pénz független tudását hozná ki.

Ez a 2/c jelű csoport tényleg jó megoldás lehetne.Minden ugyanaz mint a az alsóbb szinteken, csak a szintlépésnél fordulsz.
Reply With Quote
Old 12-01-2009, 17:36
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 15%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Nagyoszvald View Post
Ez a 2/c jelű csoport tényleg jó megoldás lehetne.Minden ugyanaz mint a az alsóbb szinteken, csak a szintlépésnél fordulsz.
Azért nem tartom jó megoldásnak egy újabb csoport megnyitását, mert kb. 1k körönként kiürülne az egész. Fellépnek oda mondjuk 10-en, abból 3 tud forogni, addig a többi néz, mivel fedezni nem tudnak a topba. Lefordulnak, majd elkezd pörögni a top a következő 2-nek, akikhez odafedezni szintén nem lehet, ütni pedig nem fognak, elvégre ez a békések csopija.. A-ból lehet eltűnnének az elfek, de B-ben alakulna ki a top10% körül egy olyan elf mocsár, akik versengenek azért, hogy minél magasabb hekin tudjanak a békés csoportba lépni. Ez nem megoldás.

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Old 12-01-2009, 17:54
Nagyoszvald Nagyoszvald is offline
Junior Member

Longevity: 86%
Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post
Azért nem tartom jó megoldásnak egy újabb csoport megnyitását, mert kb. 1k körönként kiürülne az egész. Fellépnek oda mondjuk 10-en, abból 3 tud forogni, addig a többi néz, mivel fedezni nem tudnak a topba. Lefordulnak, majd elkezd pörögni a top a következő 2-nek, akikhez odafedezni szintén nem lehet, ütni pedig nem fognak, elvégre ez a békések csopija.. A-ból lehet eltűnnének az elfek, de B-ben alakulna ki a top10% körül egy olyan elf mocsár, akik versengenek azért, hogy minél magasabb hekin tudjanak a békés csoportba lépni. Ez nem megoldás.
Egy valamit elfelejtesz.Azt hogy itt már nem lenne szükség olyan bunkerokra mint A ban és 4 tagú szövetségek lennének.Az elf mint tudjuk kissebb hektáron nem annyira játszható, tudjuk a gyengéit mind a ketten szerintem.Továbbra sem értem hogy miért kell állandóan csak azt írni hogy ez ezért, az azért nem jó.Mi lenne ha azt írnád hogy: ez nem jó, mert......,de ha ezt kijavítanánk ezen a koncepción belül akkor talán működne.ÁÁÁ nem javaslatokat nem kell feltenni,csak a kákán is görcsöt kell keresni.Több postot nem is írok ide mert nincs értelme.Mindig minden felvetés ellen van legalább egy ember aki lehurrogja.Csak építő jellegű hozzászólást nem írnak.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules