|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
|
View Poll Results: Szerinted okozhat-e gondot a jellenlegi helyzet a jövöben?
|
|
Elffel játszom és szerintem igen
|

|
13 |
26.53% |
|
Elffel játszom és szerintem nem
|

|
10 |
20.41% |
|
Nem elffel játszom és szerintem igen
|

|
15 |
30.61% |
|
Nem elffel játszom és szerintem nem
|

|
3 |
6.12% |
|
Nem játszom A-ban, de szerintem igen
|

|
6 |
12.24% |
|
Nem játszom A-ban, de szerintem nem
|

|
2 |
4.08% |

12-01-2009, 18:24
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
Ezzel, hogy ráfogjuk hogy akkor ez az 5. csoport amit végigjátsznak nincs senkisem előrébb. B-ben ugye 2K kört kell eltölteni, tehát olyan, mintha kétszer végigjátszanád. Minél magasabb hektáron folyik a játék, annál többet számít a pénz. Én A-ban is ezért nem játszom aktivan, mert jól játszani (felszabadultan) topban 8K heki környékén csak pénzből lehet.
Szóval szerintem, ha ez az ötlet meg is valósulna, és létrejönne egy 2/C jelű csoport, valamivel másabbnak kéne lenni, mint a másik 4 csoportnak. Én például bármilyen formában támogatnám azt ha legalább ebben a csoportban normális keretek között szabályozva lenne a pénzmennyiség, nem lehetne felhozni ide végtelen mennyiségű tekercset és készpénzt. Úgy egyáltalán meg lenne oldva (nyilván megbeszélés tárgya hogy meg lehet-e egyáltalán oldani értelmesen), hogy ez a csoport valamilyen szinten tényleg a játékosok pénz független tudását hozná ki.
|
Ez a 2/c jelű csoport tényleg jó megoldás lehetne.Minden ugyanaz mint a az alsóbb szinteken, csak a szintlépésnél fordulsz.
|

12-01-2009, 18:36
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 10%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Nagyoszvald
Ez a 2/c jelű csoport tényleg jó megoldás lehetne.Minden ugyanaz mint a az alsóbb szinteken, csak a szintlépésnél fordulsz.
|
Azért nem tartom jó megoldásnak egy újabb csoport megnyitását, mert kb. 1k körönként kiürülne az egész. Fellépnek oda mondjuk 10-en, abból 3 tud forogni, addig a többi néz, mivel fedezni nem tudnak a topba. Lefordulnak, majd elkezd pörögni a top a következő 2-nek, akikhez odafedezni szintén nem lehet, ütni pedig nem fognak, elvégre ez a békések csopija.. A-ból lehet eltűnnének az elfek, de B-ben alakulna ki a top10% körül egy olyan elf mocsár, akik versengenek azért, hogy minél magasabb hekin tudjanak a békés csoportba lépni. Ez nem megoldás.
|

12-01-2009, 18:54
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Azért nem tartom jó megoldásnak egy újabb csoport megnyitását, mert kb. 1k körönként kiürülne az egész. Fellépnek oda mondjuk 10-en, abból 3 tud forogni, addig a többi néz, mivel fedezni nem tudnak a topba. Lefordulnak, majd elkezd pörögni a top a következő 2-nek, akikhez odafedezni szintén nem lehet, ütni pedig nem fognak, elvégre ez a békések csopija.. A-ból lehet eltűnnének az elfek, de B-ben alakulna ki a top10% körül egy olyan elf mocsár, akik versengenek azért, hogy minél magasabb hekin tudjanak a békés csoportba lépni. Ez nem megoldás.
|
Egy valamit elfelejtesz.Azt hogy itt már nem lenne szükség olyan bunkerokra mint A ban és 4 tagú szövetségek lennének.Az elf mint tudjuk kissebb hektáron nem annyira játszható, tudjuk a gyengéit mind a ketten szerintem.Továbbra sem értem hogy miért kell állandóan csak azt írni hogy ez ezért, az azért nem jó.Mi lenne ha azt írnád hogy: ez nem jó, mert......,de ha ezt kijavítanánk ezen a koncepción belül akkor talán működne.ÁÁÁ nem javaslatokat nem kell feltenni,csak a kákán is görcsöt kell keresni.Több postot nem is írok ide mert nincs értelme.Mindig minden felvetés ellen van legalább egy ember aki lehurrogja.Csak építő jellegű hozzászólást nem írnak.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|