Quote:
Originally Posted by szamóka
Én azért ezt nem jelenteném ki ilyen egyértelműen. Úgy söpörtek ki minket a jenkik és a kanadákok ősi magyar földjéről, hogy csak pislogtunk. És ha lehet hinni a pletykáknak, az egészet az usákok pénzelték (kivéve persze az országonként saját költségvetéssel rendelkező EMC-t). Azaz jó ideje már, hogy a románok és a horvátok nem finanszíroztak komolyabb háborút. Nálunk meg szokás szerint üres a kassza... Ha az a tervük, hogy a románok visszavágjanak világbirodalmuk romba döntéséért vagy épp a horvátok a Vajdasági megaláztatásért, akkor annak most jött el az ideje.
|
Én azt nem kétlem, hogy nagyon veszélyesek, csupán azt mondom, hogy a szájhősködés mindig jobban ment pl a horvátoknak, mint tenni valamit

Az usákoknak viszont elvileg nem tervük expanzióba kezdeni, bár ez ugye egyik pillanatról a másikra megváltozhat, meg amúgy sem nekik kell a zászlót vinniük.
Én azt mondom, jöjjenek!

Mint ahogy anno Harrison Richardson (a.k.a Hairy Dick) mondta: "Bring it on!"

Aztán lehet mi is úgy járunk rövid távon, hogy bevernek mint állat, de hosszútávon szerintem megerősödnénk, mint ahogy eddig mindig így történt a leigázottakkal