Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Melyik változatot szeretnéd a játékban látni?
A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő 2 3.03%
A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő, és ugyanabba a szövetségbe való visszalépés 12 körre nő 3 4.55%
A klán ki- és beléptetési ideje 1 körrel nő, és ugyanabba a szövetségbe való visszalépés 24 körre nő 30 45.45%
Ne változzon semmi, csak akkor, ha befejeztem a termelést, és én is szeretnék klánban ütni 2 3.03%
Ne változzon semmi, stratégiai játékban a menekülés lehetőségét tényleges stratégiának gondolom 29 43.94%
Voters: 66. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-13-2009, 07:03
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
A 24 körös szabályozás így semmit sem ér. A támadó, ha el akar távolodni, akkor bevesz más SZK-s orikat.

Javaslom, hogy
így szabályozzuk a belépést. Így tényleg nem tudna a támadó új tag bevételével eltávolodni.
Sztem meg sikeres támadásesetén adjuk vissza a föld 99%-át is és akkor lesz esélyük visszatámadni nagy foglalás esetén is

Ne essünk már át aló túloldalára
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-13-2009, 07:09
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Sztem meg sikeres támadásesetén adjuk vissza a föld 99%-át is és akkor lesz esélyük visszatámadni nagy foglalás esetén is

Ne essünk már át aló túloldalára
Akkor viszont mi értelme a 24 körös szabályozásnak, ha nem szabályoz semmit?
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote
Old 11-13-2009, 07:26
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Akkor viszont mi értelme a 24 körös szabályozásnak, ha nem szabályoz semmit?
Feljebb leírtam Fegya.

Vegyük pld a Big Gunt (bocs mindenkitől de a méretei miatt szemléletes példa) és ütni akar 3 tagja.

1. Kilépnek SZK-ra ahol 3 körig nem tudnak uj klánba lépni...

2. Számol egyet a környezetük és X klán azt veszi észre, hogy a 3 kilépő pont az ő seggét készül szétrugni...

3. Mielött összerendeződne a nagy "bakancs" amivel szétrugják a seggét kidob 2-3 orit ő is.

De hagy kérdezzek én is vissza... Miért kell nekünk, hogy szinte azonnal ki tudjunk tenni valakit? Ha nem azért, hogy gyorsan ráálljuk valakire vagy gyorsan elmeneküljünk valahonnan? Sztem tökmindegy, hogy 24 kör vagy 3 a kiléptetés mindkettő jobb mint most, de...

Azért jobb a 24kör mert az előre átgondolt lépéseket követel ebben a döntésben. Nincs olyan, hogy elalszom és reggelre ki vagyok dobva, mert a "főnök beparázott"...
Reply With Quote
Old 11-13-2009, 08:23
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Monro, valamit félreértettél. Én nem a Te módosító javaslatodról írtam, hanem a szavazásra bocsájtott javaslat 3. pontjáról. Ezt is idéztem be.
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote
Old 11-13-2009, 19:58
wand wand is offline
Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post

Azért jobb a 24kör mert az előre átgondolt lépéseket követel ebben a döntésben. Nincs olyan, hogy elalszom és reggelre ki vagyok dobva, mert a "főnök beparázott"...
Hűű, azért ne essünk már át a ló másik oldalára..

amúgy is van pár problémám a 2 körös tag kirakással és bevétellel is (a 24 körössel meg pláne!)
Ha jól értem az eredeti felvetést:

Quote:
Originally Posted by vityu View Post

A felvetésem az, hogy belépéskor a delikvens az első körben bekerül a szövetség tagjai közé (tehát felméréskor már látod a klánlistán), de a pontjai még nem adódnak hozzá a klánéhoz. A következő körben a játékos a pontoknál is feltűnik.
Kiléptetésnél pedig ugyanígy.
És lejátszom fejben az ucsó BigvsPék csatát akkor nem hogy ugyenez lett volna a vége, hogy a támadó alig visz, de ezzel a megoldással Big nullát vitt volna, lévén el se tud indulni, hiába pakol ki.
Ehhez Pékeknek nem kellett volna semmit csinálni, mint pontlista nézegetés helyett minden körben felmérni Big-Gunt.
Ezzel 1 körrel a ráállás előtt tudták volna, hogy Biggun oda akar állni, kicsit bontanak és kiraknak pár tagot, a köv körben pár körrel a támadók alatt lesznek a bontás miatt, a saját kilépéseik után meg jóval alattuk, szal Big-Gunk 2 körre se tud kerülni, azaz indulni sem tud.

Másik példa: áll mellett egy klán 2 körre, minden körben felmérem és amint látom, hogy majd 1 kör múlva változás lesz nála (az mind1, hogy kirak vagy bevesz tagot), simán megtámadhatom, lévén mire az én seregem 1 körös lesz ő már messze lesz. (sőt támadhatok kv után 1 perccel, még meg is írom nekik zőldbe, hogy megyek, akkor sem tud visszatámadni lévén amíg a taglétszám változás van folyamatban nem tud klánsereget indítani).

szal az eredeti felvetés ezen része szerintem semmiképp nem jó.

a 2 körös ki-be léptetést támogatom, de valahogy ne így.

Last edited by wand; 11-13-2009 at 20:07..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to wand For This Useful Post:
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules