Quote:
Originally Posted by monro
Azért jobb a 24kör mert az előre átgondolt lépéseket követel ebben a döntésben. Nincs olyan, hogy elalszom és reggelre ki vagyok dobva, mert a "főnök beparázott"...
|
Hűű, azért ne essünk már át a ló másik oldalára..
amúgy is van pár problémám a 2 körös tag kirakással és bevétellel is (a 24 körössel meg pláne!)
Ha jól értem az eredeti felvetést:
Quote:
Originally Posted by vityu
A felvetésem az, hogy belépéskor a delikvens az első körben bekerül a szövetség tagjai közé (tehát felméréskor már látod a klánlistán), de a pontjai még nem adódnak hozzá a klánéhoz. A következő körben a játékos a pontoknál is feltűnik.
Kiléptetésnél pedig ugyanígy.
|
És lejátszom fejben az ucsó BigvsPék csatát akkor nem hogy ugyenez lett volna a vége, hogy a támadó alig visz, de ezzel a megoldással Big nullát vitt volna, lévén el se tud indulni, hiába pakol ki.
Ehhez Pékeknek nem kellett volna semmit csinálni, mint pontlista nézegetés helyett minden körben felmérni Big-Gunt.
Ezzel 1 körrel a ráállás előtt tudták volna, hogy Biggun oda akar állni, kicsit bontanak és kiraknak pár tagot, a köv körben pár körrel a támadók alatt lesznek a bontás miatt, a saját kilépéseik után meg jóval alattuk, szal Big-Gunk 2 körre se tud kerülni, azaz indulni sem tud.
Másik példa: áll mellett egy klán 2 körre, minden körben felmérem és amint látom, hogy majd 1 kör múlva változás lesz nála (az mind1, hogy kirak vagy bevesz tagot), simán megtámadhatom, lévén mire az én seregem 1 körös lesz ő már messze lesz. (sőt támadhatok kv után 1 perccel, még meg is írom nekik zőldbe, hogy megyek, akkor sem tud visszatámadni lévén amíg a taglétszám változás van folyamatban nem tud klánsereget indítani).
szal az eredeti felvetés ezen része szerintem semmiképp nem jó.
a 2 körös ki-be léptetést támogatom, de valahogy ne így.