|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-08-2009, 10:28
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 83%
|
|
jó ötlet...
viszont az eddigi személyiségek minden csopiban használhatóak voltak, ez A-ba nem lesz az a raki rendszer miatt.
a másik meg tegyük fel szövibe van az emberünk, de hirtelen mf lesz bizonyos okokból kifolyólag, akkor elveszti azt a + dolgot amit minden más szem MF-be is ugyanúgy megad.....
szóval mf-ek részére vmit ki kellene találni,egyébként télleg jó támogatom
|

11-08-2009, 10:52
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ga'briii
jó ötlet...
viszont az eddigi személyiségek minden csopiban használhatóak voltak, ez A-ba nem lesz az a raki rendszer miatt.
a másik meg tegyük fel szövibe van az emberünk, de hirtelen mf lesz bizonyos okokból kifolyólag, akkor elveszti azt a + dolgot amit minden más szem MF-be is ugyanúgy megad.....
szóval mf-ek részére vmit ki kellene találni,egyébként télleg jó támogatom
|
A-ban és az MF-ek amúgy sem tudnak karavánt használni, szóval nem értem a hsz-edet.
Hirtelen amúgy sem tud mf lenni, kell hozzá 24 kör, plusz ha szintet lépnek a szövijei, a karaván akkor is célba ért
én támogatom
|

11-08-2009, 11:03
|
Junior Member
|
|
Longevity: 83%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
A-ban és az MF-ek amúgy sem tudnak karavánt használni, szóval nem értem a hsz-edet.
Hirtelen amúgy sem tud mf lenni, kell hozzá 24 kör, plusz ha szintet lépnek a szövijei, a karaván akkor is célba ért
én támogatom
|
miről beszélsz??? A-ba szövirendszer van, megnézem ha ezt a szemet A-ba tudod használni......gondolkodj már mielött lehurrogod a másikat.
szöviből kilépsz 24 óra és???? meg tudod változtatni a szemed? nem, szóval elveszted.....ENNNYI.......ettől függetlenül jó ölet csak gyúrni kell rajta
|

11-08-2009, 11:12
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
szöviből kilépsz 24 óra és???? meg tudod változtatni a szemed? nem, szóval elveszted.....ENNNYI.......
|
Amikor legutóbb olvastam a szabályokat, akkor még semmi nem tiltotta, hogy másik szövetségbe belépjek, ha az előző felbomlott.
|
The Following 6 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

11-08-2009, 11:23
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
miről beszélsz??? A-ba szövirendszer van, megnézem ha ezt a szemet A-ba tudod használni......gondolkodj már mielött lehurrogod a másikat.
szöviből kilépsz 24 óra és???? meg tudod változtatni a szemed? nem, szóval elveszted.....ENNNYI.......ettől függetlenül jó ölet csak gyúrni kell rajta
|
Szerintem nem kell gyurni, epp jo igy, ahogy van. A felmerulo problemakat csak alproblemanak erzem....  (Lasd Ati beirasa) 

11-08-2009, 11:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
|
Ati már azt hiszem minden felmerült kérdésedre válaszolt
a stílusodon meg tényleg változtatni kellene  egy szemes úgy sem fogja első szemként ezt felvenni  szóval tényleg nincs semmi értelme annak, amit írtál ide
ON:
Eléggé kiforrottnak találtam Remy felvetését. ÉN mindenképpen támogatnám 
Last edited by Hex; 11-08-2009 at 11:36..
|

11-08-2009, 13:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
biztos, hogy jó, h vkiről egy gömbből kiderül, h VIP? én nem örülnék neki, ha látszódna a gömbömön, h VIP vok..

11-08-2009, 13:38
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
biztos, hogy jó, h vkiről egy gömbből kiderül, h VIP? én nem örülnék neki, ha látszódna a gömbömön, h VIP vok..
|
Mert? Mi hatranyod szarmazhat belole? Meg az eletben nem szamoltam a hoditoban soha azzal, hogy az ellenfel vip vagy nem....
Es ha igen? Es ha nem? Nem ertem a felvetest...
(dipoban is gyakran feltetel a vip, szal vegkepp nem ertem, miert is nem orulnel neki...)
Komolyan mondom, nemsemmi dolgokkal tudtok elojonni... 

11-08-2009, 16:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Mert? Mi hatranyod szarmazhat belole? Meg az eletben nem szamoltam a hoditoban soha azzal, hogy az ellenfel vip vagy nem....
Es ha igen? Es ha nem? Nem ertem a felvetest...
(dipoban is gyakran feltetel a vip, szal vegkepp nem ertem, miert is nem orulnel neki...)
Komolyan mondom, nemsemmi dolgokkal tudtok elojonni... 
|
mert zavarna..  csak egy érzés és kész..  nem lenne hátrányom, sem előnyöm, habár tuti kapnék olyan pm-eket, mint a több személyiségem miatt..
Ati, biztos menne a reklamáció, h ember vagyok szállító személyiséggel és még sem tudok karavánozni.. jah, hogy VIP is kell hozzá.. azt nem tudatam..
mindenesetre nekem nagyon hasznos lenne, főleg lassú csoportban, ahol fél nap megy el egy kör karavánnal. akár első személyiségnek is beválasztanám. 

11-08-2009, 13:43
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
|
Rengeteg varázsló hulla rohangászik most is a játékban. Egészen biztos vagyok benne, hogy rengeteg szállító hulla is lenne, mert nem tudja mi az, elolvasni meg -- mint tudjuk -- luxus. Ebből nem derül ki, hogy VIP vagy-e, vagy sem.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|