Quote:
Originally Posted by Alg
Mod, bővebben, miért nem tetszik: Mit tehet egy harcos, egy mágus avagy tolvaj ellen? Összesen a mészár van neki értelmes fegyver, ugyanis ha pusztít, földre megy, akkor már hatalmas hátrányba kerül a leggtöbb helyen, hisz messze alatta lesz az ellen. Varikkal, tolikkal viszont simán ki lehet kezdeni most is lentről 5-6 körről.
|
Sztem ez tök másik téma, de asszem az első bejegyzésemben ebben a topicban írtam, hogy a hadioriknál is szívesen látnék ilyen jellegű akciót. Olvass vissza. Jó lenne igen hogy odamegyek sereggel és addig ütöm őket amíg 5%-ot esik a morálja és 2x annyi egysége hal meg pld. De ez megint másik téma, de mint látod nálam ezekre a kérdésekre jönnek a válaszok ami ugy érzem előre vezet. Mindenre van megfelelő alternatíva tőlem nagyon ritkán látsz olyat, hogy ez "baromság" és kész. Ha valami nem tetszik vagy nem szólok hozzá
(ettől másnak tetszhet és ha megszavazzák én is aszerint játszom tovább nyilván) vagy ha úgy érzem lehet rajta finomítással javítani és értelmes dolog lesz belőle akkor leírom a véleményem mint pld most.