Quote:
Originally Posted by dyerus
Helló. Az én országomat próbálta szövetségesem vipelni,mivel én szerbiából játszom és nincs rá módom hogyan tudnám ezt magam megtenni. A paypalra sem tudok regisztrálni,mivel szerbia ott nem szerepel és a többi lehetőség is el van zárva előlem. Csak úgy tudtuk volna megoldani,hogy szövetségesem jóindulatának köszönhetően ő vipel én pedig átutalom neki az árát. Hogyan tudnánk áthidalni e problémát?
|
Ha van bankkártyád, akkor külön regisztráció nélkül tudod azt haszálni a PayPalen, vagy a WorldPay-en. Mindkettő alkalmaz szűréseket, eddig az a tapasztalat, hogy ha valaki az egyiket nem tudja használni, attól a másikat még igen.
Ha valami miatt ez nem megoldható (mert például nincs bankkártya), akkor ez e lehetőség nem fog működni, mivel valóban Szerbiát csak 2010-től tervezi a PayPal engedni.
Az egyetlen lehetőség a banki utalás, amire nemzetközi utalás lévén iszonyatosan nagy bankköltség jön pluszban. Ezért mindenképpen a bankkártyás fizetést javasolnám, ha megoldható!
Alternatív lehetőség, hogy a szövetségesed vált éves tagságot banki utalással, ilyenkor megadható másik ország is legálisan. Itt az a kérdés merül akkor fel, hogy hogyan rendezitek egymás között, mert ha utalod neki, akkor az ugyanannyiba fog pluszba kerülni, mintha nekünk utalnád, tehát ez esetben akár őt ki is lehet hagyni. Ha máshogy rendezitek egymás között, akkor ez a lehetőség még szóbajöhet.