|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

10-13-2009, 20:41
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Sok ötletem már nincs.
Első körben azt kell(ett volna) elkerülni, hogy más vigye az országodat.
Ha észreveszed, hogy más bent jár, akkor ki tudod zárni, még akkor is, ha megváltoztatja a belépési adatokat, hiszen lekéred a címedre az új adatokat, belépsz, és kizárod az illetőt az országból. Ha kezdeményezte az e-mail cím módosítását a sajátjára, akkor erről e-mail értesítést is kapsz, és van egy teljes hónapod, hogy megszakítsd. Mind-mind olyan biztonsági intézkedések, amik megakadályozzák, hogy bárki átvegye az országodat a tudtodon kívül, és igazából egyetlen feltétele, hogy havonta egy alkalommal elolvasd a leveleidet. Még aktívan játszani sem kell hozzá.
Most vagy nem aktív az ország, és jövő ősszel törlődik (az még jó sokára lesz), vagy aktív, és talán válaszol.
Ez utóbbi a legszerencsésebb. Szerintem mindenképp várj még pár napot, mielőtt bármi mást akarnánk ezzel kezdeni.
|

10-14-2009, 14:39
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Azért privát üzenetben elküldhetnéd,hogy melyik országról van szó,hátha az anarchosok közt kideríthetjük,hogy ki viszi és talán segíthetünk! 
|

10-27-2009, 19:15
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 80%
|
|
Már eltelt két hét, hogy beírtam (fentebb) a panaszom. Azóta írtam az érintett országnak és minden nap szemmel követtem a "fejlődését"
Választ nem kaptam a levelemre, de nem is fejlődött semerre. Ha kicsit is aktív, akkor nem hiszem el, hogy 2 hét alatt egyetlen pontot sem mozdul az ország valamerre. Vagy fejlődik vagy támadják, de csak mozdul a pont valamerre. Sajnos így már én sem tudok mit tenni
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Azért privát üzenetben elküldhetnéd,hogy melyik országról van szó,hátha az anarchosok közt kideríthetjük,hogy ki viszi és talán segíthetünk! 
|
Privátban elküldöm neked az ország nevét és hátha te meg tudsz valamit.
|

10-29-2009, 13:48
|
Administrator
|
|
|
|
Írj nekem országadatokat (plusz azt is, hogy mi a probléma, és miket csináltál eddig stb. mert mire pár hónap múlva esetleg a priviig jutok, már nem fogom tudni, hogy miről van szó).
És akkor itt szeretném nyomatékosan ÚJRA hangsúlyozni, hogy ne más vigye az országodat. Se a Tiedet, se másét. EZ a jelenség teljesen elkerülhető lett volna, ha nem adod oda az országot fűnek-fának, és nem vadidegenek írják át azt a saját címükre.
Ha egy ország nem kell, akkor azt a játékon belüli lehetőséggel add át másnak (csak anarchban!), vagy töröld, de az semmiképp nem megoldás, hogy ezentúl vadidegenek viszik, utána pedig le akarod kapcsolni, mert nem is a tied, csakhát valamiért megint nem rendeltetésszerűen van használva a játék... :-/
|

10-30-2009, 08:55
|
Junior Member
|
|
|
|
Hidd el, hogy nem szokásom kiadni az adataimat SENKINEK! Nem szoktam átadni a faluimat és ezután sem fogom. Azokat én csináltam és én szereztem velük nevet. Inkább törölném, mint átadjam bárkinek. Ahogy fentebb is írtam nem tudom, hogy mi lett vele, mert több éves kihagyás után tértem vissza.
Annyi lenne a kérdésem, hogy itt fórumon írjak neked adatokat vagy privátot küldjek?
|

10-30-2009, 13:33
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Toran
Annyi lenne a kérdésem, hogy itt fórumon írjak neked adatokat vagy privátot küldjek?
|
Itt a fórumon. Utána pedig várni türelemmel nem is keveset. Ez annyira egyedi eset, hogy normál esetben ilyennel nem foglalkozunk, hiszen a belépési adatok titokbantartása minden esetben saját felelősség. És mostanában egészen másokkal foglalkozom.
|

10-30-2009, 21:57
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Itt a fórumon. Utána pedig várni türelemmel nem is keveset. Ez annyira egyedi eset, hogy normál esetben ilyennel nem foglalkozunk, hiszen a belépési adatok titokbantartása minden esetben saját felelősség. És mostanában egészen másokkal foglalkozom.
|
Ezek lennének az országok, amik össze vannak kapcsolva:
S.P.Q.R (#308132) [5/Y]
Warrior in Csongrád (#320675) [2/B] [SZ] [VIP: 401 kör]
a rossz (#334159) [4/N] [SZ] [VIP: 1.044 kör]
- NOMAD - (#602166) [5/W]
Az S.P.Q.R már jó ideje 51.789 ponton rostokol. Sajnos nem reagál semmire azóta sem. Minden orim VIP egyébként, bár az újról most lement.
Az adataim titokban tartásáról, még ha közhelynek is hangzik, most is csak azt tudom mondani, hogy nem adtam eddig sem ki és ezután sem fogom.
|

10-31-2009, 09:11
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Az adataim titokban tartásáról, még ha közhelynek is hangzik, most is csak azt tudom mondani, hogy nem adtam eddig sem ki és ezután sem fogom.
|
Mégis egy vadidegen ember e-mail címén van a főországod. 
|

11-01-2009, 18:50
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mégis egy vadidegen ember e-mail címén van a főországod. 
|
Pont ez at, csak nem tudom, hogy miért van ez így 
|

11-01-2009, 18:55
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Pont ez at, csak nem tudom, hogy miért van ez így 
|
Azért, mert vadidegen ember mászkál az országodban, és az e-mail cím átírását az értesítéstől számított egy hónapon belül nem állítopttad le, pedig e-mail értesítést kaptál róla, valamint ajátékon belül is igen feltűnő helyen ki volt írva, hogy címváltoztatás folyamatban. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|