Quote:
Originally Posted by Alg
Agyaltam kicsit a dolgon, és eszembe jutott pár dolog, amivel talán játszhatóvá lehetne tenni a hullát. Nem számoltam utána semminek, nem néztem éplistetet, védő-és támadóértéket, szóval nyugodtan jöhet bármilyen vélemény.
- megnövelt termelés, minden termelő épületre, mondjuk plusz 20%(zombi nem eszik, nem alszik, csak dolgozik...).
- Katonai morál: 75 helyett 90-hez közelít, és vesztes csata nem befolyásolja (vak támadásokat ezzel segítve). Alacsony lakossági morál és zsoldhiány hatása megmarad persze.
- ingyen sereg: 20 körönként megkapja a népessége valahány(3-4?) %-át alap katonaként, vagy akár véletlenszerűen elosztva a katonai egységek között.
- állandó védelem: A népesség alapján, kap egy bizonyos védőbónuszt, ami mindig aktiválódik, ha támadják(mittudomén, népesség 3szoros védőpont környékén jónak tűnik).Hat rá toronybónusz, MF bónusz. Persze ezt vagy maximálni kell területarányosan, vagy csak az elférő népesség alapján számolva. Ez már adna lehetőséget olyan taktikázásra, ami edig hiányzott a hullából, és egy kis rugalmasságot is kapna a faj.
- Ha már alap vérszomjat kap, kapjon alap védelmet is...
|
-Ne kapjon ingyen sereget, amikor más ország tart fenn kovácsot, meg veszi drága pénzen a fegyvert...
-Ha nem kap varázslót, akkor ne kapjon alap védelmet sem, mert nem lenne fair azokkal szemben, akiknem nincs vip-ük, így nincs állandó védelmük felrakva
a nem vipes hulla igy sereget is kap + védelmet is úgy, hogy be sem kell lépnie
-Ne kapjon a bányája se + %-ot, amikor más a nyersért tart sok bányát, neki ne legyen kevesebből több, ne legyen hullatörp
-A katmorálja meg miért ne csökkenhetne, ha piros a támadás? Nem lenne fair más fajok veszteseivel
-Ha szövis hulla, akkor ne hasson rá az MF bónusz, maradjon meg az MF-eknek
a többivel egyetértek

A seregét erősítsük, én azt sem bánom, ha szintenként +30, +50, +70, +90%-ot erősödik a serege...