|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-23-2009, 16:34
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Aki meg nem ezt az utat valasztja, hogy folyamatosan kelljen figyelnie A-ban, az szenvedjen meg kicsit az 1000 kores utakert mind jobban es jobban...
|
Valahogy a szenvedés meg a játék elég érdekesen hangzik egymás mellett 
Talán éppen ezért nem szeretik sokan az A-t, mert nekik nem játék, hanem szenvedés.
|
The Following 3 Users Say Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|

10-23-2009, 16:37
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Valahogy a szenvedés meg a játék elég érdekesen hangzik egymás mellett 
Talán éppen ezért nem szeretik sokan az A-t, mert nekik nem játék, hanem szenvedés.
|
Ez nyilvan nem olyan szenvedes, hiszen ez egy jatek...
Ismerek olyat is, aki evekig csak 5. szinten jatszott... 
Vannak olyanok is, akik meg csak az Aban jatszanak, mert a tobbit nem szeretik. Izlesek es pofonok... 
|
|

10-23-2009, 16:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Vannak olyanok is, akik meg csak az Aban jatszanak, mert a tobbit nem szeretik. Izlesek es pofonok... 
|
A különbség csak az hogy amíg az A-ban elvileg a végtelenségig lehet fejlődni, addig a többi csoportban egy időn túl kénytelen vagyok továbblépni.
De amúgy ez a vita időről-időre fellángol, és soha egyik fél sem győzi meg a másikat. Én részemről az 1A-t mindig is a szükséges rossznak tartottam, amit elkerültem, amikor a szabályok olyanok voltak, és ahol felmásztam a topba és eltöltöttem a szükséges köröket hogy lefordulhassak.
Az viszont tény hogy a top határa egyre magasabban van, és így egyre tovább tart eljutni odáig, de ez ellen jelenleg nem tudok mit tenni, úgyhogy tudomásul veszem.
|

10-23-2009, 16:56
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
A különbség csak az hogy amíg az A-ban elvileg a végtelenségig lehet fejlődni, addig a többi csoportban egy időn túl kénytelen vagyok továbblépni.
|
Dehogy lehet! Bar gondolom hosszra ertetted, szal maximum a vegtelensegig totyorogni lehet...  Szerintem az 1 milla pont elerese is igen kemeny feladat manapsag.... A tobbi csoportban is lehet a topon kivul elleni amig jolesik...
Igazabol nem igazan ertem, mit is szeretnel mondani...
Ps: En nem vagyok egyik "oldalon" sem, szeretem a lenti csoportokat, es az At is.... 
|
|

10-23-2009, 16:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Ennek amugy nem is feltetlen kellene igaz lennie. Termeszetes, hogy aki regebb ota van A-ban, nagyobb orszaga van, nagyobb es nagyobb, ahogy telik az ido.
Aki meg nem ezt az utat valasztja, hogy folyamatosan kelljen figyelnie A-ban, az szenvedjen meg kicsit az 1000 kores utakert mind jobban es jobban...
Nem egeszen ertem mit kellene valtoztatni...
|
nem kell változtatni, nem a javaslatokhoz írtam..  csak valahogy engem az zavar.. nem is, inkább csak bántja a szemem, ahogy Te is mondod: a top határa egyre nő és nő..  a fellépési határ B-ből viszont állandó.
valóban most meg lehet járni 1000kör alatt, vagy 1200, ha kicsit több szabadidőt ad magának az ember. mert most csak 6500+ hektár a határ, egy év múlva meg csak 7500 lesz, 3 év múlva meg csak 10000, talán több..

10-23-2009, 17:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Dehogy lehet! Bar gondolom hosszra ertetted, szal maximum a vegtelensegig totyorogni lehet...
Igazabol nem igazan ertem, mit is szeretnel mondani... 
|
Igen, nagyjából arra, gondoltam, amit értettél 
|

10-25-2009, 10:23
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
De amúgy ez a vita időről-időre fellángol, és soha egyik fél sem győzi meg a másikat. Én részemről az 1A-t mindig is a szükséges rossznak tartottam, amit elkerültem, amikor a szabályok olyanok voltak, és ahol felmásztam a topba és eltöltöttem a szükséges köröket hogy lefordulhassak.
Az viszont tény hogy a top határa egyre magasabban van, és így egyre tovább tart eljutni odáig, de ez ellen jelenleg nem tudok mit tenni, úgyhogy tudomásul veszem.
|
nem feltétlenül.. én mindig töröltem az orikat aztán ujat indítottam aztan toroltem aztan ujjat indítottam... és így tovabb eljen a w. 
|
The Following User Says Thank You to sutike31005 For This Useful Post:
|
|

11-09-2009, 10:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Faji statisztika
Ati lehetne kérni egy statisztikát a jelenlegi 1A aktív országainak faji eloszlásáról? Szerintem elég meggyőző lenne 
|

11-09-2009, 10:38
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ati lehetne kérni egy statisztikát a jelenlegi 1A aktív országainak faji eloszlásáról? Szerintem elég meggyőző lenne 
|
Ha holnap szólsz, akkor igen. Ma nem...  Holnapra viszont elfelejtem... 
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

11-09-2009, 10:42
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
|
Gömböld le őket...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|