|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Ötletek, javaslatok Ha új ötleted, javaslatod, kérésed van, akkor azt ide írd meg. |

10-11-2009, 11:14
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 81%
|
|
Olvasgatom, töröm a buksit (ha lenne mit  ) , jók az ötletek, de még hiányzik egy pici biztatás Ati részéröl  , "jó ötlet" "nehéz megvalositani" stb.
Kezdeném én a biztatással  Gyertek emberek, bátrabban az ötletekkel, senki nem harap a fórumon...tegyük már érdekessé a MUD-ot 
|
The Following User Says Thank You to rumec For This Useful Post:
|
|

10-11-2009, 11:16
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by rumec
Olvasgatom, töröm a buksit (ha lenne mit  ) , jók az ötletek, de még hiányzik egy pici biztatás Ati részéröl  , "jó ötlet" "nehéz megvalositani" stb.
|
Ami már létezik, azt kiemelem, a többibe direkt nem szólok egyelőre bele, kíváncsi vagyok, hogy milyen irányt láttok a szemetek előtt. Ha X témára azt mondom, hogy de jó, Y témára azt, hogy de rossz, akkor azzal óhatatlanul is terelem az ötletáradatot.
Egyelőre minden a "jó ötlet" kategória! 
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

10-15-2009, 11:01
|
Junior Member
|
|
|
|
Semmi ùj ötlet?  Akkor beugrok én egy ùj ötlettel  Lehetne csinálni egy "szórakozó helyet" ahol lehetne más játék ágazatba megmérközni pld "biliárd, darts, bowling " tudom is én milyen egyszerü játekok még vannak, egy olyan "játék a játékban" -ra gondoltam  Ott meg az elsö 3 legügyesebb játékos(karakter) neve szerepelne az adott ágazatban
Vélemények?
|

10-15-2009, 11:15
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Semmi ùj ötlet?  Akkor beugrok én egy ùj ötlettel  Lehetne csinálni egy "szórakozó helyet" ahol lehetne más játék ágazatba megmérközni pld "biliárd, darts, bowling " tudom is én milyen egyszerü játekok még vannak, egy olyan "játék a játékban" -ra gondoltam  Ott meg az elsö 3 legügyesebb játékos(karakter) neve szerepelne az adott ágazatban
Vélemények?
|
Ez az, amikor beleszólok, hogy nem jó az irány. Kismillió ilyen játék van a neten, felesleges ezeket keverni.
|

10-15-2009, 11:56
|
Junior Member
|
|
|
|
ok, nem jó ötlet  De valami hiányzik,valami szikra, ami érdekessé tenné a játékot, és szerintem nem 2-3 játszik, több ötlet kéne, mert az ötletekböl születnének a jobbnál jobb ötletek. Várunk az ùj változásokra, irány adó lenne az ùj ötletekhez 
|

10-15-2009, 12:05
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
ok, nem jó ötlet  De valami hiányzik,valami szikra, ami érdekessé tenné a játékot, és szerintem nem 2-3 játszik, több ötlet kéne, mert az ötletekböl születnének a jobbnál jobb ötletek. Várunk az ùj változásokra, irány adó lenne az ùj ötletekhez 
|
Rengeteg új ötlet született már, ami kapcsolódik is a játékhoz 
---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő  (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
|

10-15-2009, 15:43
|
Junior Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Lehetne olyan helyet létrehózni, (egyféle aréna), arra hogy felmérje egy adott karakter az erősségét. Én úgy gondolnám ezt, hogy lennének mobok erősségi sorrendben állítva (nagyon gyengétől kezdve fokozatosan erősődnének egészen a nagyon durvákig) és a karakterek próbálhatnák, hogy mit bírnak.
És lehetne valami célt is kitűzni, mondjuk a rangsorban a 20. legerőssebb mobot megőlő karakter kapjon valamit. Ez lehetne tp, pénz, valami extrás tárgy, plusz tanulás persze a mob erősségétől függően. Pl. plusz tanulást adhatna egy olyan mob, amit vagy fél óráig kell ütni. Nem kötném szinthez ezeket a csatákat, bármilyen karakter megtámadhatna akármilyen erős mobot, amit szeretne. Azért kellene sorrendben erőssődve felállítani őket, hogy mindenki tudja, hogy mennyi erőss az adott mob, vagy esetleg a nevében lehetne az erősségére utalni.
Ez csak egy ötlet nagyvanalakban, sok finomításra szórulna, mire a játékban megvalósítható lenne.
Várom az észrevételeket ezzel kapcsolatban.
|
The Following 3 Users Say Thank You to csabesz7 For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|