|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Túrák Túrázni voltál? Jó túra lesz, ahol mást is szívesen látnál? Itt a beszámoló helye! :) |

09-19-2009, 08:10
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Never
Qqcs :-)
Kéktúrázni nem szokott senki? 
Bár az nem ttúra,de azért jó móka 
|
Dehogynem, csak lusta dög vagyok megcsinálni a honlapot róla a beszámolóknak és képeknek... 
|

09-19-2009, 08:32
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Dehogynem, csak lusta dög vagyok megcsinálni a honlapot róla a beszámolóknak és képeknek... 
|
Hát ne légy lusta :P
Írni én lusta vagyok,de ha vkit érdekelnének képek,itt nézegethet:
http://picasaweb.google.com/NeverFeri
|
The Following User Says Thank You to Never For This Useful Post:
|
|

09-19-2009, 08:36
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
No meglesem majd.
Mennyit szoktál rádobni a tényleges útra? Valahogy nekünk eg yolyan +50% mindig kijön a "nem túl messzi" látnivalók felkeresésével, ahol szemlátomást nem járt még előttünk ember. 
|

09-19-2009, 10:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
No meglesem majd.
Mennyit szoktál rádobni a tényleges útra? Valahogy nekünk eg yolyan +50% mindig kijön a "nem túl messzi" látnivalók felkeresésével, ahol szemlátomást nem járt még előttünk ember. 
|
Én inkább eltévedni szeretek 
Legutóbb annyira bambulva néztem a tájat,h nem vettem észre,h balra fordul a kék,és persze mentem tovább.
Meg térkép nélkül az igazi,egyedül,éjjel töksötétben 
|

09-19-2009, 10:29
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Én inkább eltévedni szeretek 
Legutóbb annyira bambulva néztem a tájat,h nem vettem észre,h balra fordul a kék,és persze mentem tovább.
Meg térkép nélkül az igazi,egyedül,éjjel töksötétben 
|
Igazából vannak olyan jelzetlen kitérők, amiket érdemes megtenni, még ha +2-3km is. A Disznófő például huhh, nagyon szép, nekem nagyon tetszett.
|

09-19-2009, 10:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Igazából vannak olyan jelzetlen kitérők, amiket érdemes megtenni, még ha +2-3km is. A Disznófő például huhh, nagyon szép, nekem nagyon tetszett.
|
Ott még nem voltam 
Eddig a legszebb túrám a legutolsó volt,Tapolcától Tördemicig.Távban kicsi volt nagyon,de nem volt olyan pontja a túrának,ahol ne lett volna szép kilátás.A szent-gyögy hegyi és a szigligeti várból való kilátás hihetetlen 
Októberben tervezem társasággal a Hűvösvölgy-Visegrád szakaszt.Minél több képet nézegetek erről a szakaszról,annál jobban tecik 
|

09-19-2009, 10:36
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Ott még nem voltam 
Eddig a legszebb túrám a legutolsó volt,Tapolcától Rödemicig.Távban kicsi volt nagyon,de nem volt olyan pontja a túrának,ahol ne lett volna szép kilátás.
Októberben tervezem társasággal a Hűvösvölgy-Visegrád szakaszt,Minél több képet nézegetek erről a szakaszról,annál jobban tecik 
|
Ott rengeteg kitérő van. Olvass atlaszt is, és a geocaching.hu oldalon is nézz közbe. Ha nem is játszol, van egy csomó pontról leírás, fénykép, miegyéb. Mi ezek alapján szoktunk menni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|