Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-18-2009, 23:08
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
Én ilyen éplistát javasolnék emberként, természetesen tudós személyiséggel:

ház 38 2470 (98,3% foglalkoztatottság)
barakk 20 1040 íj (10%)
torony 0
raktár 8
kocsma 102 5304 toli (51%)
templom 12 1560 vari (6%)
tanya 20

Megelőlegezendő a toronyhiány miatt érkező kritikákat: egy tolisnak nem kell szinte se torony se íj. 5. szinten nem ezt az embert fogják ütni, hanem az üres és magára hagyott orikat. Tolizni amúgy is teljes anonimitásban illik, szóval elvileg ezért sem fognak bántani.
Ahogy mondtam, 5. szint felett pedig nem szabad tolist játszani. Sőt ha lehetne olyat, akkor azt javasolnám, hogy 200 heki fölött már nem éri meg toliztatni, a játékosok többsége a lopható vagyonát úgysem tartja benn. A pénzt azért nem mert látszik, a tekit meg azért nem mert kopik.

2. ahogy az előző hsz-emben írtam, kell hozzá egy brutál varis. Preferáltan egy 50% templom körüli tudós óriás a jó. Ezután már csak azért kell imádkozni, hogy olyan csoportba regelj, ahol az embereknek van 200 hekin vagyonuk, és sok a tolis.
Igyekeztem csak azokat beidezni, amikor marhara nem tartok igaznak. Egyszeruen fogalmam sincs, ezeket a kijelenteseket hogy gondolhattad komolyan, de asszem egyszeruen felfogom a tapasztalatlansagodnak.

Par ellenpelda:

Torony es ij nelkuli tolit 3 masodperc alatt szetmeszarolja egy fel-ertelmes szovi. Meg 200 hekin is.
50% kocsmas ember es 50% templomos orias szerintem nonszensz, es eletkeptelen. Kiveve esetleg anarch, es alibi 200 heki, ahol senki sem tud jatszani... (embert gombozik, oriast felmerik, es kesz a baj...)

200 hekin leginkabb a tekiiroknak van vagyonuk, de ahhoz meg nem kell feles... Egy gnom tokeletes.

Na es hogy 200 folott senki sem tartja benn a lophato vagyonat... erre 30 ellenpeldat is tudnek. Lasd, B-ben loptam pl 1 kocsmas orkkal 300 milla runat....

Szoval egyszeruen tok erthetetlenul allok emogott a beirast olvasva, es hogy ilyet kezdonek minek, azon meg plane....

Ez az eplista kezdo kezeben egyszeruen jatszhatatlan, szerintem. De meg egy profi kezeben sem tartom jonak...

Hat igy hirtelen ezek az ellenerveim...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules