Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Szabadidő, Sport
Register Stats Members List Today's Posts

Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-17-2009, 12:15
Peti Peti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Sajnos énse, de hallgattam végig a Kossuth rádión, volt 1 számomra nagyon tetsző megjegyzés, miután a 2.félidő vége felé behozott a Loki mégegy támadót
így ki lehet kapni 1:0-ra nem pedig olyan bátortalan játékkal mint amit a magyarok csináltak a svédek vagy a portugálok ellen...

én ugyan liverpool szurkoló vagyok de nagyon örültem a meccsnek mert tisztesen helyt állt, és igazából, hallva a játékot, egyáltalán nem esélytelen a pont szerzés, sőt sztem még a 3. hely sem. a következő 2 itthoni meccsen pontokat kell szerezni a fiúknak. (sőt ilyen fegyelmezett játékkal még a 3pontot is eltudom képzelni pl a fiorentina ellen...)
Talán 1% esély van a 3. helyhez, attól, hogy a Liverpool csak 1góllal vert meg minket, az nem jelent semmit, ha nem a 45. percben kapjuk a gólt, hanem 0:0al fordulunk, tuti, hogy Rafa behozott volna 1-2 embert a szünetben akik felpörgetik a meccset, s akkor nem 1:0 lett volna a vége, így meg megnyugodtak, s a 2. félidőben maximum 70% adtak ki magukból.
Most, hogy a Lyon megverte az egyik legfőbb riválisát a csop 2 helyért, biztos lesz annyira rutintalan, hogy a Puskásban elszórakozik 3 pontot, amit ha megszerez szinte már továbbjutó lenne. A másik meccsen meg valszeg a Liverpool nyer, s 2 kör után lesz 2 6 pontos csapat, meg valszeg 2db 0 pontos, utána 2 meccsen a Pool eldönti a Lyonnal a csop 1 sorsát. Mi meg 2x játsszunk a Fiorentinával, akik bennünk majd a potenciálisan megszerezhető 6 pontot látják, amivel még esélyessé válnak a továbbjutásra, ha megfelelően alakulnak a Lyon-Pool meccsek. Szóval a Fiorentinát nem kellene annyira lebecsülni, ők tuti nem fogják lebecsülni a Lokit.
Pontszerzés valszeg lesz, de 1-2 pontnál nem lesz több pontunk.
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules