Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-31-2009, 23:20
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Iron View Post
Remy ebben az írásodban csak azt látom, bárkit üssünk mi, irigyled a földet és triplán gratulálsz annak aki netán sikresen visszaüt és bukunk földet. Persze szabad, miért ne szabadna, nem kell komázni a Pékeket, szabad döntése mindenkinek kivel szinpatizál. Érződik, kezdessz tartani, hogy eljutunk 1 milla értékre és nem megy majd a termelésetek úgy ahogy eddig.

Megteszünk mindent, ne kelljen sokáig várnotok és lehessen játszani

Jóéjt
Valoban eltalaltad, az elevenembe latsz. Rettegek. (Gondolom, ezt a beirast Te sem gondoltad komolyan...)

(Amugy, jeleznem, hogy kifejezetten orulnek, ha eljutnatok 1 milla pontra, sot, ha 1.3-ra, annak meg jobban. A koronat az tenne fel erre, ha mindezt szabalyosan tennetek...)

Quote:
Originally Posted by Wu:) View Post
Üdv!
Hirtelen nem tudom eldönteni sírjak, vagy nevessek...
Remy, inkább a saját portádon söprögess. Mi mindig tisztességesen játszunk!!! Te meg, amit a Pannon ellen műveltél, minden volt, csak alap nem, hogy nekünk becsületről szónokolj...
Kedves Wu! Plafon nem szakad?

Reszemrol ennyit a temarol, eleg sokat elmondanak a reakcioitok is a dolgokrol.

Viszont csak azert, mert en ki is mondom, amit masok csak csendben gondolnak rolatok, nem feltetlen kell igy kiborulni, es mindenfele dolgokat a fejemhez vagni. Tudom en, hogy a legjobb vedekezes a tamadas, de ha egy cseppet sem lettetek volna hibasak, mosolyogtok egyet, es vallat vontok, es nem ezt a hisztiparadet rendezitek le, amit most csinaltatok.

Ellenben ha megfigyelitek, sehol nem irtam, hogy csaltok, csak azt, hogy gyanus a dolog. Szerintem ezt Ti sem tagadjatok, hogy gyanusnak tunhet barmely kulso szemlelo reszerol.

(A pannonos dolog mar megint nemtudom hogy jon ide, nevetseges...)

(De azert, ha nagyon idegesit titeket, igazan leirhatjatok egy mondatban, hogy megis mit szabalytalankodtam szerintetek a Pannon ellen, igazan erdekelne...)

De abba a temaba sem megyek bele, akar hiszitek, akar nem, lehet hogy ez szamotokra elkepzelhetetlen, de en nem szoktam csalni, ennyi. Aki mast mond, hazudik. Ezert aztan semmi moralis problemat nem okoz szamomra, hogy megemlitsek egy ilyen "ici-picit" gyanus dolgot.

Ennyi...

Azt belemagyarazni, hogy irigykedek, meg egeszen fura. Megis mire irigykednek, ugy oszinten?

De igazabol nem nekem kell magyarazkodni, mert engem nem erdekel, hanem a lelkiismereteteknek. Az, hogy egy ilyen beiras ilyen merteku ellentamadast valtott ki beloletek, sokmindent elarul szamomra...

Last edited by Remedy; 08-31-2009 at 23:26..
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 08-31-2009, 23:31
csákány csákány is offline
Member

Longevity: 81%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Valoban eltalaltad, az elevenembe latsz. Rettegek. (Gondolom, ezt a beirast Te sem gondoltad komolyan...)

(Amugy, jeleznem, hogy kifejezetten orulnek, ha eljutnatok 1 milla pontra, sot, ha 1.3-ra, annak meg jobban. A koronat az tenne fel erre, ha mindezt szabalyosan tennetek...)

Kedves Wu! Plafon nem szakad?

Reszemrol ennyit a temarol, eleg sokat elmondanak a reakcioitok is a dolgokrol.

Viszont csak azert, mert en ki is mondom, amit masok csak csendben gondolnak rolatok, nem feltetlen kell igy kiborulni, es mindenfele dolgokat a fejemhez vagni. Tudom en, hogy a legjobb vedekezes a tamadas, de ha egy cseppet sem lettetek volna hibasak, mosolyogtok egyet, es vallat vontok, es nem ezt a hisztiparadet rendezitek le, amit most csinaltatok.

Ellenben ha megfigyelitek, sehol nem irtam, hogy csaltok, csak azt, hogy gyanus a dolog. Szerintem ezt Ti sem tagadjatok, hogy gyanusnak tunhet barmely kulso szemlelo reszerol.

(A pannonos dolog mar megint nemtudom hogy jon ide, nevetseges...)

(De azert, ha nagyon idegesit titeket, igazan leirhatjatok egy mondatban, hogy megis mit szabalytalankodtam szerintetek a Pannon ellen, igazan erdekelne...)

De abba a temaba sem megyek bele, akar hiszitek, akar nem, lehet hogy ez szamotokra elkepzelhetetlen, de en nem szoktam csalni, ennyi. Aki mast mond, hazudik. Ezert aztan semmi moralis problemat nem okoz szamomra, hogy megemlitsek egy ilyen "ici-picit" gyanus dolgot.

Ennyi...

Azt belemagyarazni, hogy irigykedek, meg egeszen fura. Megis mire irigykednek, ugy oszinten?

De igazabol nem nekem kell magyarazkodni, mert engem nem erdekel, hanem a lelkiismereteteknek. Az, hogy egy ilyen beiras ilyen merteku ellentamadast valtott ki beloletek, sokmindent elarul szamomra...

Érthető a reakciónk,mert minden pék ütés után jönnek a gyanús dumák.Egyszer hallanánk az ellentől,h szép volt grat és nem azt,h itt már megint bűzlik valami.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to csákány For This Useful Post:
Old 08-31-2009, 23:32
Wu:) Wu:) is offline
Junior Member

Longevity: 88%

Hidd el Remy, mi mindannyian jókat nevetünk az írásaidon, de ez nem is baj, azért van a hód, hogy mindenki jól szórakozzon
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Wu:) For This Useful Post:
Old 08-31-2009, 23:39
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Remy

Fejezzük be ezt mára. te ártatlan. Amúgy meg nincs mit kimagyaráznunk, én pl enm azért írok mert lenen mit, csak annyira nevetséges vagy

Emléxek arra a klánra (neveket nem írnék és nem is tudok már) aki felütötte magát, és 2 sereggel bekentétek klánban. Az a dúrva a 4 oriból 3 haverom volt, és sokáig szk-k voltak, nagyon sokat beszéltem velük régen, tényleg barátaimnak tekintettem őket, és mikor összeállt a 4-es, írtam levelet, és nem érkezett válasz, sőt még le is lettem tiltva
Felértek és kaptak tőletek 2 klánsereget.

Szal nekem Remy ne magyarázz

Én többet nem kívánok a témához hozzászólni. Akinek nem tetszik, hogy ütjük a csopit az ne lépjen be, vagy tegyen ellene.
Vissza lehet ütni, ahogy balázs Fc tette, vagy be lehet betonozni, eseleg lehet előre támadni, ahogy Bart klánja tette. Részemről ennyi

Köszi Remy, ismét jót nevettem rajtad :P

Csók
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
Reply With Quote
Old 08-31-2009, 23:42
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Néha az az érzésem te vagy a klánod szószólója és egyben a bohóc is, aki a jó szövegeivel szórakoztatja a népet.
A többi klántársad legalább ne égeti magát itt, vagy elismeri és gratulál, vagy meg sem szólal, esetleg az ellennek tesz gratulációt, de te amit művelsz, ez cirkuszba való

Nah ez volt a utolsó a témával kapcsolatban...
Iron (#486000) 2/B
Reply With Quote
Old 08-31-2009, 23:48
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Remy

Fejezzük be ezt mára. te ártatlan. Amúgy meg nincs mit kimagyaráznunk, én pl enm azért írok mert lenen mit, csak annyira nevetséges vagy
Quote:
Néha az az érzésem te vagy a klánod szószólója és egyben a bohóc is, aki a jó szövegeivel szórakoztatja a népet.
de te amit művelsz, ez cirkuszba való

Jobb is lett volna, ha ezek kimaradnak. Talan egy ici-picit fogd vissza magad, es a szemelyeskedeseket, es sertegetes-probakat hagyd ki nyugodtan a beszededbol, hidd el, akkor masok is tobb figyelmet fognak forditani talan a mondanivalora is... (ha van egyaltalan...)
Old 09-01-2009, 00:14
Iron's Avatar
Iron Iron is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Jobb is lett volna, ha ezek kimaradnak. Talan egy ici-picit fogd vissza magad, es a szemelyeskedeseket, es sertegetes-probakat hagyd ki nyugodtan a beszededbol, hidd el, akkor masok is tobb figyelmet fognak forditani talan a mondanivalora is... (ha van egyaltalan...)

Olyan játékosnak mit mondhatnék, aki alig várja, hogy igaza lehessen, és bebizonyosúljon a csalás. Alig várja, hogy fúrhassa, keresztbetehessen a másiknak. Remy ne haragudj, nem akartalak sértegetni, bocsánatot kérek, de az miért van, hogy pl más topciban is valakinek igaza van teljes mértékben, és neekd nem ettszik vagy valaki olyat írt amit sajnálsz tőle, mert okosabb megnyilvánulása volt mint neekd és lehurrogod, hogy nem jó, nem igaz, csalás, jksz, törlés... hm? Tudom, nehéz elismerni, ha valaki jobb, okosabb, ügyesebb, de sokkal többet érsz utánna mikor beismerted. Nekem ez itt sok időbe telt, de sokkal többen becsülnek mióta el tudom mondani, hogy Te allod, hülye voltam, tévedtem, neked van igazad! Csináljuk úgy ahogy mondtad...nah off, mert ez már teljesen más tészta.

Remélem ezt itt le is zárja mindenki, mert nem szeretnék holnap is erről beszélgetni.

Jóéjt...Jóéjt Remy
Iron (#486000) 2/B
Reply With Quote
Old 09-01-2009, 06:04
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Longevity: 96%
Cool

Quote:
Originally Posted by csákány View Post
Emlékeim szerint Barba meg Balu nem voltak egyszerre a Pééékek tagja,Véres Katana meg nem véletlen nincs köztünk,de te biztos jobban tudod miért lett kirúgva.
hát Barba és Balu nem is a pékeknél voltak klántársak kis ártatlan
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
Reply With Quote
Old 09-01-2009, 06:09
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Longevity: 96%
Cool

Quote:
A többi klántársad legalább ne égeti magát itt, vagy elismeri és gratulál, vagy meg sem szólal, esetleg az ellennek tesz gratulációt, de te amit művelsz, ez cirkuszba való

csak hogy más is megszólaljon!
szerintem Remy reakcióját az az észrevétel váltotta ki,hogy a kisklánosotok nagy taktikai érzékkel tologatta befelé a klánokat egy érdekes felépítésű országgal,aztán az első ellenállásnál szétalázták mert annyira tud
utána pedig érdekes módon beveri 2 sereggel a néhai klántársát aki csak úgy hónapok elteltével visszajön szk-ról és előtte riszálja magát
mellesleg nekem volt célpontom anno a fiú,és 100% hogy 1 sereg is nagyonn neccesen fért volna be hozzá nemhogy kettő
szóval hamár sárdobálás azért ezeket a finom kis tényeket megemlíteném!!
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Killer For This Useful Post:
Old 09-01-2009, 08:28
Paliking Paliking is offline
Member

Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by taszi View Post
csak hogy más is megszólaljon!
szerintem Remy reakcióját az az észrevétel váltotta ki,hogy a kisklánosotok nagy taktikai érzékkel tologatta befelé a klánokat egy érdekes felépítésű országgal,aztán az első ellenállásnál szétalázták mert annyira tud
utána pedig érdekes módon beveri 2 sereggel a néhai klántársát aki csak úgy hónapok elteltével visszajön szk-ról és előtte riszálja magát
mellesleg nekem volt célpontom anno a fiú,és 100% hogy 1 sereg is nagyonn neccesen fért volna be hozzá nemhogy kettő
szóval hamár sárdobálás azért ezeket a finom kis tényeket megemlíteném!!
ezt rövidre tudom zárni, mert felhívom Balut, hogy ő jött-e vissza játszani az orijával
6:3 (4) (#100056)
Paliking (5) (#178189)
Elmegyilkos (7) (#7777)
Uff (2)(#426219)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules