|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Ötletek, javaslatok Ha új ötleted, javaslatod, kérésed van, akkor azt ide írd meg. |

08-09-2009, 21:49
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Ugyan-ugyan
Mitôl függ, dob-e egy mob valamit? Mitôl függ, mekkorát csap a mob hátadra egy-egy alkalommal (a határok között)? Mitôl függ, elôadja-e vééégre azt a nyamvadt császárt (például)? Sorolhatnám még.
A szerencse eleve be van építve. Nekem ez még füszerezve van azzal, hogy egy gorg is lever, ha nincs szerencsém, de amikor kettôvel akadok össze, akkor perrrsze csata közben elpusztul a MUD
És utoljára: ha nem locsogsz a cseten, senki nem tudja meg, nincs mire irigykedni.
(Jav: én. A hosszú ü-met nem csipázza a rencer.)
(Ui: Atiét nem láttam elôtte.)
Last edited by nagytomi369; 08-09-2009 at 21:51..
|

08-09-2009, 21:53
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by nagytomi369
akkor perrrsze csata közben elpusztul a MUD 
|
Akarod mondani a géped.
Már megint ott tartunk, hogy egy 11 éves oprendszert használsz, aminek a támogatása már régesrég megszűnt, és persze a játék pusztul el, még véletlen sem lehet, hogy mivel ez egyedül Nálad fordul elő, nem a játékkal van a hiba...
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

08-09-2009, 22:11
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Akarod mondani a géped...
|
Off.
Bocsi érte, de erre muszáj kicsit bôvebben reagálnom.
Sosem figyelsz. A gépem alkalmas a Flash futtatására, máskülönben nem is telepíthettem volna, ugye?
A MUD fut-fut, minden funkciót elérek, tudok használni - egy darabig. Így tehát a MUD alkalmazás futtatására is alkalmas a 11 éves oprendszerem. Amikor elakadok vele, elég a MUD-os ablakot bezárni, és megy minden tovább hibátlanul, akár utána egész nap is, beleértve ennél sokkal memória- és processzorigényesebb alkalmazásokat is (monnyuk Photoshop). Amíg viszont ezt nem teszem meg, még a rendszeróra is befagy, ezt is írtam már. Te ebbôl mire következtetsz? Én, ostoba teszteléselméleti szakmérnök arra, hogy valami a MUD-ban bibis. Kis bibi, lehet, hogy rejtett bibi, de mégiscsak az. De lehet, hiába tanultam csak ezt két évig a normál egyetem után.
Te már azt is elôadtad egyszer, hogy a Flash nem képes egy gördítôsávot rendesen lekezelni, emlékszel? Na, én ezt sem hiszem el. Gyaur kutya vagyok, így születtem.
Még egyszer bocsi mindenkitôl, ééés...
On.
|

08-09-2009, 22:15
|
Administrator
|
|
|
|
A fő probléma az, hogy ugyanazt a dolgot el kell mondani huszadszor is. Szívesen elmondom huszadszor is, sőt huszonegyedszer is, és huszonkettedszer is és huszonharmadszor is. De lehet, hogy huszonnegyedszerre már megunom. Akkor jön a helyes kis "mellőzés" funkció, és onnantól még ha az évezred ötletét írod le, akkor sem olvasom el.
És jellemzően vannak témáid, amiket a huszonharmadik reagálás után is újra előveszel. A huszonnegyediknél pedig tényleg megunom.
|

08-09-2009, 22:25
|
Junior Member
|
|
|
|
Jól van, megint nem válaszoltál érdemben. Már régen tudomásul vettem, hogy elavult a gépem. Nem is errôl van szó, hanem arról, hogy csípôbôl (nem-) válaszolsz sokszor.
Pápá külsô.
|

08-09-2009, 22:28
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by nagytomi369
Jól van, megint nem válaszoltál érdemben. Már régen tudomásul vettem, hogy elavult a gépem. Nem is errôl van szó, hanem arról, hogy csípôbôl (nem-) válaszolsz sokszor.
|
Jó, akkor válaszolok huszonharmadszor is: nem, nem a játék hal meg, amikor egyszerre két ellenfelet támadsz meg, hanem a géped.
És igazam volt, tényleg meguntam a huszonharmadik leírás után.
:-/
|

08-09-2009, 22:35
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Sárki az én gépem sem szuper, és sokszor ki is dobott, de csak a netem miatt, mostanában alig szakad meg nálam, merem állítani h semmi baja sincs már ilyen téren a játéknak.
---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő  (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|