Quote:
Originally Posted by Zsu_
Én így visszamenőleg 1 dolgot rontottam el, hogy nem fejlesztettem ki menedéket gyógyítás mellé és utána nem csak vp-re raktam mindent. Egy idő után ugyanis olyan vp regenje lesz az embernek, hogy megállás nélkül tud ölni bármit, úgy hogy esélye sincs meghalni, vagy elhasználni a vp-jét.
Edit:
Meditáció még az legelején tökéletes tp-zni. De mivel az fixen 10-et tölt, ezért később nem ér vele semmit az ember. Vagy ha elfezni vagy gorgozni megy, mert cucc kell neki, ugyanis mire megtalálja következő célpontot, addigra elhasználja az mp-jét.
|
Teljesen igazad van, bár én még mindig nem érzem úgy, hogy 15. szint alatt megéri eltanulni ennyi pontot gyógyításokra, mágiahasználatokra, meg még VP-re is...
15. szint alatt, ha okos vagy, így se úgy se halsz meg, mert nagyjából vágod, hogy mi mennyit sebez maxon, tehát nem állsz le 17 ÉP-vel Gilisztát ölni... (Ha leállsz, és nincs semmi gyógyulásod, akkor magadra vess.)
Én is tanulok gyógyítást, 13. szinten kezdtem el mágiára gyúrni. Jól ütök, sok az ÉP-m, és most már varázsolni is tudok. Még pár szint, és elég jól fogok tudni sebezni is meg gyógyulni is varázslattal.
És még mindig kijön a számításból ez: 500 Ft-ért kapsz 150 narancslevet...
150.000 instant MP.
15.000 instant ÉP.
Atinak is igaza van, csata közben nem lehet meditálni. És?
Nem fogok nekiesni egy Őr-nek 13. szinten, csak hogy gyógyítgassam magam, meg igyam a zöldteát...
Tehát nagyon is jó, és hasznos a gyógyulás, én ezt nem vitatom, csak éppen 10. szint alatt irtó nagy pocsékolásnak tartok rááldozni 4-5-6 tanulás-pontot erre.
De ízlések, és pofonok. (A fejlődés pedig egyenes arányban van a játékra fordított idővel. Elképzelhető, hogy átlagban nem szedsz össze több TP-t pl nálam, egyszerűen csak te amikor meglódultál 10 órát TP-ztél, én meg 30 percet. Tehát nem igazán összemérhető, hogy melyik módszer a "nyerő".
Szerintem mindenki használja a saját ízlésének megfelelőt, innen is, onnan is jöttek érvek. Ettől fogva a jövő játékosai majd eldöntik, hogy nekik mi a jó.)