|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |

07-01-2009, 19:52
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Hozzáteszem, személy szerint már nagyon várom a következő szezont. Borzasztóan kíváncsi vagyok, milyen futballt látunk majd az új Real Madridtól.
Casillas - S.Ramos, R.Albiol, Pepe, Heinze(?) - Gago(Xabi Alonso?), Higuaín, Kaká, C.Ronaldo - Raúl, Benzema - tyűűű, mi lesz itt?!
|

07-01-2009, 19:59
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Casillas - S.Ramos, R.Albiol, Pepe, Heinze(?) - Gago(Xabi Alonso?), Higuaín, Kaká, C.Ronaldo - Raúl, Benzema - tyűűű, mi lesz itt?!
|
Hozzátenném, hogy ha így fog kinézni a csapat, az a világ legnagyobb szánalma lesz 
Én nem vagyok Madrid fan, de mindjárt el is mondom miért: amit most is csinálnak, nevezetesen az ésszerűség teljes mellőzése a csapatépítést illetően, egy vicc... Bár a Madrid mindenben a lehető legtávolabb áll bármitől amit az intelligenciával szinonim kapcsolatba lehetne hozni.
Hozzátenném, nem is utálom a Realt, nem fröcsögni akarok ellene, de róluk mindig a szánalom jut eszembe. Pff.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|