|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Ha rendeznénk 2010-ben is hasonló párbajsorozatot, rész vennél rajta?
|
Igen.
|

|
17 |
68.00% |
Nem.
|

|
8 |
32.00% |

06-21-2009, 14:35
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A 4. forduló 3. párbaja szerda délelőttre kiírva. A hétköznap esti párbaj második nekifutásra megvolt, ez egy próba a hétköznap délelőtti időpontra.
Jelentkezési határidő: kedd este.
Jelentkezések elfogadása csak minimum 5 olyan ország jelentkezése esetén, akik már pontszerzőek a párbajsorozaton. Ha nincs meg az 5 ország, akkor ez a párbaj más időpontban kerül megrendezésre.
|
Nah, már nyári szünet van, megyek minden párbajra...
|

06-21-2009, 14:40
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
|
Nah, már nyári szünet van, talán eljutok egy-két párbajra...
|

06-21-2009, 16:01
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pepa
Nah, már nyári szünet van, talán eljutok egy-két párbajra...
|
asszem én nem megyek több párbajra, amit lehetett elrontottam.
4. körben hirtelen megnőtt az emberhiány, raktár 0%, bányák 0% utána pupilláztam, hogy mi van. A sok ház előnyét nem tudtam kihasználni, mivel a tekikről úgy elfeledkeztem, mint a sicc. bár még így is a negyedik helyen álltam kb. a felénél. utána viszont ellettem keményen intézve  bár utána már nem ütöttek be földre.
azért élveztem, tanultam egy-két dolgot ma is. Köszönöm a leckét, így tanul az ember  (harmadik párbajom volt)
Last edited by Hex; 06-21-2009 at 16:03..
|
The Following User Says Thank You to Hex For This Useful Post:
|
|

06-21-2009, 17:13
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
|
nyári szünet van úgyhogy ez volt az utolsó párbajom a nyárra.. 

06-21-2009, 20:06
|
Junior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Nekem csak az a kérdésem,hogy Harcosokkal mi lett? Elment a netje ijász nélkül? CSak mert nagyon úgy néz ki, hgy hozzá járt mindenki földért. 
|

06-21-2009, 20:07
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
nyári szünet van úgyhogy ez volt az utolsó párbajom a nyárra.. 
|
Jó pihenést
|

06-21-2009, 20:17
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tuvalu (#3490)
Nekem csak az a kérdésem,hogy Harcosokkal mi lett? Elment a netje ijász nélkül? CSak mert nagyon úgy néz ki, hgy hozzá járt mindenki földért. 
|
Későn csatlakozott be...
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

06-22-2009, 06:52
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Párbajra későn léptem be kb.20percet késtem.(Tegnap reggel6-tól 10:20ig ültem itt de net nem volt sajnos. De még 10:20kor nem nagyon érdekelt,hogy késtem gondoltam buktam 500fegyvert és annyi)
Végül is ez nem lett volna gond ha lopás nélkül megúszom az első 3kört. Az végképp meglepett,hogy több embernek volt kapásból serege ellenem(nem szokott lenni)
Pont ez egy kicsit felhúzott és pár levélre is "nagyon békésen" reagáltam. (de semmi káromkodás)
Képeztem íjat de nem nagyon érdekelt már utána végül is 1szerre mindig csak 1szer voltam üthető. De nem figyeltem a játékra 20-30percenként ránéztem íjat képezni.A csapat igényelte az üres orit folyamatosan jöttek első perctől,pont ezért nem érdekelt nagyon,hogy később kivédjem őket.
Mindenesetre örülök a párbajban elhangzott gratulációknak. Nem tudom mit alkotott Attila,hogy össze kevertetek vele,de tőlem csak jobbat várjatok.
Tudom,hogy én nem ugrok rá egy későre , de az én vagyok. Bár én nem is kívánom üres orin megnyerni a játékot. (ha jól emlékszem Attilanak sem rajtam sikerült)
De nincs probléma 3párbaj 3 ember vár 5pontra. 4pont gondolom meglesz bárkinek de 5pontból valaki valószínű bukik 1-et. Én valóban magabiztos vagyok, remélem más is az.
“Kevés embernek van akkora önbizalma, mint amennyit mutat.”
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Last edited by Harcosok; 06-22-2009 at 06:54..
|

06-22-2009, 07:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
asszem én nem megyek több párbajra, amit lehetett elrontottam.
4. körben hirtelen megnőtt az emberhiány, raktár 0%, bányák 0% utána pupilláztam, hogy mi van. A sok ház előnyét nem tudtam kihasználni, mivel a tekikről úgy elfeledkeztem, mint a sicc. bár még így is a negyedik helyen álltam kb. a felénél. utána viszont ellettem keményen intézve  bár utána már nem ütöttek be földre.
azért élveztem, tanultam egy-két dolgot ma is. Köszönöm a leckét, így tanul az ember  (harmadik párbajom volt)
|
20. párbajig én sem lettem top1. Akkor még publikus volt a név , ha jól emlékszem a 4. párbajon alkotott produktumom miatt vadászott rám "valaki".
Ha jól leszednek abból látod,hogy valamit rosszul csinálsz. Nem árthat ilyenkor deffelni gömbölgetni ki,mit hogyan egyebek. Idővel csak jobb lehet.
Taktikázni kell okosan és annyi. Nem a normál hódhoz kell az ész,mert ott mi az ami sokat befolyásol: Van-e 200000dzsilliárd ? Itt vagy-e minden ütéshez 4/2óránként?Játszottál már X évet,hogy személyiséget gyűjts?
A normál hódban én azt érzem túl sokat számít,hogy ki mióta játszik, egyebek. Itt mindenki ugyanarról a terepről indul, arra a pár órára remek szórakozás, nem kell hónapig gyűjteni,hogy részt vehess egy komoly csatában 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

06-22-2009, 08:19
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Egyelőre 3 pontszerző jelentkezőnél járunk a szerdai párbajra. Ne feledjétek, hogy kedd este a jelentkezési határidő! A szerda hajnali és reggeli jelentkezések egész biztosan nem lesznek elfogadva, és emiatt figyelembevéve sem.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|