Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Melyik ötleteteket tartanád jónak, a hulla erősítésére?
tripla szintenkénti hadibónusz 29 21.64%
dupla szintenkénti hadibónusz 27 20.15%
gyújtás elleni rezisztencia 33 24.63%
minden mágikus és tolvaj akció elleni reziszdetencia (szintenként +5%-ot növekszik) 29 21.64%
férőhelye szintenként +2-vel növekszik 12 8.96%
férőhelye szintenként +10%-ot növekszik 65 48.51%
nem kell erősíteni, vagy ezek közül egyiket se tartom jónak. (alapos kifejtést igényel!!!) 19 14.18%
Multiple Choice Poll. Voters: 134. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-31-2009, 11:53
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by RicsiPi View Post
20%natív lakás és 30% hadit megkapja, akkor már nincs szüksége védelem varázslatra. Bőven elég az is neki.
Pont ugyan ezt írtam

Quote:
Originally Posted by RicsiPi View Post
Kitámadásbónusz maradjon meg ork specialitásnak, legyen inkább többsereges betegség.
1 sereg - normál betegség
2 sereg - +50% betegség
... mint ahogy valaki régen leírta
Igen, ez még egy nagy kérdés, hogy hogy legyen, de kell Neki egy masszívabb védelem, így én nem 50%-okat adnék, hanem annyiszor nagyobb betegség, ahány sereg jött. Ennyi
Ha csak 50%-okat kap, az persze, fáj a támadónak, ha 8 sereggel üt, de egy ork, akkor is be fogja ütni több sereggel (3-4), sőt akár 8-al is. Ha viszont minden sereg teljeset fertőz, akkor máris a 3-4 sereget is jobban meggondolja, 8 sereggel meg már nem hiszem, hogy menne...

Az a jó, ha 1, 2 vagy max 3 seregen gondolkodna el egyáltalán egy ork, a többit meg se nézze
Onnan meg már az a lényeg, hogy mennyire bevállalós
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-31-2009, 13:46
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Longevity: 96%
Cool

Quote:
Originally Posted by Padlócsempe View Post
Kereken másfél hónapos (2009-04-15, 15:35), nagyot csak nem változott azóta a világ.

Félni nem félek, nemigazán emlékszem mikor ütött be hulla utoljára (ja de igen, mikor hulla voltam )

De bemásoltam ide százalékosan a tényeket: Az élőhalott játszható a 4-es és az 5-ös szinten, hiszen játszanak is vele, de pl. a kettes szinten egyáltalán nem.
megint csak a butaságot fújod folyamatosan!akkor elmesélem neked kb 5. emberként!!
a hulla 4. és 5. szinten is ugyanolyan harmatgyenge és játszhatatlan mint 2. 3. szinteken!!!!annyi a különbség,hogy a sok kezdő között el lehet lavírozni vele.mondjuk ha 5. szinten köt bele mondjuk Remy vagy Vityu szövijébe ugyanolyan eredménye lesz mint 2. szinten!tehát ne akard bemagyarázni hogy a hulla 5. 4. szinten mekkora király!
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Killer For This Useful Post:
Old 05-31-2009, 13:48
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Longevity: 96%
Cool

véleményem szerint,ha azt akarjuk elérni hogy játszható faj legyen a hullából akkor egy jókora alaperősítésre van szüksége amit rögtön megkap.
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Killer For This Useful Post:
Old 05-31-2009, 14:44
Padlócsempe Padlócsempe is offline
Member

Longevity: 84%

Quote:
Originally Posted by taszi View Post
megint csak a butaságot fújod folyamatosan!akkor elmesélem neked kb 5. emberként!!
a hulla 4. és 5. szinten is ugyanolyan harmatgyenge és játszhatatlan mint 2. 3. szinteken!!!!annyi a különbség,hogy a sok kezdő között el lehet lavírozni vele.mondjuk ha 5. szinten köt bele mondjuk Remy vagy Vityu szövijébe ugyanolyan eredménye lesz mint 2. szinten!tehát ne akard bemagyarázni hogy a hulla 5. 4. szinten mekkora király!
Akkor elmagyarázom neked nagyokos:
Az, hogy jelenleg a 4-es és 5-ös szinten sem a hihetetlen ereje miatt választják, hanem azért, mert csupán el lehet lavírozni vele, az nem baj, hanem éppen jó, mert a cél nem egy olyan faj létrehozása ami a többivel egyenértékű, hanem olyan, amelyre kevés időt kell szánni, mégis teljesíthetőek vele a szintek, ha kevés ideje van a játékosnak.

Szerintem jelenleg ez a 4-es és az 5-ös szinten már a haderőt tekintve megvalósított (gyújtásnak való ellenállás, stb. még ettől szükséges lehet), de többek beszámolójából is látszik, hogy főleg feljebb milyen óriási problémákkal szembesül, ami miatt, ha máshol nem is, ott mindenképp erősíteni kell rajta.
Ez egyáltalán nem zárja ki a fix haderő növekedést, mint megoldást, de számomra a hektárarányost sem, főleg, hogy majdnem most is az van, csak nem hektártól függ, hanem a szinttől.
Reply With Quote
Old 05-31-2009, 14:59
Dus Dus is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Az, hogy jelenleg a 4-es és 5-ös szinten sem a hihetetlen ereje miatt választják, hanem azért, mert csupán el lehet lavírozni vele, az nem baj, hanem éppen jó, mert a cél nem egy olyan faj létrehozása ami a többivel egyenértékű, hanem olyan, amelyre kevés időt kell szánni, mégis teljesíthetőek vele a szintek, ha kevés ideje van a játékosnak.

Szerintem jelenleg ez a 4-es és az 5-ös szinten már a haderőt tekintve megvalósított (gyújtásnak való ellenállás, stb. még ettől szükséges lehet), de többek beszámolójából is látszik, hogy főleg feljebb milyen óriási problémákkal szembesül, ami miatt, ha máshol nem is, ott mindenképp erősíteni kell rajta.
Ez egyáltalán nem zárja ki a fix haderő növekedést, mint megoldást, de számomra a hektárarányost sem, főleg, hogy majdnem most is az van, csak nem hektártól függ, hanem a szinttől.
Ez szép és jó, és szerintem értettük Te mit szeretnél, elsőre is, csak nem alapozhatunk arra, hogy a hulla 5. és 4. szinten is olyan helyre kerül, ahol csupa kezdő van és el lehet vele lavírozni

Ahogy írtad, olyan hulla kéne, amivel lehet teljesíteni a szinteket, de ez nem zárja ki, hogy az 5. szinten meg a 4. szinten még könnyebben üthessünk vele
Sőt, még előnye is va. Kevesebb kezdő jut fel 4. és 3. szintre, mint most
Reply With Quote
Old 05-31-2009, 15:02
Ildee Ildee is offline
Member

Quote:
Esetleg kérdezd meg Taszitól hogy játszott e már Aban, és az exponenciális fgvét se felejtsd el mellékelni

---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Ildee For This Useful Post:
Old 05-31-2009, 15:21
Member

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Ez szép és jó, és szerintem értettük Te mit szeretnél, elsőre is, csak nem alapozhatunk arra, hogy a hulla 5. és 4. szinten is olyan helyre kerül, ahol csupa kezdő van és el lehet vele lavírozni
Nem kell hozzá csupa kezdő, elég csak éppen annyi, amennyin feljebb lehet jutni, annyi pedig ezen a két szinten szerintem mindig lesz.

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Ahogy írtad, olyan hulla kéne, amivel lehet teljesíteni a szinteket, de ez nem zárja ki, hogy az 5. szinten meg a 4. szinten még könnyebben üthessünk vele
Sőt, még előnye is va. Kevesebb kezdő jut fel 4. és 3. szintre, mint most
Én is épp ugyanezt mondtam, hogy nem zárja ki egyáltalán, ennek a célnak mind a kétfajta megoldás megfelel.
Reply With Quote
Old 05-31-2009, 15:30
Member

Quote:
Originally Posted by Ildee View Post
Esetleg kérdezd meg Taszitól hogy játszott e már Aban, és az exponenciális fgvét se felejtsd el mellékelni
A további félreértések elkerülése végett:
Az exponenciális függvényt azért linkeltem be, mert volt egy hozzászóló, aki előttem nem helyesen értelmezte.

Vityutól pedig azért kérdeztem meg játszott-e A-ban, mert tudni szerettem volna, melyik csoportra értette a bontási mennyiségeket, aki ezt a kérdést degradálónak gondolja, az szerintem magából indul ki. (Vityu bemásolta az oriját, és ezzel szerintem tökéletesen lereagálta és megválaszolta a kérdést.)

(De te még tedd hozzá esetleg, hogy nagyon kicsi a tapasztalatom, sosem érhetek a nyomába más játékosoknak tapasztalatban és játéktudásban, hiszen 80k-val felettem vannak, ráadásul előfordult, hogy leütöttek földre, amit visszaszereztem, tehát egyfolytában lecsapnak és liftezek.)
Reply With Quote
Old 05-31-2009, 15:33
Xeper Xeper is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Nem kell hozzá csupa kezdő, elég csak éppen annyi, amennyin feljebb lehet jutni, annyi pedig ezen a két szinten szerintem mindig lesz.
Tehát szerinted normális, hogy erősen szerencsejáték jellege marad a hullának?
The Following 3 Users Say Thank You to Xeper For This Useful Post:
Old 05-31-2009, 16:03
sutike31005 sutike31005 is offline
Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Tehát szerinted normális, hogy erősen szerencsejáték jellege marad a hullának?
szerintem igen.. bár tudom nem tőlem kérdezted.. :P
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules